de adicristea » 08 Iul 2008, 21:42
Ca tot suntem la subiectul asta, am si eu ceva de spus. Ok, sunt de acord ca tehnologia e facuta pentru a fi folosita. Si ca e chiar absurd ca daca poti face ceva mai usor sa nu o faci pentru ca asa e ideologia. Dar de aici pana la faptul ca BOR sa cumpere masini de transport de peste 30.000euro mi se pare mult prea mult. Loganul ce are? Mai e si masina romaneasca, e buna, e pt frecusul din capitala. Daca luau masini mici ca sa zici ca se strecoara in trafic intelegeam. Dar nici Audi ala nu e micut, astfel un Logan cred ca era perfect. Poate unii vor spune ca atunci cand te duci la intalniri inalte e bine sa ai o prestanta. Nimic mai fals! Cel putin in cazul asta. Oamenii de afaceri care au contracte de zeci, sute, milioane de euro inteleg sa aiba prestanta. Dar un preot trebuie sa slujeasca un concept (pentru mine nu e o divinitate, asta e alt subiect), deci se vor imbraca in straie preotesti si se duc la ce intalnire doresc domniile sale. Si merge si Loganul ca are geamuri electrice, aer conditionat, schimbator manual in 5 trepte, buton de avarie, portbagaj mare (pentru carat cruci si carti, nu m-as gandi la gaini si vin rosu de la enoriasi, doamne fereste!). A, si apropos, ei, ca aparatori ai legilor preotesti, au voie sa incalce legea conducand cu viteza peste limita legala? Ca atunci nu vad la ce le trebuie Audi.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®