de romelian » 22 Iul 2008, 22:49
Am primit astazi prin posta sentinta de la Tribunalul Arad prin care mi s-a dat castig de cauza in procesul impotriva Fin. Publice, astept recursul lor la Curtea de Apel Timisoara, sa ii fac arsice, mama lor de hotomani.Au propus in timpul procesului sa mi se restituie doar diferenta dintre taxa da prima inmatriculare si taxa de mediu, dar fiind ilegal, Tribunalul a refuzat si i-a obligat la restituirea intregii sume, deci nu va mai cramponati cu cererea aia de restituirea diferentei, cand puteti sa va recuperati absolut toti banii, inclusiv dobanda legala aferenta.Juristii lor de la finante sunt cam in aer, nu prea stiu ce motive sa mai invoce, sunt depasiti complet de situatie, dar pedepsit ar trebui sa fie initiatorul acestei legi imorale si imbecilii care se cramponeaza sa faca legi, cand ei nu stiu doi cu doi.Dobitocii schimba o ilegalitate cu alta.Cereti banii la tribunal, nu la finante,ca va fraieresc si le raman si lor o parte din bani,pe care nu-i mai pupati.Succes
DRINK DON'T DRIVE!FOR ALL PEOPLE!
Ford focus Wagon, BlueInk metalizat, TDCi 2001,intercooler, ABS, climă, închidere centralizată, 4x geamuri electrice, 95.000km halogene de ceaţă, reglare volan pe inaltime si adancime, reglaj faruri pe înălţime, semnalizatoare clare,import Italia, mamă mamă ce mereee....Si nu suportă radarele !!!