Vali.. te anuntz daca aud ceva!

Din pacate insa lumea nu prea are chef de intilniri. Mai exact toti sint foarte entuziasmati la inceput dar cind se apropie ziua, brusc au alte prioritati. E o situatie generala, atit la Bacau cit si in alte localitati. Singurii care se aduna spontan si merita toate felicitarile, sint bucurestenii. Restul fac polluri pe 5 pagini, dezbateri nesfirsite, comentarii... aleg o data.. si in final nu vine nimeni (vezi ultimele 2 tentative esuate intilniri club ford Bacau).
Eu unul chiar sint curios de ce nu participa lumea la intilnirile locale si regionale. Am observat ca oamenii au venit 1 data, maxim de 2 ori si ... gata. A 3-a oara nu i-am mai vazut la fata. Exceptind nucleul Cip - Alen - Cody .. si mai nou tu si Silviu, restul au disparut in ceata. Probabil ca au ei niste motive de nu au mai aparut. Ceva nu le-a convenit sau intilnirile nu prezinta suficient interes. Nu-mi explic.
Despre intilniri asa cum am promis, te voi anunta. Deja lumea ma intreaba cam pe cind o noua intilnire la pista de karting Bacau pentru toti pasionatii de auto, indiferent de marca. Nu am timp sa ma ocup deocamdata fiind sezon plin in domeniul meu de activitate. Oricum, daca voi organiza ceva, va fi probabil la finele lui august - inceput de septembrie. Sa se intoarca si lumea din concedii, sa se mai domoleasca caldura. Sint in discutii pentru aducerea unui pilot profesionist de raliu la intilnire. Eu as vrea cu masina de raliu a respectivului pilot care sa ne faca si o demonstratie, sa ne dea in dreapta, sa ne explice ce si cum e cu pilotatul. Din pacate insa am aflat ca masinile nu apartin pilotilor, ci echipelor pt care ei alearga. Asa ca o demonstratie cu masina de curse nu e simplu de realizat. Am luat in calcul si varianta ca pilotul sa participe fara masina de curse si sa alerge pe una din masinile noastre. Pune cineva masina la bataie?
Deci idei sint, sa vedem cum facem cu sponsorii (ceva amatori sa contribuie la partea financiara?) si ce putem concretiza. Pilotii au si ei un calendar competitional plin in aceasta perioada. Intilnirea trebuie stabilita in functie de disponibilitatea lor.
Pina una alta o vara frumoasa si chip in taci !