ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Rasturnare Logan (de pe fordclub bulgaria)

02 Iul 2008, 17:08

am gasit chestia asta pe Fordclub bulgaria. Concluzia mea este ca ACUM !!!! m-am convins pe deplin ca nemtii aia chiar au avut dreptate cu rasturnarea la testul elan iar tunurile ce s-au pus pe ei cum ca totul ar fi fost regie si ca logan este super ok e numai garagara.
iata si comentariul: cu traducerea..........
"Ivan de Sblasak "a rămas în condiţii de siguranţă, după nnifsu în plafonul zvezdnata Dacia Logan imagine de transmisie TV Show Room pe bTV. Популярният шоумен правеше поредната си обиколка на пистата на Божурище, когато на десен завой направи “салто” с автомобила, с който родни публични личности въртят турове по специално трасе. Populare shoumen făcut lor de lângă tur de piste de Bozhurishte, atunci când un drept rândul său, a făcut-o "troupe" cu vehicul prin care cifrele publice internationale a variat, în special, tururi de traseu. Иван бе дал едно от най-добрите времена до момента - 1:29,41 мин, и потегли с повечко газ и още по-голям хъс за нов опит да подобри постижението си. Ivan a fost dat una dintre cele mai bune ori până în prezent - 1:29,41 de minute, şi Autocamion povechko cu gaz şi chiar mai multe trebuie să fie de noi încercări de a îmbunătăţi realizarea acestora.
В същото време Асен Начев - един от режисьорите на предаването, засне неочакваната и леко смразяваща в началото каскада с помощта на специален снимачен кран. În acelaşi timp Assen Nachev - unul dintre directorii de spectacol, zasne neochakvanata şi lumină smrazyavashta devreme cascada folosind o macara speciale de tragere. Екипът на шоуто изтръпна за няколко мига до момента, когато Иван излезе напълно здрав от дачията, която се приземи на четирите си колела. Echipa de show-prezent pentru mai multe iztrapna momentul în care Ivan vină complet sănătos de dachiyata terenului pe care cele patru roţi.
“Добре съм, добре съм, съжалявам, че потроших колата”, бе първата реакция на единия от водещите на “Сблъсък”. "Eu sunt, si eu regret că potroshih masina", a fost prima reacţie de unul dintre liderii Sblasak.
Защо Dacia Logan? Dacia Logan De ce? Идеята на продуцентите и сценаристите е да поставят известните личности на България в нетипична ситуация - зад волана на достъпен автомобил, какъвто те няма да карат при други обстоятелства. Ideea de producători şi screenwriters este de a face cunoscute personalitati de Bulgaria în situaţie atipică - in spatele volanului unui autoturism disponibile, deoarece ei nu vor face în alte împrejurări.
До момента идеята се посрещаше с огромен ентусиазъм от всички гости на предаването, а в този случай той бе дори в повече. Până în prezent, ideea este de mobile cu mare entuziasm de toate cu nevoi speciale de a demonstra, în acest caz a fost chiar mai mult. Големият “гъдел” за всеки гост е да запише възможно най-доброто време на трасето, което след това се записва и на предния капак на автомобила. De mare "gadel" pentru fiecare invitat să înregistreze cel mai bun timp a traseului, care este apoi înregistrat şi capacul din fata a masinii.
Голямата интрига сега е къде родните звезди ще слагат автографите си? Grand intriga acum acasa este acolo unde stelele vor pune lor de autografe?
От екипа на предаването се успокояват, че заснетите кадри освен като една от най-големите атракции до момента в Show Room, ще послужат и за поука предвид тежките катастрофи и жертви по пътищата в България. Având în vedere faptul că transferul de echipa este divizat, cu excepţia faptului că filmul filmul ca fiind unul dintre cele mai mari atractii prezente in Show Room, şi va servi ca lectie de accidente grave şi accidentelor de pe şosele în Bulgaria. “Не всеки ден на екран може да се види подобно изпълнение - сподели водещият на Show Room Петър Лъджев, който след първоначалното си стъписване направи интервю с Иван за причините за инцидента. "Nu în fiecare zi de ecran poate fi vazut de performanţă similare - comune de plumb de Peter Ladzhev Show Room, după care sa iniţială stapisvane un interviu cu Ivan motivele pentru incident. - То не бе подготвено от каскадьори, направи го непрофесионалист. -- A fost elaborat de kaskadyori, face neprofesionalist. Очаквайте кадрите в едно от следващите ни предавания. Asteaptã de personal in urmatorii una din emisiunile noastre. Но не се опитвайте да правите такива неща, моля ви!” Към призива му се присъедини и Иван. Dar nu încercaţi să faceţi aceste lucruri pe care vă rugăm să vă! "La apelul să adere la el si Ivan.
Разбира се, сценаристите на Show Room няма да оставят нещата току така, а ще извлекат поука от инцидента. Desigur, screenwriters de Show Room nu vor lasa lucrurile chiar aşa, se va trage o lecţie de la incident. Известният автомобилен експерт Владимир Илиев ще анализира ситуацията около преобръщането на “дачиата” и ще покаже точно какви грешки е направил Иван, за да се стигне до такава ситуация. Faimosul rutier de expert, Vladimir Iliev vor analiza situaţia din jurul preobrashtaneto de dachiata "şi arată exact ceea ce a facut greseli Ivan, pentru a se ajunge la o astfel de situaţie.
Изводът от ситуацията - не надценявайте собствените си и тези на автомобила възможности. Încheierea situaţiei - nu nadtsenyavayte proprii şi cele ale masinii opţiuni. И задължително слагайте предпазния колан. Eu trebuie să slagayte centura de precauţie. Това може да спаси живота ви. Acest lucru poate salva viaţa. Както стана с Иван... Aşa cum sa întâmplat cu Ivan ...
Предаването Show Room, в което ще бъде излъчен автентичният инцидент ще бъде излъчено на 14 януари в традиционният час 16:00 часа по bTV. Transmitere Show Room, care va fi difuzat autentice incident vor fi transmise la data de 14 ianuarie, 16:00 tradiţionale de ore pe bTV. "

< Предишен <Anterior Следващ > Urmator>
[назад] [înapoi]
Fişiere ataşate
l10.jpg
l9.jpg
l7.jpg
l6.jpg
(11.67 KiB) Descărcat de 3361 ori
l5.jpg
l4.jpg
l3.jpg
l2[1].jpg
l1.jpg
(11.37 KiB) Descărcat de 3330 ori

Re: Rasturnare Logan (de pe fordclub bulgaria)

02 Iul 2008, 17:16

Bai tata n-am inteles mare lucru din limba ai 8-} or sunt eu varza ori pana mea....useless explication :-t

02 Iul 2008, 17:26

pai si ce voi nu stiati ca loganu se rastoarna ?? ??!??!?!?! =)) =)) =))

02 Iul 2008, 17:40

Oricine a mers cu un Logan e constient ca se poate da cu rotile in sus extrem de usor.

Daca e sa pui 200kg in portbagaj o sa stea ceva mai bine pe sosea, insa nu e mare diferenta.

02 Iul 2008, 18:05

aha. ce masini produc bulgarii??

daca vreti si eu va dovedesc ca pot rasturna o masina VAG.

sa fim seriosi. logan este o masina fiabila. ca nu este pe primul loc la stabilitate pe drum este adevarat, dar nici meganul nu este departe.

02 Iul 2008, 18:10

Eu as arata cu degetul Fiat Albea, nu Meganul sau Clio Symbol.

02 Iul 2008, 18:56

Nu mi se pare prea fiabil din pacate...am un vecin care a avut multe probleme...telescoape, alternator ars, bielete, bucsi, la numai 60.000 km.
Poate a avut ghinion saracul om si a nimerit un rebut...:(
Iar piesele sunt cam scumpe pt. o masina din clasa ei si ce ofera.
E o masina pt. tara noastra la pretul de achizitie doar ca pretul pieselor nu este din pacate.
E buna si Dacia daca nu poti sa-ti permiti altceva, nu e grozava dar la banii aceia alta masina noua nu cumperi.

02 Iul 2008, 21:45

Nu se rastoarna loganu' asa repede,am avut logan pe care l-am vandut cand mi-am luat fordul,avea 57.000 km si nu am avut nici o problema la el,doar reviziile la timp si atat.
Astea ca se rastoarna, ca nu este fiabil, dupa parerea mea sunt povesti, intradevar,in curbe iti poate da senzatia ca nu este stabil,asta datorita suspensiilor setate pe confort(vezi gama renault) dar de aici pana la a spune ca se rastoarna la 70 km/h este drum luuuuuung............

02 Iul 2008, 22:42

mda. revin si spun ca si pe mine daca ma enerveaza o masina fac in asa fel incit sa o rastorn si sa o pun intr-o lumina proasta.

02 Iul 2008, 22:50

Loganul e masina romanului...acum ... e o masina fara prea multe pretentii , cu confort si fiabilitate destul de bune la pretul care il are ...

03 Iul 2008, 00:22

Don`t go there, please. Nu ma provocați iar :D

03 Iul 2008, 08:28

Cred ca astora nu le-au ajuns banii sa cumpere un polo hapy, ignis sau alta masina sa o rastoarne. Adevarul e ca e plin de loganuri rasturnate prin curbe :)) De ce dreaq nu se infiinteaza un club anti logan sa isi verse toti frustrarile acolo?

03 Iul 2008, 10:15

Va mai aduceti aminte de Damas, sau de Matiz? Daca pui un individ mai greu in ele se rastoarna mai usor ca loganul; dar nimeni nu le-a facut astfel de reclama. E adevarat ca loganul e cam "varza" la acest capitol, dar e totusi o masina care e menita sa inlocuiasca vechia dacie.

03 Iul 2008, 10:26

OK, sa presupunem ca Loganul se rastoarna usor. Ia incercati, mai smecherilor, aceiasi manevra si cu Sandero.

Cand Skoda a lansat primul model Felicia, nimeni n-a comentat. Deh, poa' sa fie si o balega, daca are sigla VAG pe ea e masina.

In opinia mea, Dacia se misca mai repede decat Skoda. Intre noua Fabia si un Sandero, as alege Sandero fara sa stau pe ganduri.

Si sa nu uitam pretul. Pentru cine are frica sa nu se rastoarne, sa-si cumpere frate un Hummer. Aaaa, stai asa ca 99% din bulgari n-au bani nici macar sa alimenteze un Hummer.

Dar in schimb sunt experti la teste auto. Ar fi bine sa se limiteze la turism si castraveti, doua domenii in care ne dau intr-adevar clasa. La industria auto, ciocu' mic.

03 Iul 2008, 10:32

Asta e, o masina ieftina, ce pretentii poti sa ai la banii astia? Multi ar vrea in banii astia sa aiba confortul si siguranta Mercedesului, nu cred ca se poate. Si cum spuneau si altii mai sus, gasesti o groaza de masini pe care nu iti trebuie mult sa le dai cu rotile-n sus. By the way, am vazut 4 bucati Logan in Nigeria.

03 Iul 2008, 10:50

$1 scrie:$2e cam "varza" la acest capitol

e inalta usoara si are suspensie confort pentru eternul macadam romanesc nu poti fi si cu ...si cu...

Nic_Bv corect. Inghesuita aia de fabia fara nici un fel de scut pe ea nici nu viseaza la drumurile pe care se joaca loganul.

03 Iul 2008, 11:10

Hummerul se rastoarna aproape la fel de usor ca si Loganul :)

In alta ordine de idei, aceeasi ciorba reincalzita. Ce vroiau sa demonstreze?! Ca o masina se poate rasturna?! WOW..... Si A-Klasse se rasturna inainte sa ii puna ESP.

03 Iul 2008, 11:16

La urma urmei nu e nici o problema daca se rastoarna mai usor. Fiind si mai ieftina, in curand o sa inlocuiasca masinile de cascadorii de la hollywood - in concluzie profit si reclama gratis pt renault :P
PS si eu as merge pa sandero decat pe fabia

03 Iul 2008, 11:29

daca studiati cu atentie pozele, si mai ales traducerea aproximativa veti constata ca respectivul cascador nu a incercat sa demonstreze ca se poate rasturna usor cu loganul...a fost o emisiune TV in care respectivul a reusit o cascadorie relativ dificila : rasturnarea cu masina si revenire finala pe roti...mie nu mi s-a parut o incercare de denigrare a loganului...probabil a ales loganul pt ca e mai ieftina, ar fi fost aiurea sa strambe vreun mercedes

cel putin asa am inteles eu

03 Iul 2008, 11:50

Testele facute la noi la Romexpo au fost facute cu pilot profesionist. Nu s-au facut la misto. Omul a demonstrat la vremea aia ca poate face testul elanului si cu 72, nu cu 60, fara sa se rastoarne: http://www.youtube.com/watch?v=k3zyuvBBPPI

In rest? Hai sa vedem cum se rastoarna masini scumpe, mai degraba!

BMW: http://www.youtube.com/watch?v=JJXOruAW5Jc

Skoda: http://www.youtube.com/watch?v=P2qzjdH46gY

Chevy SUV: http://www.youtube.com/watch?v=yr0_UDCRk00

Mai gasiti si voi...

03 Iul 2008, 12:25

Ia uitati un gipan marca japonesa tare care pica testul ... http://www.youtube.com/watch?v=aZF8N9NItHI&NR=1

03 Iul 2008, 12:54

...si un Mercedes A Classe :

http://www.youtube.com/watch?v=Um-XlKer ... re=related

03 Iul 2008, 13:23

Am vazut live pe NBC testul. Abia se lansa seria A, era mare valva, si NBC transmitea live. Masina s- arasturnat si transmisia s-a intrerupt brusc. Nu a mai revenit, si nici vesti nu au mai fost...

03 Iul 2008, 19:55

$1 scrie:$2estele facute la noi la Romexpo au fost facute cu pilot profesionist. Nu s-au facut la misto. Omul a demonstrat la vremea aia ca poate face testul elanului si cu 72, nu cu 60, fara sa se rastoarne: http://www.youtube.com/watch?v=k3zyuvBBPPI

In rest? Hai sa vedem cum se rastoarna masini scumpe, mai degraba!

BMW: http://www.youtube.com/watch?v=JJXOruAW5Jc

Skoda: http://www.youtube.com/watch?v=P2qzjdH46gY

Chevy SUV: http://www.youtube.com/watch?v=yr0_UDCRk00

Mai gasiti si voi...

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

03 Iul 2008, 20:10

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/un- ... a-din.html
:-@

03 Iul 2008, 20:46

$1 scrie:$2ttp://www.protv.ro/stiri/eveniment/un-hummer-al-armatei-s-a-rasturnat-pe-dn-73-intr-o-comuna-din.html
:-@

cata prostie zace in unii... cum naiba o fi reusit ?!?

03 Iul 2008, 21:10

pai iti spun eu, au vrut sa denigreze hummerul, la fel ca bulgarii loganul...

03 Iul 2008, 22:12

Inainte sa iti iei Hummer sau orice suv mare, greu si inalt ar trebui sa faci testul asta : http://www.youtube.com/watch?v=f-4Z6ZXjgkA

P.S. O namila din asta se rastoarna mai usor decat o masina compacta cu suspensii medii (nici f tari, nici f moi).

03 Iul 2008, 22:30

testul asta l-au facut ieri romanii la Kogalniceanu http://www.protv.ro/filme/antrenamente- ... 6680#56680

03 Iul 2008, 23:30

$1 scrie:$2P.S. O namila din asta se rastoarna mai usor decat o masina compacta cu suspensii medii (nici f tari, nici f moi).

Evident, intrebarea este "de ce crezi asta?"
Raportul latime/inaltimea masinii + tractiunea integrala sunt doua lucruri care lucreaza impotriva teoriei tale.
Răspunde