nu stiu ce sa fac...
Zilele trecute fratele mergea linistit cu masinuta mea pe un bulevard din baia mare...cand un mototciclist pe un speed (astia is dezastru cand ii vad in oglinda ma fac cat un purece) a intrat intr-o depasire trecand peste linia dubla continua drept la fratele in fata...din instinct trage de volan dreapta si imi indoaie pragul din partea dreapta sub usa de la pasager (multumita nu numai motociclistului si ci si celor care pun borduri pe la noi, k au uitat una pe sosea)...deci pragul imi este varza sub masina de aproape nu se vede dar de mai departe arata groaznic...mia venit sa si plang

ce este de facut in astefel de cazuri?? il eviti si risti sati lovesti masina...si ramai cu buza umflata si scoti bani din buzunar sau intra in tine si il ai pe constiinta o viata...si toata lumea zice ca tu esti de vina ca nu ai evitat impactul...
Intrebarea mea la voi este: se poate indrepta cumva??dak nu se poate indrepta, ce trebuie schimbat...mar interesa sa stiu cum se poare rezolva, ca sa stiu pe ce sa repar pe casco sau din buzunarul meu
Past: Ford Focus II, 2005 1.4 16V 80cp + multe alte dotari RIP :(
-
Foka_bm - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus II, 2005 1.8 TDCI Ghia