Discutii libere/forum
1 banc
Moderator: Automatistul
Re: 1 banc
de TNT » 04 Iul 2008, 17:18

Ford Granada 2,9 24v 1978 Coupe
Ford Granada 2.8 GL S, 2 usi
de valiinves » 04 Iul 2008, 17:31

WFOWXXGBBW1E43387
Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
-
valiinves - 1nsane Member
- Maşina:
- VIN:
de valiinves » 04 Iul 2008, 17:39
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!
... si acum, citeste de jos in sus ...
WFOWXXGBBW1E43387
-
- Maşina:
- VIN:
de silviupn69 » 04 Iul 2008, 17:42
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp

-
silviupn69 - 1nsane Member
- Maşina:
de RoadTrain » 04 Iul 2008, 22:04
- Scuza-ma domnule - spune politistul – este interzis a urina in locuri publice.
Americanul se scuza, ii spune ca nu are incotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste un WC.
-Te voi ajuta - zice politistul - vino dupa mine.
Il conduce apoi pe turist spre o portita in zid si-i arata drumul in interior. Turistul intra si ochii mai ca nu-i ies din orbite. Se afla intr-o superba gradina, intretinuta, plina de aranjamente cu iarba, flori, tufe si copaci. Politistul ii indica unul dintre copaci si-i spune:
- Nici o problema, poti sa urinezi aici.
Americanul urineaza, respira usurat si-l intreaba pe politist:
- Spune-mi, asta-i ceea ce se cheama "Amabilitatea Britanica"?
- Nu - raspunde politistul - noi numim asta Ambasada Franceza.
de valiinves » 04 Iul 2008, 22:58
- Domnule, ti-ai facut testamentul?
- Nu, domnule doctor, este chiar atat de grav?
- Atunci chemati imediat un notar si rudele cele mai apropiate.
- Asta inseamna ca o sa mor curand?
- Nu, asta nu - dar nu vreau sa fiu singurul fraier care este scos fara motiv in noaptea asta din pat!
WFOWXXGBBW1E43387
-
- Maşina:
- VIN:
-
Black Cat - 1nsane Member
- Maşina:
de wanna » 05 Iul 2008, 09:44

-
wanna - Supergirl
- Maşina:
- VIN:
de valiinves » 07 Iul 2008, 18:02
- E liber?
- Da, raspunde tipul.
- Nu pot sa cred... cit de nebun trebuie sa fii ca sa ai un asemenea loc si sa nu vii la meci?!
- Adevarul e ca si locul asta e al meu, spune cel de alaturi. Trebuia sa vin cu sotia mea, am fost la toate campionatele incepind din 1982, de cind sintem casatoriti. Din pacate, ea a murit.
- Si nu ati gasit pe nimeni sa va insoteasca, un prieten, un vecin?
- Nu, sint toti la inmormintare...
WFOWXXGBBW1E43387
-
- Maşina:
- VIN:
de valiinves » 07 Iul 2008, 18:03
WFOWXXGBBW1E43387
-
- Maşina:
- VIN:
de valiinves » 07 Iul 2008, 18:26
Cura de slabire
Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex:
Dezbracarea (ei):
- cu consimtzamantul ei 12 calorii
- fara consimtzamantul ei 187 calorii
Desfacerea sutienului:
- cu amandoua mainile 8 calorii
- cu o singura mana 12 calorii
- cu dintzii 85 calorii
Punerea prezervativului:
- cu erectie 6 calorii
- fara erectie 315 calorii
Pozitzii:
- misionarul 12 calorii
- 69 culcat 78 calorii
- 69 in picioare 112 calorii
- roaba 216 calorii
- pe la spate 326 calorii
- candelabru italian 912 calorii
Atingerea orgasmului:
- adevarat 112 calorii
- fals 315 calorii
Dupa orgasm:
- stat in pat 18 calorii
- ridicare imediata 36 calorii
- incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii
Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre:
- 20 - 29 de ani 36 calorii
- 30 - 39 de ani 80 calorii
- 40 - 49 de ani 124 calorii
- 50 - 59 de ani 972 calorii
- 60 - 69 de ani 2916 calorii
- peste 70 de ani ? (cercetarile continua)
Imbracatul de dupa act:
- cu calm 32 calorii
- in graba 98 calorii
- cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
- cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii
- cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii.
WFOWXXGBBW1E43387
-
- Maşina:
- VIN:
de forbidden27 » 07 Iul 2008, 19:03
- Claudia, ai puţin timp? Aş dori să discutăm problema măririi salariului tău...
- Şefule, dar pe tema aceasta ne-am f...t deja de 5 ori!
Dragoste la distanta: "Draga mea, într-o mînă ţin poza ta, iar cu cealaltă mă gîndesc la tine...".
Care este diferenţa dintre un mărfar şi o blondă? În mărfar bagi marfă, scoţi marfă, în blondă bagi marfă şi scoţi pasageri.
30 de bărbaţi şi o femeie naufragiază pe o insulă pustie. După 30 de zile, femeia, scîrbită de ce făcea, se sinucide. După alte 30 de zile, bărbaţii, scîrbiţi de ce făceau, o îngroapă. După alte 30 de zile, bărbaţii, scîrbiţi de ce făceau, o dezgroapă.
Doi texani discutau despre sex. Unul spune:
- Poziţia mea favorită este poziţia "Rodeo".
- N-am auzit în viaţa mea de poziţia asta, se miră celălalt.
- Fii atent aici, fiule. Cînd fac dragoste cu nevastă-mea, în poziţia pe la spate, pîndesc momentul cînd e aproape să atingă orgasmul şi atunci îi şoptesc la ureche că asta e şi poziţia preferată a soră-si. Apoi încerc să mă menţin călare următoarele opt secunde.
Doi tipi, amîndoi căsătoriţi, stau de vorbă:
- Nu ştiu ce să mă mai fac! De cîte ori vin acasă după ce am băut, sting luminile, opresc motorul şi împing maşina în garaj. Îmi scot pantofii, urc scările cît de încet pot, mă dezbrac în baie, mă strecor în pat şi nevastă-mea tot ţipă la mine că unde am umblat pînă la ora aia!
Prietenul său se uită la el şi-i spune:
- E evident că procedezi greşit. Eu scîrţîi roţile pe stradă, trîntesc uşa, fac gălăgie pe scări, îmi arunc pantofii în dulap, sar în pat, îmi frec mîinile de fundul nevesti-mii şi-i zic: Ce zici de un oral scurt? Şi ea întotdeauna se face că doarme!
-Ford Mondeo MK4 1.8Tdci 125cp Trend, 2008
-Ford Focus MK2 1.6 Tdci 90cp, 2007
-(Ex) Ford Sierra 2.0 1985 aka Logan Killer
-
-
-
forbidden27 - 1nsane Member
- Maşina:
- VIN:
de ionut.tanase » 07 Iul 2008, 19:31
Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis: "Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca : Asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata ei, nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face.
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o: Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut ?
Mi-a zis ca astepta ziua asta, ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu !
RAZBUNARE FEMININA 2
Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris .
In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare: Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica".
Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba: Mi-ai adus frantuzoaica promisa?
Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita.
RAZBUNARE FEMININA 3
Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse:
As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace.
Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort.
Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu mama ta si cu cea mai buna prietena a ta.
Stiu asta dragule, de asta te-am otravit !
-
ionut.tanase - Gold Member
- Maşina:
- VIN:
de Mihai L » 08 Iul 2008, 10:31
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
-
Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de DanielT » 08 Iul 2008, 15:12
Date: Scufita Rosie este fetita cuminte.
Analiza: Din start ne dam seama ca este vorba despre o minora de care copiii, in rautatea lor, si-au batut joc cu aceasta
porecla, probabil din cauza unei caciulite rosii crosetate de mamica ei, pe care fetita o poarta des din cauza unei sensibilitati fizice la frig in regiunea craniului. Asadar avem de-a face cu o bolnava marginalizata si descurajata de societatea din jurul ei.
Date: Scufita merge zi de zi cu cosuletul cu mancare la bunicuta care locuieste in padure.
Analiza: Nici o bunica normala nu locuieste in padure. Singura explicatie este ca aceasta bunica a primit in urma retrocedarilor cateva hectare de teren impadurit. Este stiut ca taranii nu se gandesc mult ca sa prade padurea de lemne, mai ales inainte de venirea iernii. Asadar aceasta bunica este o scorpie zgarcita care si-a facut casa in padure (oare nu tot din lemn taiat fara aprobare de la Ocolul Silvic?) si sta acolo ca sa-si pazeasca avutul. Teoria ca este vorba de o baba ticaloasa se verifica prin faptul ca in loc sa plateasca un serviciu de livrare la domiciliu a hranei, a silit-o pe nepoata ei (o fiinta neajutorata si bolnava) sa faca zilnic naveta din oras in padure, fara sa-i pese de pericolele la care o expune pe biata fata.
Date: Scufita Rosie se intalneste cu lupul care o descoase in privinta drumului ei.
Analiza: Deja intram intr-o zona a fanteziei bolnave. Unu la mana ca in Romania lupi mai sunt tare putini, doi la mana ca se feresc de om ca de dracu iar trei la mana nu vorbesc si chiar de ar face-o, ar intreba de cel mai apropiat braconier sau cadavru bun de rontait. Singura explicatie este ca Scufita Rosie s-a uitat atat de mult la Animal Planet incat cunoaste obiceiurile lupilor si le poate intelege scheunaturile.
Date: Lupul o ia inaintea Scufitei care se opreste la cules de flori, isi preface vocea, intra la bunica, si o inghite.
Analiza: Nu mai stam sa analizam faptul ca multe flori prin padure nu-s, numai in luminis. Dar trebuie spus ca nu e frumos sa inveti copiii ca e in regula ca atunci cand ai o treaba de facut, sa te opresti la cules flori fara sa stii daca nu-s cumva specii protejate si in consecinta, pe cale de disparitie. Lupul in schimb pare un personaj menit sa fie bataia de joc a creatorilor de basme. Daca citim si "Cei 3 purcelusi" sau "Capra cu 3 iezi" observam un model bine definit. Lupul este un individ manat de dorinta perpetua de a navali in casele oamenilor. Foloseste toate tertipurile: imita voci si daca nu-i iese, vadit frustrat, face casa praf.
Concluzie: Lupul este comis-voiajorul actual. Bunica musca momeala si-i da drumul. Iata cum este prezentata imaginea unei persoane in varsta: o senila care nu stie sa faca deosebirea intre un urlet de lup si glasul propriei nepoate. Cu aceasta imagine vor ramane copiii nostri.
Date: Lupul se imbraca cu hainele bunicii, se pune in pat unde il gaseste Scufita Rosie. O ademeneste prin vorbe sirete
sa se apropie si o inghite si pe ea.
Analiza: Asta intrece orice rusine. Sa-l dea pe lup drept travestit, ei asta inca nu am mai auzit. Ce fel de minte bolnava
poate spune la copii asa porcarii? Iar dialogul purtat cu Scufita e plin de aluzii sexuale: toate la lup sunt mari, urechile, labele, dintii, si mai ce?! Iar el raspunde invariabil cu minciuni menite sa o aduca pe Scufita in pat langa el. De aici deducem: corupere de minori si perversiuni sexuale!
Date: Apare vanatorul care impusca lupul si le elibereaza pe Scufita Rosie si bunica.
Analiza: Ce cauta vanatorul in casa bunicii? Doar daca n-a venit cu gand ascuns. Apoi ce cauta la vanatoare de lupi pe
proprietate privata? Din doua una: sau e un braconier nenorocit sau e un stab mare de la Bucuresti care plateste sume imense doar pentru satisfacerea nevoilor sale sadice. In oricare dintre variante, ar trebui sa fie infierat de creatorul basmului si nicidecum glorificat pentru fapta sa mareata. Finalul povestii este sinistru: lupul zbatandu-se in ghiarele mortii (si ne mai intrebam de ce avem copii dereglati din toate punctele de vedere) "elibereaza" cele doua femei. Adica avem oroarea sa asistam la aparitia a doua fapturi partial digerate care se pare ca nu au murit ci cu nonsalanta isi reiau firul vietii.
Asemenea inchipuiri a unei minti bolnave se servesc zilnic copiilor intre 2 si 7 ani. Nici nu mai vorbesc despre marea oroare a literaturii mondiale: "Alba ca Zapada" - auzi Alba si ea traieste in padure cu 7 barbati.
de DGAlexandru » 08 Iul 2008, 18:04
-
DGAlexandru - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Paulp » 08 Iul 2008, 18:43
- Uite cum arat, ca o scroafa!
El raspunde:
- Si te-ai mai si murdarit pe deasupra!!!
Fost focusar, allways focusar!
de Paulp » 09 Iul 2008, 10:25
- Ioane fugi ca vine ursu!
Vanatorii panicati, o iau la fuga. Dupa cateva minute de sprint prin hatisuri, Ion, se opreste, ocheste si trage, nimerindu-l pe urs intr-un CENZURA.
Ursul disperat, turbat, urland, o ia la fuga si mai tare dupa ei. Mai fug ei ce mai fug si iar se opreste Ion, ocheste si trage din nou, nimerindu-l pe urs in celalalt CENZURA. Ursul si mai disperat, cu bale la gura, innebunit continua sa-i alerge.
Vasile catre Ion (care a tras) spune:
- Auzi ba Ioane, tinteste'n gatu matii odata la cap, ca eu cred ca asta vrea sa ne manance, nu sa ne CENZURA...!!!!!!!!!!
Fost focusar, allways focusar!
de DanielT » 09 Iul 2008, 10:32
Cu intrare in vigoare imediata
CUM NE IMBRACAM
Este recomnadat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit. Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar, deci nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu.
CONCEDIUL MEDICAL
Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.
OPERATII CHIRURGICALE
Operatiile chirurgicale sunt interzise . Atata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.
ZILE IN FOLOS PERSONAL
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambata si duminica.
ZILE DE CONCEDIU
Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului. Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25
decembrie.
ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI
Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva.
ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES
Acest incident poate fi acceptat ca scuza . In orice caz, este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile.
FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta. In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" de la 8:20 la 8:40, si asa mai departe. Daca nu va puteti depalsa in timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana adoua zi cand sunteti programati. In situatii de maxima urgenta, angajatii pot face shimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris. In plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete. La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei la rubrica "Acte de indisciplina".
PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sanatoase . Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta. Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit.
Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor. Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte.
Va dorim o saptamana placuta.
Conducerea :-)
de valiinves » 09 Iul 2008, 20:33
- Tata, ce e asta?
- Nu stiu.
- Tata, dar astalalta ce e?
- Nu stiu. La un moment dat, tiganca ii spune baiatului:
- Mai taci, ma din gura, ca m-ai innebunit de cap. Dar tiganul o repede nervos:
- Lasa-l mai femeie sa intrebe, altfel cum vrei sa invete?
WFOWXXGBBW1E43387
-
- Maşina:
- VIN:
de forbidden27 » 10 Iul 2008, 04:25
- Biblia spune ca Domnul a luat o coasta de la Adam si a creat femeia, iar asta dragii mei presupune talentul celui mai iscusit chirurg, asa ca rezulta ca meseria mea e cea mai veche din lume.
- Sa zicem ca ai dreptate, spune anestezistul. Totusi, inainte de a efectua operatia, pacientul trebuie adormit, iar asta necesita talentul celui mai iscusit anestezist. Asadar, cred ca meseria mea poate fi considerata cea mai veche.
- Sa zicem ca aveti amandoi dreptate. Totusi, inainte de orice nu a existat decat haosul. Totul a trebuit sa fie planuit, schitat si construit, iar asta necesita talentul celui mai iscusit dintre arhitecti.
Auzind acestea, politicianul ii priveste cei 3 prieteni si le spune:
- Si totusi, dragii mei, cine credeti ca a creat haosul?
Patronul unei intreprinderi se hotaraste sa mearga sa faca o vizita neanuntata muncitorilor, sa vada cum lucreaza acestia. Plimbandu-se pe santier, vede la un moment dat un tanar care fuma tacticos la umbra unui pom, rezemat comod de trunchiul copacului. Vazand ca tanarul nu se sinchiseste de aparitia lui, patronul se apropie de el si il intreaba:
- Cu cat esti tu platit pe luna?
- Cu 100 de Euro, raspunde baiatul.
- Uite aici iti dau 100 Euro, dar cara-te si sa nu te mai vad pe aici!
Tanarul ia banii si pleaca. Nervos, patronul il cheama pe seful de santier si il intreaba:
- De cat timp lucra lenesul asta in firma mea?
- A, baiatul acela? Nu lucra aici! Venea doar sa ne aduca pizza!
Cum se saluta vechii daci:
What's up, dac?
Un barbat intra intr-un magazin pentru a cumpara o papusa barbie si intreaba cat costa una. Vanzatorul raspunde: "Pai avem Barbie pleaca la cumparaturi cu 50 lei, Barbie merge la plaja cu 50 lei, Barbie merge la discoteca cu 50 lei, si Barbie divortata cu 400 lei. Barbatul mirat intreaba: de ce este cea divortata asa de scumpa? Vanzatorul raspunde: "Pentru ca vine cu casa lui Ken, masina lui, barca, mobila...
O femeie era in pat cu amantul cand si-a auzit sotul deschizand usa de la intrare.
- Hai repede, ii spuse ea, stai aici in colt.
L-a uns pe tot corpul cu ulei de bebelus, dupa care l-a dat cu pudra de talc.
- Sa nu te misti pana cand nu-ti spun eu, ii spuse ea amantului. Prefa-te ca esti o statuie!
- Ce-i asta? intreba sotul cand a intrat in camera.
- Este o statuie, dragule, raspunse ea. Am vazut una la fel la familia Smith si mi-a placut atat de mult incat am cumparat si eu una pentru noi.
Sotul n-a mai spus nimic si in cele din urma s-au dus la culcare. In jurul orei 2 noaptea, sotul s-a trezit, s-a dus pana la bucatarie si s-a intors cu un sandwich si o bere.
- Poftim, i-a spus el statuii, ia astea. Eu am stat asa doua zile la familia Smith si nimeni nu mi-a dat nici macar un afurisit de mar.
-
-
-
- Maşina:
- VIN:
de forbidden27 » 10 Iul 2008, 04:39
Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus:
"Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!"
Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare...
Va aflati intr-un magazin de pantofi, sunteti a doua la coada. In spatele vanzatoarei se afla o pereche de pantofi superbi, pe care vi-i doriti foarte mult.
Doamna din fata dumneavoastra i-a vazut si ii priveste cu jind. Dar nici una dintre voi nu aveti portofelul la voi. Ar fi nepoliticos sa intrati in fata femeii fara sa aveti bani pentru a plati pantofii, dar daca ati avea bani, femeia din fata n-ar avea ce sa zica. Vanzatoarea asteapta in continuare la casa.
O prietena probeaza niste pantofi in magazin si va observa dilema.
Se pregateste sa va arunce portofelul ei. Daca face acest lucru, il puteti prinde, puteti trece de cealalta clienta si puteti cumpara pantofii mult doriti.
Trebuie sa va amintiti insa intotdeauna ca, pana cand portofelul nu este aruncat, nu este frumos sa treceti in fata celeilalte cliente.
La ce va foloseste?
Felicitari, tocmai ati invatat regula offside-ului la fotbal
-
-
-
- Maşina:
- VIN:
de forbidden27 » 10 Iul 2008, 05:45
Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste.
- Buna ziua! Eu sunt un homosexual exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa?
Milos din fire, omul ii dadu apa. Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si verde facand cu mana. Opreste.
- Buna ziua. Eu sunt un homosexual exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare?
Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu. La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului. Opreste si intreaba:
- Tu, homosexual mic si albastru ce mai vrei?
- Actele… la control!
-
-
-
- Maşina:
- VIN:
de ionica1 » 10 Iul 2008, 06:18
12. Aug.
-Ne-am cumparat o casa noua in Canada .. Sunt foarte emotionat.
Aici e atat de frumos. Muntii sunt de o splendoare nedescrisa. Abia
astept sa ii vad acoperiti de zapada.
14. Oct.
- Canada .. E cea mai frumoasa tara de pe Pamant. Frunzele s-au
colorat toate in acele minunate nuante de galben si portocaliu. M-am
plimbat cu masina prin natura si am vazut cativa cerbi. Sunt atat de
gratiosi. Cerbii sunt cele mai frumoase animale. Cred ca am ajuns in
paradis. Iubesc Canada .
11. Nov.
- In curand incepe vanatoarea cerbilor. Nu imi vine sa cred ca cineva
poate sa ucida un animal atat de frumos. Sper ca va ninge in curand. E
atat de frumos aici.
2. Dec
-Azi noapte a nins pentru prima oara. M-am sculat si am vazut ca este
alb peste tot ca in cele mai frumoase vederi. Am iesit afara, am
curatat in fata casei si apoi ne-am batut cu bulgari de zapada (eu am
castigat). Cand a trecut masina de curatat zapada am curatat din nou
in fata curtii. Tara deosebita! Iubesc Canada !
12. Dec.
-Azi noapte a nins iarasi. Masina a curatat zapada din nou. Ne-a
blocat intrarea in curte. Aici e splendid.
19. Dec.
-Azi noapte a nins iarasi. N-am putut sa scot masina sa merg la lucru.
Aici
e intr-adevar foarte frumos numai ca sunt obosit de curatat zapada.
Din nou masina aia blestemata.
22.Dec.
-Cacatul asta alb nu s-a oprit toata noaptea. Am bataturi la maini de
la lopata si ma doare spatele. Aceasta maimuta cu masina parca se
ascunde dupa colt si doar asteapta sa termin de curatat in fata curtii
ca sa vina iar.
La naiba!.
25. Dec.
-Craciun Fericit, pe naiba!. A nins din nou zapada asta nenorocita.
Daca il prind pe obsedatul ala cu masina il omor. F... muma-n c..
...... ca nu arunca mai multa sare pe sosele!.
27. Dec.
-Azi noapte iarasi zapada. Nu ies de trei zile din casa doar dau cu
lopata intr-una dupa ce trece masina. Nu pot pleca nicaieri, masina
este blocata sub un deal de zapada si mai e si foarte frig pe
deasupra. Au spus ca la noapte vor mai cadea inca 30 cm de cacatul asta de
zapada.
28. Dec.
-Prognoza a fost proasta. S-au mai depus 50 cm in loc de 30 cm. Daca
se continua asa nu se va topi pana la vara. Masina de curatat a ramas
blocata si maimutoiul a venit la mine sa imi ceara lopata. I-am spus
ca am rupt deja 6 curatand rahatul ce mi l-a aruncat in fata curtii.
Era cat pe ce sa ii dau si cu lopata in cap.
4. Jan.
-Am iesit din casa in sfarsit. M-am dus pana la alimentara sa cumpar
de mancare si la intoarcere am lovit un cerb. Auto avariat in valoare
de $3000. Bestiile de cerbi trebuie omorate. Sunt peste tot. De ce
oare nu i-au omorat vanatorii toamna trecuta?
3. Mai
-Am dus masina la mecanic. Incredibil cat de mult a ruginit de la
sarea aia nenorocita aruncata peste tot ca sa topeasca zapada si tot
degeaba.
10. Mai
-Ma mut inapoi in Romania .. Nu imi pot imagina cum cineva normal
poate trai in Canada asta!!!!!!!
Jurnalul unui emigrant - intoarcerea in tara :
8 Dec.
Aterizez pe frumosul Otopeni. Nici nu ies bine ca sunt inconjurat de
co-nationali romi-romani care imi smulg bagajele din mana: "Lasa-ma
boierule sa te ajut la masina". Vai ce primitoare tara ! Imi dau
lacrimile!
Nu am lei asa ca le dau dolari. Cu siguranta, privatizarea in Romania
e pe cale buna..
15 Dec.
Nici urma de zapada! Cald si bine! Umblu in canadiana subtire! Ca
ubitor de animale, aici e de mine! Un grup de 10 caini ma inconjoara
de fiecare data cand ies din bloc si ma conduc spre tramvai (adevarul
e ca ma cam fugaresc). Nu mai duc viata sedentara din Canada cand ma
urcam imediat in masina din garajul subteran. Ce era sa fac?! Tentatia
era mare caci benzina era mult mai ieftina! Sunt fericit ca m-am
intors! Cel mai bun pas facut in viata! Imi caut un apartament!
31 Dec.
Aproape am uitat cum arata zapada! Ce frumos e! Maine e Anul Nou! Am
facut aceleasi aprovizionari ca in Canada dar m-a costat dublu! Ce
bine ca am strans destui bani in Canada !!! Inca mai stau cu restul
familiei intr-un apartament de 2 camere. In Canada i se spunea "one
bedroom apartment" dar aici nu avem incotro si folosim si sufrageria
ca dormitor! E sublim! Cu totii ne simtim asa aproape unii de altii (si la
propriu si la figurat)!
3 Ian.
Gata! E cazul sa-mi caut de lucru. Bine ca e soare afara si chiar stam
cu geamurile deschise caci termostatul termocentralei si-a pus in gand
sa ne usuce ca pe mumii! Aici nu-ti poti regla caldura dupa voie. Ce
dor imi era de transportul in comun!
Aproape uitasem de mirosurile imbietoare! Noroc cu cainii caci am
prins si eu tramvaiul! Noroc ca l-am prins si am scapat de caini, dar
ghinion ca m-am urcat fiindca am fost jefuit in aglomeratie. Parca era
mai bine cu masina!
9 Ian.
Mi-am gasit un servici cu 400$. Pe langa media de 150$, sunt meserias!
Nu gasesc nimic de inchiriat. Chiriile sunt scumpe, mancarea e scumpa,
telefonul ma usuca iar benzina tocmai s-a scumpit! Dar ce-mi pasa mie
caci oricum nu mai am masina! De doua zile nu mai avem nici apa calda
nici rece.
Cica e seceta! Mai bine ningea cand trebuia sau se luau masuri cand
s-a anuntat seceta!
3 Febr.
Mi-am luat masina si sunt fericit! A trebuit sa caut in dictionar
cuvantul "spaga" si l-am gasit ca slang. Inseamna "tip" or "gratuity"
cu diferenta ca aici nu poti obtine nimic fara asa ceva. Cred ca toate
spagile la un loc fac cat 1/2 din masina. Nu mai mentionez lupta
pentru inregistrarea masinii si nenumaratele birouri la care a trebuit
sa ma duc cu tramvaiul. Nu a fost o idee buna cu masina caci benzina
iar s-a scumpit. Parca si in Canada fluctua pretul dar si in jos nu
numai in sus!
10 Mart.
Azi a plouat in sfarsit! Mi-am schimbat deja amortizoarele la masina
din cauza strazilor. Apa acopera gaurile si nu ai cum sa le ocolesti.
Nu exista canalizare! Ba da, caci am vazut o tanti luand apa dintr-o
balta cu cana si o punea intr-o galeata! Asta da privatizare! Cam
ineficienta, e adevarat, dar sa mai zica Vestul ca nu avem initiative!
Am calcat intr-o groapa si cred ca mi-am rupt glezna. M-am urcat in
masina si, pentru ca nu e automata am apasat pe ambreiaj cu umbrela.
M-am indreptat spre Urgenta urmarind o Salvare care, la un moment dat
si-a deschis usile si a dat drumul la un om sa cada pe strada. Nimeni
nu a bagat de seama. Am ajuns la Urgenta de unde a trebuit sa fug la
farmacie sa-mi cumpar radiografii, bandaje si un sac de ghips. A
inceput sa arate cam lugubru pe aici.
9 Apr.
Inca nu pot merge la servici din cauza gleznei asa ca imi voi deschide
un business acasa! Nu se poate caci imi trebuie prea multe hartii care
se obtin de la 5 birouri localizate in 5 cartiere diferite. Nu am cum
sa o fac prin internet ca in Canada! Dar noroc ca am masina! Stiam eu
ca nu am luat-o de pomana!
10 Apr.
Ma uit pe geam la masina mea din fata blocului si observ ca arata cam
ciudat. Cobor si constat ca era schioapa de o roata, oarba de
oglinzile retrovizoare si violata la portbagaj. Chem militia (pardon,
politia) si ii astept in statia de tramvai caci nu aveau benzina
pentru masinile lor recent achizitionate. Voi vinde masina!
1 Mai
Cald afara iar in casa e si mai cald. Acum nici nu pot deschide
geamurile caci la coltul blocului e un caine mort intrat in
putrefactie de aproape o saptamana care miroase rau si nimeni nu il
ia. In schimb, masina mi-a disparut aproape complet. Numai caroseria
mai sta marturie a ceea ce a fost odata "masina mea". Daca stiam,
bagam cainele putrezit in ea si poate disparea si el! Trebuie sa fi
venit primavara in Canada! Maine imi iau bilet.
2 Mai
Am incercat sa-mi iau bilet dar cel mai curand e peste 2-a luni.....
Doamne, cati Romani pleaca! Ii inteleg.
13 Iun.
Imi dau seama ca ACASA e acum Canada unde e zapada cand trebuie sa fie
zapada, unde e soare cand trebuie sa fie soare, unde imi pot lasa
masina deschisa si cu cheile in ea pe strada, unde caini gasesti doar
de cumparat sau pe gratis de la magazine, unde nu sunt injurat pe
strada, unde nu sunt gropi sa-mi rup picioarele, unde imi pot controla
temperatura in casa, unde am aer conditionat, unde vanzatoarele au
placerea de a ma servi si nu bunavointa de a-mi face un serviciu, unde
soarele se reflecta in geamurile zgarie-norilor si nu in gunoaiele de
pe strada, unde "spaga" nu exista decat printre grupurile de emigranti
care vor sa transforme Canada in Romania, China, Uganda, unde lumea
iti spune "Yes, please", "No, please"
si "Excuse me" in loc de "Da nu vezi, de ce mai intrebi?", "Nu ba!" si
"Uita-te ba pe unde mergi, bai ochelaristule", unde in caz de urgenta
sosesc politia (in masini), pompierii si salvarea in acelasi timp.
Poate nici Canada nu e perfecta dar macar acolo mai sunt inca oameni
care lupta pentru acest lucru.
1 Dec.
E clar ca toate greselile se platesc! Nu am realizat ca am depasit
cele 6 luni cat aveam dreptul sa stau in afara Canadei si prin urmare
mi s-a refuzat intrarea....
--------------------
-
ionica1 - Ford Freak
- Maşina:
de verga_Cip » 10 Iul 2008, 09:55
Ex: Ford Focus turnier 1.8 TDCi 85 kW 2003
de ionica1 » 10 Iul 2008, 19:13
Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba:
- Cine e fufa asta? - la care sotul raspunde calm:
- E amanta mea!
Sotia riposteaza pe un ton ucigas:
- Divortez! Ma mut inapoi la mama!
Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:
- Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris , vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale.
Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata:
- Cine-i tipa care a intrat cu Mitica?
Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:
- Este Fifi, amanta lui.
Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:
- A noastra-i mai frumoasa
Dragoste la distanta: "Draga mea, într-o mînă ţin poza ta, iar cu cealaltă mă gîndesc la tine...".
30 de bărbaţi şi o femeie naufragiază pe o insulă pustie. După 30 de zile, femeia, scîrbită de ce făcea, se sinucide. După alte 30 de zile, bărbaţii, scîrbiţi de ce făceau, o îngroapă. După alte 30 de zile, bărbaţii, scîrbiţi de ce făceau, o dezgroapă.
-
ionica1 - Ford Freak
- Maşina:
de Cornel001 » 11 Iul 2008, 10:27

Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-
Cornel001 - Membru Belit
- Maşina:
- VIN:
de DanielT » 11 Iul 2008, 10:45
1.- Iti pastrezi buna dispozitie toata luna.
2.- Mecanicii nu te fac prost.
3.- Nu cari peste tot o geanta plina de rahaturi.
4.- Nu esti furat la coafor.
5.- Ti-e perpendicular daca nimeni nu observa noua ta freza.
6.- La interviu pentru un job corpul tau nu conteaza.
7.- Daca esti criticat la munca, nu gindesti ca toti te urasc in secret.
8.- Nici-unu dintre colegii tai n-are capacitatea de a te face sa plingi.
9.- Lenjeria intima te costa 50.000 in loc de 500.000.
10.- Trei perechi de pantofi sunt destui.
11.- Aranjamentele pentru nunta se rezolva singure.
12.- Haine de nunta: 3.000.000 lei in loc de 9.000.000
13.- Iti pastrezi numele de familie toata viata.
14.- In luna de miere sau in vacanta ai nevoie de o singura geanta.
15.- Faci baie si esti gata in10 minute.
16.- Poti umbla in tricou alb prin locuri unde te poti uda.
17.- Tot ce ai pe fata ramine cu aceasi culoare
18.- Nu trebuie sa te razi mai jos de beregata.
19.- Poti lasa patul de la hotel desfacut fara mustrari de constiinta.
20.- Parul carunt si ridurile iti stau bine.
21.- Poti participa la un concurs de ragait fara sa-ti fie rusine.
22.- Poti spune orice fara sa-ti pese ce gindeste lumea.
23.- Poti fii Arbitru, Popa, Presedinte.
24.- Te poti plimba seara cu masina.
25.- Poti uita o aniversare sau sa faci alte greseli, florile vor aranja totul.
26.- Poti sa te asezi cu picioarele desfacute, si ce daca!
27.- Mergi la toaleta singur, nu in pereche sau in grup
28.- Cozile la WC sunt cu 80% mai rare
29.- Nu trebuie sa opresti la urmatorul PECO fiindca "WC-ul e prea murdar"
30.- Poti sa-l admiri pe Bruce Willis, fara sa mori de foame ca sa arati ca el.
31.- Luis Miguel, Ricky Martin, Tom Cruise, Brad Pitt si ceilalti nu fac parte din universul tau; nu sunt decit o mana de poponari.
32.- Nu trebuie sa faci curat in apartament de fiecare data cind vine cineva.
32.- Cunosti cel putin 20 de variante de a deschide o bere.
33.- Poti rationaliza orice fraza cu un simplu "da-o in p... m...!"
34.- Nu trebuie sa monitorizezi viata sexuala a prietenilor tai.
35.- Poti trece in vizita la un prieten fara sa-i duci un cadou.
36.- Convorbirile telefonice cu prietenii tai dureaza mai putin de 60 de secunde.
37.- Daca nu suni un prieten cind ai zis ca o faci, acesta nu va comenta cu alti ca te-ai schimbat.
38.- Poti sa te uiti la TV ore intregi cu un prieten, in liniste, fara sa gandesti : "oare-i suparat pe mine?"
39.- Daca cineva uita sa te invite la un eveniment, continua sa-ti fie prieten.
40.- Daca cineva merge la un chef cu un pulover la fel ca al tau, nu te superi.
41.- Daca ai 34 si esti necasatorit, prietenilor tai nu le pasa;din contra, te felicita.
42.- Prietenilor tai nu le pasa daca ai slabit sau te-ai ingrasat.
43.- Nu-ti pasa daca unii vorbesc in spatele tau.
44.- Nu trebuie sa te multumesti mancand numai resturile de copiii tai.
45.- Poti sa te scarpini intre picioare la orice ora din zi.
46.- Daca-i cald poti sa-ti deschizi camasa fara probleme.
47.- Cu 400 de milioane de spermatozoizi la fiecare "partida", ai putea dubla populatia pamintului ... cel putin teoretic.
48.- Poti fi tata zilnic daca vrei, fara sa trebuiasca sa astepti 9 luni.
49.- Nu te supara ca cel mai bun prieten de al tau are si alti prieteni
50.- DAR....in comparatie cu o femeie....esti sexualmente SLAB!
de aannyy » 11 Iul 2008, 11:01
- Are toata lumea acolo, in fund, bilete?
La care un tip ii raspunde:
- Nu doamna, eu acum mi-l bag.
-
aannyy - Gold Member
- Maşina:
Înapoi la Discutii libere/forum