Asa, ca ziceam ca revin. Aseara dau sa intru si eu pe forum, dupa o zi lunga in care nu am avut acces la Internet si ce sa vezi!?, cica esti banat ca bla bla bla. Hm, trebuie sa fie o greseala, delogam, scriem user, parola, Enter... tot la fel. Mi s-a urcat sangele la cap. Macar de faceam ceva ziua, dar cum nu intrasem DELOC, primul gand a fost ca a intrat cineva cu userul meu si a facut porcarii pe forum. Bun, ia si copiaza mesajul si trimite-l la adispan, Huffy, toxi (dintre factorii de decizie), plus cart00n, aquadan si alexandrusavu. Cu ultimul chiar am avut o discutie mai lunga, s-a chinuit omul sa-mi faca rost de id-uri de messenger. Printre bagatul si scosul (desigur, decent

), mi-a venit asa o idee ca e posibil sa fie de la faza cu pronosticurile. Acum nu stiam cum sa dau de alen sa vad daca si el are beleaua. Pana la urma mi-a raspuns ionutz, se pare ca el nu a participat la reuniunea voastra (de clasa) si mi-a scos banul. Traiasca familia lui!

Pe aceasta cale vreau sa va urez numai bine si sa imi scot palaria, mi-ati facut-o

.