Discutii libere/forum

Accident pe DN1, o pasarela a cazut pe o fiesta

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Accident pe DN1, o pasarela a cazut pe o fiesta

Mesajde Black Cat » 30 Iun 2008, 12:05

$1 scrie:$2a bine ca NU! Este sufucienta o simpla deconectare a limitatorului de viteza. Gindeste-te ca aceste camioane au motoare de 300 - 400 CP in mod curent, ca sa nu spun de cutii performante etajate, curent 6x6 trepte. Este tot atit de adevarat ca si consumul ii creste exponential de la 30 - 40l/100km la 100 - 120l/100km. Dar nici o problema !!! carburantul il plateste proprietarul utilajului si nu soferul ....

Foarte adevarat ce spui si uite ce nenorociri apar din cauza unor inconstienti! :(

gedan sa vezi cand iese ARR-ul pe drum cum stau toti opriti prin parcari numai sa nu ajunga la cantar!
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde isotech_ro » 30 Iun 2008, 12:11

Ceea ce ma doare pe mine cel mai tare este ca autoritatile, si inteleg aici ARR si Politia Rutiera, nu prea se leaga de acesti indivizi care fac legea pe drumurile publice sau daca o fac o fac asa de amorul artei doar atunci cind se intimpla o tragetie si numai si numai in fata presei. da bine nu-i asa.
Personal am toata stima pentru acei soferi profesionisti care-si conduc camioanele in siguranta si cu respect fata de ceilalti participanti in trafic. Este o meserie grea si cine spune altceva nu stie ce vorbeste, ginditi-va ca unii dintre ai nu-si vad casa si familia cu saptaminile, locuinta lor fiind cabina de camion.
Problema mea este cu acei IRESPONSABILI si CRETINI, atit profesionisti cit si amatori, care-si transforma autovehicolul intr-o arma cu potential letal. Rezultatul ? In cazul de fata sunt 2 persoane decedate si una ranita. Oare cei care au murit stiu ce s-a intimplat ????? .....
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde Tiry213 » 30 Iun 2008, 12:13

$1 scrie:$2asculantele care transporta agregate au devenit o afacere prospera. 95% din camioane depasasc greutatea maxima admisa.
pe bd timisoara sunt 3 santiere mari; pot sa va spun ca alearga pe mijlocul drumului cu 80km/h claxonand , fara sa le pese de restul masinilor.
incearca sa opresti la o trecere de pietoni un vagon de 40t cu viteza asta....

Am vazut de multe ori indivizii de care vorbesti.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 30 Iun 2008, 12:34

Iso.. 100% cei din fiesta nici nu au realizat ce se intimpla! O moarte "usoara"! Pacat ca atit de tineri...!

Nu stiu cit e vina ARR-ului si a POLITIEI ! Nu poti pune echipaje din km in km sa urmareasca toti dementzii si inconstientzii! Tine mult de educatia fiecaruia. Daca pe nataraul ala atit il duce mintea, nu prea ai ce sa-i ceri. Si ca el sint, din pacate, multi. Parerea mea e ca soferul e marele vinovat. E lipsa de profesionalism, neglijenta crasa. Cum naiba sa nu vezi ca ai bena ridicata???!!! Bena ridicata e inalta de citeva etaje.. se simte ca masina trage greu....

In plus, daca avea sau nu avea autorizatie de circulat pe DN1, mai conteaza pt cei implicati in accident si pt familiile lor?!! Daca-i omora cu actele in regula era cineva mai fericit?! Nu cred ca autorizatia aceea schimba situatia. Fapta e la fel de grava.

Cred insa ca fiecare dintre noi avem un destin, o soarta. Pentru cei din fiesta asa a fost sa fie. Locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Cum cei din cealalta masina, tot fiesta cred, au scapat doar cu zgirieturi, asa puteau sa scape si cei prinsi sub pasarela. Doar ca D-zeu a avut alte planuri pt ei.. :(
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde adicristea » 30 Iun 2008, 21:55

Am vazut acum un reportaj in care soferul ce conducea auto-basculanta aia ii ameninta pe reporteri ca strange el 20 de baieti acum si pune bâtele pe ei. Mi s-a urcat sangele la cap. Dupa ce a facut ce-a facut, mai are si tupeul sa ameninte? Tot el e cu gura mare? Ok, uneori reporterii sunt agasanti, dar in cazul asta voiau sa afle parerea lui despre accident. Si el ce face, incepe sa ameninte? L-as linsa fara regrete!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde catser » 01 Iul 2008, 06:47

pe care post s-a dat reportajul ?
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde Mariustom » 01 Iul 2008, 07:59

Mariustom
Member

Maşina: Ford Focus Turnier 2001 TDDI

Mesajde catser » 01 Iul 2008, 08:55

intr-adevar...no comment...si cand te gandesti cate specimene d-astea circula pe sosele...
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde Tiry213 » 01 Iul 2008, 09:18

$1 scrie:$2m vazut acum un reportaj in care soferul ce conducea auto-basculanta aia ii ameninta pe reporteri ca strange el 20 de baieti acum si pune bâtele pe ei. Mi s-a urcat sangele la cap. Dupa ce a facut ce-a facut, mai are si tupeul sa ameninte? Tot el e cu gura mare? Ok, uneori reporterii sunt agasanti, dar in cazul asta voiau sa afle parerea lui despre accident. Si el ce face, incepe sa ameninte? L-as linsa fara regrete!

Tu ce ai face cu reporterii astia? Eu in orice as fii implicat, i-as baga in .... ca prea sunt nesimtiti. Le spune omu' un lucru si ei scot doar fragmente, sau aranjeaza fragmentele pentru rating. Ei din orice incident cat de mic fac o adevarata catastrofa.
Voi credeti ca omu ala se bucura ca a omorat niste oameni? Daca stia ce se poate intampla credeti ca mai proceda la fel? Cat ai fii de needucat, sau mitocan, nu vrei sa ranesti sau sa omori niste oameni.
Off: Multi dintre soferii de camioane, T.I.R-uri merg cum merg din cauza firmelor de transport, care ii slugaresc, si le dau timpi de nu ii fac decat daca merg la blana. Credeti ca unui sofer ii e usor sa mearga fara sa doarma dupa 6 ore de condus sau sa se odihneasca? Nu ii e, dar cand stie ca poate ramane fara paine, pentru ca nu ajunge la timp, sare peste odihna, merge cu viteza, circula neregulamentar. Iar firmele de transport le platesc amenzile de genul acesta.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde link2 » 01 Iul 2008, 09:44

$1 scrie:$2ulti dintre soferii de camioane, T.I.R-uri merg cum merg din cauza firmelor de transport, care ii slugaresc, si le dau timpi de nu ii fac decat daca merg la blana.

Eu ma indoiesc ca un patron de firma de transport prefera sa repare masini si sa piarda sapatmani sau luni cu masinile in service pt a castiga cateva minute. Eu cred ca sunt platiti la cursa si se lacomesc iar argumentul "am full casco nu ma intereseaza" il aud adesea in bransa. Treaba cu reporterii cam asa e, nu au nici o masura, iar cand vad decupaje mi se pare clara intentia lor de a deforma concluzia interviului.
link2
1nsane Member

Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci

Mesajde adicristea » 01 Iul 2008, 17:57

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m vazut acum un reportaj in care soferul ce conducea auto-basculanta aia ii ameninta pe reporteri ca strange el 20 de baieti acum si pune bâtele pe ei. Mi s-a urcat sangele la cap. Dupa ce a facut ce-a facut, mai are si tupeul sa ameninte? Tot el e cu gura mare? Ok, uneori reporterii sunt agasanti, dar in cazul asta voiau sa afle parerea lui despre accident. Si el ce face, incepe sa ameninte? L-as linsa fara regrete!

Tu ce ai face cu reporterii astia? Eu in orice as fii implicat, i-as baga in .... ca prea sunt nesimtiti. Le spune omu' un lucru si ei scot doar fragmente, sau aranjeaza fragmentele pentru rating. Ei din orice incident cat de mic fac o adevarata catastrofa.
Voi credeti ca omu ala se bucura ca a omorat niste oameni? Daca stia ce se poate intampla credeti ca mai proceda la fel? Cat ai fii de needucat, sau mitocan, nu vrei sa ranesti sau sa omori niste oameni.
Off: Multi dintre soferii de camioane, T.I.R-uri merg cum merg din cauza firmelor de transport, care ii slugaresc, si le dau timpi de nu ii fac decat daca merg la blana. Credeti ca unui sofer ii e usor sa mearga fara sa doarma dupa 6 ore de condus sau sa se odihneasca? Nu ii e, dar cand stie ca poate ramane fara paine, pentru ca nu ajunge la timp, sare peste odihna, merge cu viteza, circula neregulamentar. Iar firmele de transport le platesc amenzile de genul acesta.

Ia uita-te aici, scena cu individul e la final. Apoi sa-mi spui ce parere ai!
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde isotech_ro » 01 Iul 2008, 18:07

Nu prea am gresit cind am catalogat pe autorul faptei drept ANIMAL si CRETIN. :-t :( :-t

ramin la parerea ca specimenul bibed sub forma umanoida, in seara accidentului, s-a imbatat linistit si fara prea mari remuscari ca a luat viata unor OAMENI NEVINOVATI. are el pe cineva la Politie care-l va scoate cu bazma curata .... ca de aia da "baiatu'" spaga .....
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde catalin1972 » 02 Iul 2008, 06:21

Nesimtirea unora din soferii de TIR-uri e fara margini , anul trecut , daca mai tineti minte , a doua zi dupa ce un TIR a omorit doi copii intr-un sat din Suceava circulind cu viteza mare in localitate , TIR-isti au facut miting ca sa protesteze ca Politia are ceva cu ei ...
Am mai zis-o , ar trebui ca in codul rutier sa fie specificate pedepse separate pt soferii de taxi sau camioane , autobuze s.a.m.d ., mai dure decit pt ceilalti !
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde claudiu* » 02 Iul 2008, 08:53

$1 scrie:$2m mai zis-o , ar trebui ca in codul rutier sa fie specificate pedepse separate pt soferii de taxi sau camioane , autobuze s.a.m.d ., mai dure decit pt ceilalti !

De ce? :-t Tu nu traiesti cu ideea ca legea trebuie sa fie egala pentru toti? Sau crezi ca daca un sofer e nesimtit si idiot nu se va vedea rezultatul daca nu are tir, taxi ... samd? Animalul asta cu tir-ul a omorat 2 persoane; eu stiu de cazul unui idiot (care strica imaginea motociclistilor) si care "din exces de zel" a omorat 3 persoane (printre care s-a numarat si el).
Parerea mea e ca principala problema in romania nu este duritatea legii ci faptul ca ea nu se aplica
:-S
Imagine
Imagine

When there's a wet pussy, there's a happy cock!
claudiu*
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta - 1,4 tdci B-01-LEC

Mesajde verga_Cip » 02 Iul 2008, 08:58

$1 scrie:$2m mai zis-o , ar trebui ca in codul rutier sa fie specificate pedepse separate pt soferii de taxi sau camioane , autobuze s.a.m.d ., mai dure decit pt ceilalti !

De ce? :-t Tu nu traiesti cu ideea ca legea trebuie sa fie egala pentru toti? Sau crezi ca daca un sofer e nesimtit si idiot nu se va vedea rezultatul daca nu are tir, taxi ... samd? Animalul asta cu tir-ul a omorat 2 persoane; eu stiu de cazul unui idiot (care strica imaginea motociclistilor) si care "din exces de zel" a omorat 3 persoane (printre care s-a numarat si el).
Parerea mea e ca principala problema in romania nu este duritatea legii ci faptul ca ea nu se aplica

legea poate suferi modificari pe aici-pe colo, pentru ca noi ne schimbam zilnic, numarul masinilor si tuturor participantilor la trafic se schimba...se schimba multe...DAR SI EU SUNT DE ACORD CU FAPTUL CA LEGEA NU SE APLICA!
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde catalin1972 » 02 Iul 2008, 09:20

De ce? :-t [/u]

Pt ca accidentele produse de ei pot avea urmari mult mai grave decit in cazul soferilor amatori ! Culmea e ca exact soferilor profesionisti care ar trebui sa le pese de lege pt ca altfel isi pierd "piinea " nu le pasa de loc ...Scuze gen : ne grabesc patronii sau ma grabeam sa nu se strice marfa sint de 2 bani ! Un sofer de autobuz sau de taxi inconstient omoara niste nevinovati (cei care mor in accidente facute de amatori macar stiau cu cine urca in masina ), de asta as prefera ca legea sa fie mai dura cu ei !
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 02 Iul 2008, 09:32

$1 scrie:$2..

Egala pentru toti... Sa nu uitam, toti inseamna totusi doar cei asemanatori. Daca cei de pe scutere nu dau examen prin comparatie cu de cei de pe tir inseamna ca este nedreapta legea???
Comparam raspunderea unui conducator de cisterna sau tir (care la o adica pot rade de pe fata pamantului un sat/orasel in urma unei erori) cu cea a unui conducator de scuter?
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde verga_Cip » 02 Iul 2008, 09:51

Mihai..de-aia am spus ca legea poate suferi modificari, tocmai pentru a nu avea asemenea discrepante.

Ca idee, un scuter la 40 km/h daca da peste tine are mari sanse sa-ti rupa picioarele. Este sau nu accident de circulatie??? Cum il tragi la raspundere?? Cati ani te judeci cu el ca sa iti recuperezi spitalizarea si durerile pricinuite (fie ele fizice sau psihice)???
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde claudiu* » 02 Iul 2008, 10:32

$1 scrie:$2omparam raspunderea unui conducator de cisterna sau tir (care la o adica pot rade de pe fata pamantului un sat/orasel in urma unei erori) cu cea a unui conducator de scuter?

Pai de ce sa nu o comparam. Poate ala cu scuterul il determina pe cel cu cisterna (care mergea corect) sa faca o manevra care are aceleasi rezultate devastatoare pe care le-ai enumerat. Cum sa aplici legea diferentiat in functie de statut ??? Adica ala cu scuterul daca omoara un om primeste 5 ani de inchisoare si ala cu camionul (in aceeasi situatie) primeste 50 de ani de condamnare? Haideti sa fim seriosi! Legea e lege si nu se aplica diferentiat in functie de statut ci in functie de fapta comisa. La acelasi tip de contraventie toti trebuie sa primeasca acelasi tip de pedeapsa.

$1 scrie:$2t ca accidentele produse de ei pot avea urmari mult mai grave decit in cazul soferilor amatori ! Culmea e ca exact soferilor profesionisti care ar trebui sa le pese de lege pt ca altfel isi pierd "piinea " nu le pasa de loc ...Scuze gen : ne grabesc patronii sau ma grabeam sa nu se strice marfa sint de 2 bani ! Un sofer de autobuz sau de taxi inconstient omoara niste nevinovati (cei care mor in accidente facute de amatori macar stiau cu cine urca in masina ), de asta as prefera ca legea sa fie mai dura cu ei !

Iti inteleg frustrarea; dar tu nu vrei o lege mai dura pentru ei. Tu vrei (ca noi toti) sa se aplice legea, sa fie soferii profesionisti mai bine testati si sa fie cu un simt al responsabilitatii mult mai mare. Si cum ai spus tu - nu le pasa de lege - asta vine tocami din faptul ca legea nu se aplica, sau ca se rezolva cu o spaga.
La partea cu "cei care mor in accidente facute de amatori macar stiau cu cine urca in masina" tin sa te contazic, fiindca stii cu cine te urci in masina si vine un zevzec de pe contrasens peste tine si cu asta basta .... :-S

$1 scrie:$2a idee, un scuter la 40 km/h daca da peste tine are mari sanse sa-ti rupa picioarele.

Ciprian - ca fapt divers (sau nu) - din pacate un scuter care te loveste la 30 km/h are mari sanse sa omoare un adult. Si vezi ca am scris adult, nu mai zic de copii ... :(
Imagine
Imagine

claudiu*
Gold Member

Mesajde Mihai L » 02 Iul 2008, 11:25

$1 scrie:$2omparam raspunderea unui conducator de cisterna sau tir (care la o adica pot rade de pe fata pamantului un sat/orasel in urma unei erori) cu cea a unui conducator de scuter?

Pai de ce sa nu o comparam. Poate ala cu scuterul il determina pe cel cu cisterna (care mergea corect) sa faca o manevra care are aceleasi rezultate devastatoare pe care le-ai enumerat. Cum sa aplici legea diferentiat in functie de statut ??? Adica ala cu scuterul daca omoara un om primeste 5 ani de inchisoare si ala cu camionul (in aceeasi situatie) primeste 50 de ani de condamnare? Haideti sa fim seriosi! Legea e lege si nu se aplica diferentiat in functie de statut ci in functie de fapta comisa. La acelasi tip de contraventie toti trebuie sa primeasca acelasi tip de pedeapsa.
...:(

Sa presupunem ca sunt prinsi doi hoti pentru aceeasi fapta, unul din ei fiind politist (presupunem ca nu exista pile/relatii).
Mai crezi in egalitate?
De aceea exista circumstante atenuante sau agravante, de aceea nu sunt pedepse fixe.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde forbidden27 » 02 Iul 2008, 11:30

$1 scrie:$2a presupunem ca sunt prinsi doi hoti pentru aceeasi fapta, unul din ei fiind politist (presupunem ca nu exista pile/relatii).
Mai crezi in egalitate?
De aceea exista circumstante atenuante sau agravante, de aceea nu sunt pedepse fixe.

Tocmai de aceea legea prevede pt fapta comisa pedeapsa de la.. pana la..
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-Thunder Tiger MTA-4
-Losi XXL2
forbidden27
1nsane Member

Maşina: Mondeo MK4, 1.8TDCI, 125 Cp, Trend
VIN: WF0DXXGBBD8G04304

Mesajde claudiu* » 02 Iul 2008, 11:36

$1 scrie:$2ocmai de aceea legea prevede pt fapta comisa pedeapsa de la.. pana la..

offtopic :D : adica pt politist e in partea dinspre "de la...", iar pentru celalalt (care presupun ca nu are pile) se apropie de partea cu "..pana la.." =))
Imagine
Imagine

claudiu*
Gold Member

Mesajde isotech_ro » 02 Iul 2008, 11:47

Sa va dau un simplu exemplu de INECHITATE in aplicarea Codului rutier de catre "onor" politia romana

Una bucata tractor rutier, proprietatea ADP, cu "onor" mistret tractorist rutierist dormind la volan, stationat pe trecere de pietoni.
"Onor" "Garcea" politia rutiera romana la 50 m dupa trecerea oprind toti conducatorii de autoturisme private si aplicindu-le prevederile legii. Adica suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile + amenda pentru "depasirea pe zona trecerii de pietoni". Scapau numai cu amenda soferii profesionisti, care faceau dovada ca au aceasta calitate.
La intrebarea fireasca, pusa "lu' dom' agent Garcea", "De ce numai soferii amatori sunt sanctionati cu suspendare 30zile + amenda si ceilalti nu?" a venit si raspunsul naucitor "Pai matale' nu stii ca soferii profesionisti au Sindicatu' Soferilor si ca ei ramine fara loc de munca daca le suspend permis ?!!!!?"

FRUMOS NU-I ASA !!!! "Egaliate" in aplicarea legii nu am ce spune .......... :( :-t :-t :-t :-??

PS Dupa ce si-a facut planul la amenzi si permise suspendate s-a suit in masina cu inscriptia Politia Rutiera si a plecat, nici gind sa-si miste fundul si sa sanctioneze pe tractorist sau sa-l atentioneze sa-si miste tractorul de acolo
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde forbidden27 » 02 Iul 2008, 13:00

Pai daca ne apucam acum sa povestim cum SE APLICA legea in tara noastra, facem topicul asta de 100 de pagini. Legea exista, ca se aplica aiurea, asta e alta mancare de peste.
-Ford Kuga 2.0Tdci 180 CP; Titanium, Ruby Red, 2016
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-Thunder Tiger MTA-4
-Losi XXL2
forbidden27
1nsane Member

Maşina: Mondeo MK4, 1.8TDCI, 125 Cp, Trend
VIN: WF0DXXGBBD8G04304

Mesajde catalin1972 » 02 Iul 2008, 14:35

[quote="claudiuLa partea cu "cei care mor in accidente facute de amatori macar stiau cu cine urca in masina" tin sa te contazic, fiindca stii cu cine te urci in masina si vine un zevzec de pe contrasens peste tine si cu asta basta .... :-S
[/quote]

Faceam referire la victimele accidentelor precum cel despre care e vorba in topic in care soferul este clar de vina . Nu mi se pare corect ca rudele celor morti in astel de accidente sa dea in judecata soferul sau rudele acestuia daca el a murit in cazul in care accidentul s-a produs strict din vina soferului .In Tulcea am auzit de 2 cazuri d-astea , cel cu Porschele care a ars in Mamaia (Gociman ) si o fatuca care a facut accident cu un Rover tot in Mamaia , in care rudele intentioneaza sa ceara despagubiri soferului cu toate ca nu i-a obligat nimeni sa urce in masinile respective !
catalin1972
1nsane Member

Mesajde cart00n » 02 Iul 2008, 15:20

Are rost sa ma spun ca azi tot pe DN1 exact inainte de intrarea in Snagov unul cu o Raba care venea dinspre Ploiesti a intors masina pe linia dubla continua ca sa intre in nu stiu ce curte. Era sa intre vreo 3-4 masini in rahatul asta de basculanta.
Normal, pe astia nu ii vede nimeni.
In Tancabesti o alta autoutilitara tot in genul care a intrat in pasarela mergea cu 90 prin localitate. Nici pe asta nu a vazut-o nimeni.

So, traim in romania.
cart00n
1nsane Member

Maşina: iFiesta II 2007 1.25 Red

Mesajde isotech_ro » 28 Ian 2010, 16:39

idioti sunt .... si nu numai la noi

Ultima oară modificat de alexandrusavu pe 28 Ian 2010, 17:24, modificat 1 dată în total.
Motiv: am completat un cuvant, probabil uitat :)
isotech_ro
1nsane Member

Mesajde Alen » 29 Ian 2010, 00:37

erau si cativa oameni pe pasarela... :-t
cat de dobitoc trebuie sa fii ? :-O
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde valentins » 01 Feb 2010, 12:37

am vazut si eu la televizor prima data si am ramas impresionat....
totusi....acest tip de autobasculante,de 30t....au un sistem,care nu permite plecarea de pe loc,pana la asezarea completa a benei ,pe sasiu......un alt sistem care nu permita bascularea in mers....si nu in ultimul rand in momentul bascularii,in bord se aprinde un avertizor luminos in concordanta cu un tziuit al unui alt avertizor, acustic,de altfel foarte deranjant...
...ce sa intamplat la camionul cu pricina,dar si cu cel de la volan.....nu stiu.... :-??
stiu doar ca si in acest caz.....experienta a-si spune cuvantul....
.. am vazut si in Bucuresti dar si in tara, soferi de maxim 21 ani pe astfel de agabaritice....este inadmisibil...

Intr-o anumita perioada a vietii ,am fost nevoit sa fac receptia unui Volvo FH12 nou....dar si a unei semiremorci SchmitzCargobull,tot noua....
doi ani am colindat cu acest agregat....si pot spune ca este o raspundere mare....desi tehnologia care te inconjoara este omniprezenta.

soferul din clip-ul prezentat mai sus.....a UITAT pentru 2 minute ce are agatat, de capul tractor....
este de fapt,unul din principalele motive, al accidentelor in care sunt implicate acest tip de camioane....TIR-uri....
valentins
Gold Member

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum