Discutii libere/forum

Cum devin pe zi ce trece mai intolerant

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Cum devin pe zi ce trece mai intolerant

Mesajde papi » 01 Iul 2008, 17:36

sile1 tu chiar mai te gandesti ca a fost revolutie?? esti naiv....
Sunt un DOMN nu calc babe si nu conduc beat.
papi
Gold Member

Mesajde sile1 » 01 Iul 2008, 17:38

ideea era k pe langa chestia gen lovitura de stat au iesit o gramada de omuletzi pe strazi din care o parte au cam patzito absolut degeaba si pt nimik... eu unu sunt ferm convins k acum ar fi o revolutie la nivelu d intalnire club ford ca prezentza :)

scuze de off-topik *
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Mesajde VIPER » 01 Iul 2008, 17:38

$1 scrie:$2m citit primele 2 3 4 5 mesaje scrise de oameni mai avansati in varsta si deja mi s a facut sila!!!!!!! nu aveti curaj. nu ati avut nici la revolutie si nu ati avut nici cand erati in clasa a 2 a si un coleg mai mare va lua pranzul, asa sunteti si asa va cresteti copii.

va intreb ce rost mai are sa stati in tara asta??? dc nu va faceti bagajul si plecati?

Daca ti se face sila, baga lamaie multa, ca trece! Vezi ca sari rau de tot calutzul si nu face bine! Ai fost tu la revolutie? Cine esti tu, de fapt, sa jignesti persoane pe care nu le cunosti? Sunt tolerant de felul meu, dar daca se doreste neaparat, pot fi si altfel. Se baga careva?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde papi » 01 Iul 2008, 17:43

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m citit primele 2 3 4 5 mesaje scrise de oameni mai avansati in varsta si deja mi s a facut sila!!!!!!! nu aveti curaj. nu ati avut nici la revolutie si nu ati avut nici cand erati in clasa a 2 a si un coleg mai mare va lua pranzul, asa sunteti si asa va cresteti copii.

va intreb ce rost mai are sa stati in tara asta??? dc nu va faceti bagajul si plecati?

Daca ti se face sila, baga lamaie multa, ca trece! Vezi ca sari rau de tot calutzul si nu face bine! Ai fost tu la revolutie? Cine esti tu, de fapt, sa jignesti persoane pe care nu le cunosti? Sunt tolerant de felul meu, dar daca se doreste neaparat, pot fi si altfel. Se baga careva?

viper daca citeai de 2 3 ori mesajul meu ai fi vazut ca nu am dat nume dar totusi tu sari la gatul meu si te comporti ca un pusti chiar daca ai 80 de ani. cine sunt eu sa jignesc persoane care nu le cunosc? pai hai sa vedem tu descrieti o traire a ta si eu o sa spun ce cred despre ea chiar daca te jignesc sau nu, nu vrei sa auzi decat lucruri bune despre ceea ce traiesti tu? atunci ar trebui sa asculti formatia andre si sa vorbesti singur nu sa vii sa scrii pe forum ce te deranjaza.
papi
Gold Member

Mesajde papi » 01 Iul 2008, 17:46

$1 scrie:$2deea era k pe langa chestia gen lovitura de stat au iesit o gramada de omuletzi pe strazi din care o parte au cam patzito absolut degeaba si pt nimik... eu unu sunt ferm convins k acum ar fi o revolutie la nivelu d intalnire club ford ca prezentza :)

scuze de off-topik *

sile1 multi dintre cei care au iesit la revolutie si inca mai traiesc sunt cei care azi primesc 100 de lei sa l voteze pe x sau y
astia cred ca au iesit castigatori atunci
papi
Gold Member

Mesajde sile1 » 01 Iul 2008, 17:52

@ papi din pakate si din vina oamenilor de care ai amintit tu lucrurile merg cum merg in tzara asta si tot din cauza lor o sa devenim treptat un popor in care poate fizic sa se hotarasca orice pt noi (oricat de dezastros ar fi) si reactia sa fie absolut 0.... la modul ca de ex la noi cand sau marit impozitele de cateva zeci de ori la masini anul trecut (aduk vorba de ele pt k am simtit pe pielea mea si sunt convins k nu am fost singurul) si nimeni nu a zis nimik... si vedeam la tv acum ceva vreme cum undeva in state scumpisera aia cu catziva centzi hot-dogul la meciurile de fotbal american sau baseball nu mai stiu exact si facusera aia miting erau absolut revoltatzi , scandal etc ...

nu stiu cum dracu se face ca o buna parte din discutii o dau in cearta sau impunsaturi... mai bine lasati lucrurile asa cum sunt ca aici era vorba de problema pe care o traieste komandantu si nu despre revolutzii sau andre
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde Alen » 01 Iul 2008, 17:53

@papi: ia da tu atunci din "putzul gandirii" vreo doua "dume", sa vedem si noi astia, mai avansati in varsta, cum ar trebui procedat :-/ :-O

@komandantur: ai putea incerca sa scrii si aici:
http://www.domnuleprimar.ro/
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde papi » 01 Iul 2008, 17:53

si dc e diferenta asta???? ei au avut ceea ce ziceam mai sus : CURAJ si chiar daca au reusit sau nu cel putin au INCERCAT
papi
Gold Member

Mesajde sile1 » 01 Iul 2008, 17:55

fii mai explicit... k team pierdut :D...
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde alexandrusavu » 01 Iul 2008, 17:56

Băi băieți dacă noi nu ne respectăm între noi ce așteptări ai de la rromânii noștrii ?

Eu cred că unii dintre noi(cei mai tineri - eu am 24 de ex) confundăm lașitatea cu înțelepciunea. Cine are urechi să audă.

PS: nu tot ce zboară la TV se și mănâncă pe stradă aviz amatorilor de cuțite prinse de pat, rachete în buzunar.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde sile1 » 01 Iul 2008, 17:56

alen ... poate vei primi sfaturi de genu sa iti aruncator de grenade sau chestii de genu k au mai fost sfaturi asemanatoare putin mai sus :)
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde papi » 01 Iul 2008, 18:00

@sile - ma refeream la diferenta dintre americanii- hotdogul si romanii - si scumpirile in general...
@alen - tu ai dat o solutie au fost date vreo 3 4 in primele 5 mesaje care le am citit, de ex: facut o plangere online, telefon la politie, pana si cea cu grenada a fost tot solutie chiar daca una amuzanta....
papi
Gold Member

Mesajde Alen » 01 Iul 2008, 18:00

@sile: sunt curios si io cum ar proceda omu' dac-ar fi in locul lui KomandantuR, cu sotie si copil, fara lectii de kung-fu (box, lupte, pistoale, etc., etc.) la activ, un om obisnuit, la urma urmei
in definitiv, KomandantuR ne-a cerut sfatul, ajutorul si asta ar fi trebuit sa facem, sa-l ajutam; realist si pertinent, nu cu fantezii de tot felul
cine poate, cine nu, mai bine sa taca
Alen

Mesajde papi » 01 Iul 2008, 18:02

$1 scrie:$2sile: sunt curios si io cum ar proceda omu' dac-ar fi in locul lui KomandantuR, cu sotie si copil, fara lectii de kung-fu (box, lupte, pistoale, etc., etc.) la activ, un om obisnuit, la urma urmei
in definitiv, KomandantuR ne-a cerut sfatul, ajutorul si asta ar fi trebuit sa facem, sa-l ajutam; realist si pertinent, nu cu fantezii de tot felul

alen imi pare rau dar cred ca tu nu ai fost atent la primul mesaj al lui KomandantR, cel in care a spus ca nu vrea sa mai sune la politie pt ca consuma aiurea impulsurile...
papi
Gold Member

Mesajde sile1 » 01 Iul 2008, 18:10

a spus k nu suna de frica si k oricum politia e mana in mana q aia deci lear zice cine a dat telefonul ;)

@ papi. 10x de lamurire :D
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde Ford_V6 » 01 Iul 2008, 18:19

$1 scrie:$2ncep sa nu mai suport. Poate din cauza varstei, poate din cauza educatiei, nu stiu. Dupa o zi de munca te duci acasa, ajungi pe la 19.30 obosit si unori plin de nervi din cauza traficului, taman la timp sa prinzi petrecerea "da capo". Cartierul e de asa natura (Giulesti) dar ceva imi spune ca sunt putine locuri in Bucuresti unde nu te "bucuri" de acelasi tratament. Plus ca la momentul respectiv, de zona asta am avut bani. De vreun an de zile, vechiul local "Ulmului", zona Lic ind. 12, a intrat in proprietatea unor...cetateni. Etnia preponderenta va las pe voi sa ghiciti. In fiecare zi, pe la 17-18 asa, incep sa se adune. Zona se umple de chiusapte, mertzuri, bemveuri, audi R8 (doua), samd. Vreo 15-20 masini pe seara. Inchideti un pic ochii si vi-i veti imagina si pe ei care cum. Aseara m-am "delectat" cu Florin Salam. Urla dintr-o masina, ceva cu respectul capatat de el de la fratii lui. As fi sunat la Politie, dar ei veneau sa vada meciurile de fotbal inauntru la ei, asa ca dadeam banii pe tel degeaba. Sigur sunt manjiti, pt ca altfel nu imi explic. Dupa ce se lasa intunericul, mai trag 2 masini una langa alta, si muta pachete. Banuiesc ar fi cu bomboane M&M. :-/ Un popor de diabetici, ca altfel nu imi explic succesul pachetelor avand in vedere cu ce masini se plimba! Imprumutatul banilor e o alta afacere prospera. Pt ca vorbesc la tel. f. tare (nici macar nu se feresc) si ameninta pe unul si pe altul. Partea proasta e ca al meu copil, impreuna cu ceilalti copii de la bloc, se joaca la 30m de ei. Si stau permanent cu o teama nereprimata. Acum doua nopti, la 4 dimineata ce credeti ca faceam? Trageam cu cornete si aruncam cu ceapa!!! Da domnilor, la 41 de ani trag cu cornete noaptea!!! Pt ca nu puteam dormi de muzica/injuraturile/hahaielile taximetristilor adunati in capatul Bd. Constructorilor. E incredibil! Oare vom scapa vreodata? Nu-mi cereti sa fiu european intr-o natie de tigani, hoti, criminali, violatori, camatari si smenari! Regulamentul forumului imi interzice niste lucruri, altfel...

Daca in loc sa vi de la munca suparat veneai de la combinatii cu chisaptele alb 3.0 tdi Sline cu buzunarele pline de bani nu cred ca mai postai pe aici . . . asa e in viata . . .unii au altii nu . . . asta nu inseamna ca trebuie sa fim intoleranti cu semenii nostrii.

Cand ai bani crede-ma ca nu te mai intereseaza de nimic si devi foarte indiferent si sfidator . . .
C O S C A S T cylinder heads forever !
Ford_V6
Clasic Ford Expert

Mesajde Alen » 01 Iul 2008, 18:20

$1 scrie:$2alen imi pare rau dar cred ca tu nu ai fost atent la primul mesaj al lui KomandantR, cel in care a spus ca nu vrea sa mai sune la politie pt ca consuma aiurea impulsurile...

@papi: s-ar putea sa ai dreptate, dar nu asta e cea mai mare problema...am sarit pt. ca ceva in tonul tau a deranjat, suntem destul de multi oameni maturi (sa zicem trecuti de 35 de ani, pt. ca matur poti fi si la 23, de exemplu) pe forumul asta si toti cei care au citit replica ta s-au simtit oarecum vizati (si deranjati, desigur)
poate te-ai exprimat gresit sau am perceput noi gresit ce-ai vrut sa spui, si asta e posibil, desigur
dar sa revenim la ce ne doare:

din pacate, KomandantuR are doar cateva solutii si o sa incerc sa le expun, asa cum le vad eu:
-telefoane, petitii on line, etc., la autoritatile competente, in mod repetat, chiar daca a zis ca nu mai crede in asa ceva....merita incercat, la nesfarsit, cu incapatanare
-filmarea personajelor si postarea filmuletului pe site-urile principalelor televiziuni, sigur cineva il va considera subiect de "stire"
-mutarea de la adresa de domiciliu in alta parte, chiar daca va ramane in suflet cu regretul ca nu a facut tot ce a depins de el sa stopeze manifestarile respective, desi nimeni nu-i garanteaza ca la noua adresa nu vor aparea astfel de fenomene

Tinand cont de faptul ca este exclus sa recurga la masuri punitive de ordin fizic asupra personajelor respective din motive evidente, cam astea ar fi solutiile pe care le vad eu deocamdata. Poate mai sunt si altele, asteptam. ;)
Alen

Mesajde papi » 01 Iul 2008, 18:30

alen sunt constient ca pe forumul acesta exista o multime de oameni mai in varsta decat mine si daca fac parte din categoria celor care mai bine aplica krate decat sa incerce evident ca se vor simti jigniti de ceea ce am spus eu dar sunt constient ca exista si oameni care au CURAJUL SA INCERCE sa faca ceva.
papi
Gold Member

Mesajde mircea george » 01 Iul 2008, 19:48

Foarte multi viteji pe forum, asa ies la iveala caracterele, educatia si mentalitatea, lucruri care se reflecta direct in conduita de zi cu zi si in modul de a sofa; ramin la parerea mea ca orasul asta e condus (si) de interlopi si multi din comandantii politiei si primari au fost sau sint tigani corupti (ex. halaicu, lis, gen sandu, tata nitu, gen TeZeu ptr cunoscatori - din lipsa de respect am folosit minuscule) deci variantele oficiale gen sesizat politia sint glume proaste si periculoase; numai cine nu stie cam care sint dedesubturile acestor oameni poate sa vina cu atitudinile de mai sus (sa ne facem dreptate singuri, miorita, etc) - sintem niste paduchi, carne de tun ptr ei; nu vreau sa ma laud dar recomand mutatul intr-un cartier unde nu e picior de tigan dar e si scump cum e acela unde stau eu (detalii pe privat) - cartier care e totusi accesibil (nu vorbim de primaverii); nu pot sa nu zimbesc cind vad ca multi colegi dau dovada de imaturitate crincena cind promoveaza violenta si dovedesc ca nu au inteles nimic din starea de a fi pasnic si civilizat - le recomand niste iesiri prin strainatate ptr a vedea lumea adevarata si nu asta distorsionata si bolnava de la noi...
Mondeo break verde inchis, 2004, 2.0 TDCI 130cp TIPTRONIC, GHIA, navigatie touchscreen DVD
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." F.G.
mircea george
1nsane Member

Mesajde KomandantuR » 01 Iul 2008, 20:40

E bine ca ti s-a facut sila, inseamna ca nu e totul pierdut in tara asta. Asta acum in 2008, pt ca in 1989, cand eu aveam 22 de ani si eram primul an la facultate, am iesit si eu ca prostul pe strada unde am pierdut prieteni pt totdeauna. Credeam si eu in ceva, inclusiv ca un bebelus caruia i se schimba scutecul in momentul respectiv, sa creasca mare-mare, sa aiba acces la internet si sa i se faca sila in 2008. Faptul ca atunci s-au schimbat unii cu altii, nu aveam de unde sa o stim. Si crede-ma, ala a fost chiar curaj, in prostia noastra asa... Iar referitor la remarca ta cu crescutul copiilor, e chiar deplasata, ca sa ma exprim elegant. Parca te-am vazut baiat tanar pe la intalniri, asteapta sa ai si tu copil si nopti nedormite de grija si apoi sa-ti dai cu parerea despre crescutul copiilor. Ca nu l-am aruncat nici pe strada si nici mai stiu eu pe unde. Iar daca am initiat acest topic e evident ca pt el imi fac griji, nu pt mine, ca eu stiu sa ma feresc de putregaiuri. Ce rost mai are sa stau in tara asta si de ce nu imi fac bagajul? E o gandire "cam la suprafata". Dar esti tanar si ti se iarta multe.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde sile1 » 01 Iul 2008, 21:53

:-|
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde toxicristi » 01 Iul 2008, 23:12

Cutite, grenade si curaj sa infrunti o parte din mafia locala. Recomand GTA : San Andreas!
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde Cornel001 » 01 Iul 2008, 23:16

da nu tre sa-i infrunte el (sau noi) personal.
strangem o cheta, si angajam niste mercenari, cel mai bine de peste hotare, sa se duca putin la aia sa le zica cum e cum programul si afacerile.
da cred ca n-or sa fie suficienti bani.

Mircea, e cumva Titan ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde mauru007 » 01 Iul 2008, 23:28

200 de dolari un Filipinez. Face orice pentru banii astia.
Mazda Miata
Axa Valcea- Bucuresti - Severin
mauru007
Member

Maşina: Mazda Miata

Mesajde stdanm » 02 Iul 2008, 08:06

$1 scrie:$200 de dolari un Filipinez. Face orice pentru banii astia.

:)) e prea departe, putem sa angajam din serbia... abia au terminat baietii cu kosovo, sigur mai gasim niste luptatori rataciti.

macar s-a mai relaxat tonul discutiei.

@KomandantuR macar incearca solutia cu filmat si trimis catre statiile de stiri. ai vazut ca baietii de la protv scot senzationalul din orice.
stdanm
Gold Member

Mesajde mauru007 » 02 Iul 2008, 08:08

Scuzati postul dublu dar nu mai pot edita si mi-a venit o idee. Cumpara cateva cutii de laxative, piseaza-le marunt si praful obtinut fa in asa fel sa ajunga in bauturile celor mai "meseriasi" din local (e destul de dificil daca nu corupi bucatarul sau un chelner). Dupa o "sedinta" ai scapat de ei, o sa fie coada la buda.
Mazda Miata
Axa Valcea- Bucuresti - Severin
mauru007
Member

Maşina: Mazda Miata

Mesajde liviub » 02 Iul 2008, 08:22

oamenii care s-au luptat cu melcul si erau sa-l invinga...

evident ca sunt si membri mai putin adaptati socializarii in comunitatile on-line...

sau altii care nu-si cunosc drepturile. dar care AU O PARERE SI O REPETA PAGINI INTREGI, dar nu stiu in ce cred.

sau care vor sa dea impresia ca sunt altceva decat ceea ce-i frusteaza zilnic.

sau chiar care nu prea cunosc a scrie corect gramatical.

pt cei care mai au o sclipire -> plecati din tara definitiv si nu va compromiteti vietile voastre si ale copiilor vostri in hazanaua asta de oras/tara! nu poti trai o viata inghitind ineptiile ajunsilor!
liviub
Member

Maşina: Ford Focus Hatch 1.6 16V 2003

Mesajde KomandantuR » 02 Iul 2008, 08:24

@stdanm M-am gandit si eu destul de serios la treaba asta, si o solutie ar fi sa pot monta o camera pe un stalp de pe o pastila unde se strang ei roata. Pastila aceea e chiar in mijlocul lor. Cu o camera cu microfon cred ca as aduna destule probe. Eventual montata noaptea sub acoperirea unei interventii electrice la stalpul de iluminat.
@mauru007. Localul acela e cu "circuit inchis". Nu calca picior de contribuabil acolo. Deci asta cu "prafuri pt mama mare" pica. Mai usor ar fi sa ma bat parte in parte cu ei, dar la fizicul meu... Oricum e bine ca ne pastram simtul umorului.
Aseara am asistat la o noua transhumanta a pachetelor dintr-un portbagaj in altul. Deseori sunt si arabi/turci implicati in procesul comercial.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde wanna » 02 Iul 2008, 09:40

poate am o idee proasta, dar nu cunosti pe nimeni la politie intr-o functie mai mare ... si sa dea pontul la antiM&M? poate scapi de ei ...
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde sile1 » 02 Iul 2008, 09:55

deci.... afara de tampeniile absolute stil rambo home-made cu cutzite laxative grenade sau corp la corp .... trebuie sa realizati ca indiferet de cate kg are komandantu tot este absoluta nebunie sa se duca unu dp strada la unii care detin masini care costa minim cat o garsoniera si detzin bani cat probabil marea parte din noi nu am vazut vreodata in realitate si la fel de probabil nici nu o sa vedem , sa le zica la aia sa nu mai tipe salam asa tare ca il deranjeaza sau sa nu mai asculte manele la blana k vrea si el sa doarma ( in momentul ala pun pariu k daca ipotetic se isca o bataie si nu doar un mankat de bataie , veneau numeroase masini cu numere straine cu domni foarte corpolenti care sar fi batut relaxati in continuare chiar si de fatza cu politia... cum am vazut la tv nu doar o data )
+ k mi se pare normal inainte de a pune saracu om sa faca o plangere dp numele lui sa iei in calcul probabilitatea ca interlopii din discutia asta au si ei "prieteni" prin igp (si sunt ferm convins ca nu 1 .. 2) + multi alti prieteni cat se poate de mercenari (vezi exemplu craiova unde se mutileaza aia... se impushka se taie etc intrun cadru festiv ) sa nu mai vb de faptul ca pana la urma sunt vecini adica dk isi pun aia in cap chiar ca pot sa iti faca viata un calvar la nivel de distractie pt ei ;)

@ liviub ... cand faci niste remarci ideal este sa si exemplifici ca altfel nu prea se intelege nimik si fiind o comunitate ideal e sa inteleaga marea parte a celor din ea ;)
cat despre vorbitu absolut gramatical incearca sa fii un pik mai conciliant ca aici e forum nu masterat in limba si literatura romana , atata timp cat se poate descifra relativ ushor o propozitie scrisa de cineva nu vad dc nevoia de batut obrazul . In aceste 3 pagini pe care lea implinit topicul lui komandantu chiar nu mi sa parut ca vreunu din posturi ar fi de neinteles sau ca ar fi ceva gen o ofensa adusa limbii romane .

Cea mai buna solutie mi se pare sa incerci o filmare si sa o trimiti anonim eventual prin membrul de la ploiesti/pitesti la ceva gen pro tv (dar mare grija de unde filmezi pt k daca se prind aia ca le strici afacerile nu cred k vei fi cel mai fericit om din lume pe viitor )

Din toata treaba asta cel mai de rahat lucru mi se pare partea cu copilul care se va dezvolta cu anturajul langa el si la un moment dat va incepe sa isi puna intrebari de genu dc tati are ford si aia au ditamai jeep-ul si dc ai au atata aur si asa fete frumoase si probabil ca orice copil va incepe si el sa viseze la bogatzie iar in momentul in care se va infiripa vreo legatura care il va pune in contact cu astfel de oameni (eventual in deschiderea unui drum spre cele dorite ) , va fi greu atat pt parinti cat mai ales pt cel mic... ( asta e o parere pur personala )
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum