Discutii libere/forum

Loc de parcare

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde mariuscociorva » 05 Sep 2006, 15:37

da stau in cornisa pe langa scoala 10.... a fost frumos cand a venit propritarul masinii avariate ... noroc ca a scapat ranga in far si nu in tabla ... ca vecinu cu loganu e cam ticnit si el si parca vad ca ar fi vrut sa ii ia alt logan ca el nu acepta carpeli la masina de 3 zile ... asa cu farul e altceva mai merge parca
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde dtipuit » 06 Sep 2006, 11:26

Luati va garaj,si daca se poate incuiati-l!!!!!Duminica noaptea di n fata garajului(curte interioara inchisa cu poarta cu deschidere electronica ) mi-or furat scooterul.Si culmea ironiei pe strazi se gasesc lasate aiurea o gramada de alte scootere.Deh..daca omului i-a placut al meu... ce sa fac.
Focus III SW 2.0 TDCi 163 CP powershift
dtipuit
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2011 SW Titanium 2.0 TDCI 163 CV Powershift

Mesajde zaboss » 09 Sep 2006, 14:05

Ca să nu deschid alt topic, mă confrunt cu următoarea problemă: de ieri un individ cu număr de Braşov s-a pus pe locul meu de parcare, loc plătit şi marcat ca atare. I-am lăsat două bilete, pe ambele le-a luat, însă nu a mutat maşina. Cum pot să-l conving să o mute? La poliţie? La ADP? Nu vreau să recurg la măsuri de genul tăiat cauciucuri sau altele similare.
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde Zanga » 09 Sep 2006, 14:25

$1 scrie:$2a să nu deschid alt topic, mă confrunt cu următoarea problemă: de ieri un individ cu număr de Braşov s-a pus pe locul meu de parcare, loc plătit şi marcat ca atare. I-am lăsat două bilete, pe ambele le-a luat, însă nu a mutat maşina. Cum pot să-l conving să o mute? La poliţie? La ADP? Nu vreau să recurg la măsuri de genul tăiat cauciucuri sau altele similare.

Mi se intampla aproape de fiecare data cand plec cu masinina, gasesc locul ocupat de unu si de altul, in afara de biletel in parbriz nu prea ai ce face...decat sa il blochezi, sa il reclami...sau ...sa ii tai cauciucurile....aici deja e violentza,.......asta e tara in care traim, noi suntem prosti ca platim si altii destepti ca pot parca oriunde.....

PS: sa nu mai zic ca ii tai tu cauciucurile dar si el stie pe urma unde parchezi si o sa iti lase si el la randul lui un "suvenir".....ca asa e romanul
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde Gtech » 09 Sep 2006, 17:51

cum nu ai ce face ? chemi politia comunitara si-i ridica masina.

incearcai.. o sa fii surprins!
Gtech
Forum Owner

Mesajde Zanga » 09 Sep 2006, 18:32

$1 scrie:$2um nu ai ce face ? chemi politia comunitara si-i ridica masina.

Da, dar eu n-am casco la balena si cand o afla proprietarul ca i s-a ridicat masina din cauza ca a parcat pe loc nepermis o sa imi gasesc farurile pe jos cum le-a gasit un vecin ......
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Mesajde OctavianC » 09 Sep 2006, 18:54

la voi in bucuresti vad ca e dezastru cu locurile astea de parcare :) Avantaj de a sta la casa. Oricum oradea e un loc linistit relativ unde inca gasesti loc de parcare la cel mult 50-100 m de locul unde ai treaba
Volvo S60 2.4 D5 Gold

DEAD Ford Focus TDCI 2001
OctavianC
1nsane Member

Mesajde zaboss » 09 Sep 2006, 20:11

$1 scrie:$2um nu ai ce face ? chemi politia comunitara si-i ridica masina.

Pe bune? Să ştii că o să încerc.

$1 scrie:$2a, dar eu n-am casco la balena...

Eu am :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Light travel faster than sound, that's why some people seem brighter until you hear them speak.
zaboss
Gold Member

Maşina: Waiting
VIN: rosusecrecesimult

Mesajde Cornel001 » 09 Sep 2006, 21:30

Nu stiu daca ii ridica masina, da la mine pot chema politia (comunitara cred) daca altcineva imi ocupa locul inchiriat la primarie, ceea ce au si facut ai mei in vreo 2-3 randuri. Din cate stiu pe baza nr de inmatriculare ii afla adresa/tel. il contacteaza si ii dau avertisment si p-orma amenda daca recidiveaza.
Daca ala se vede cu politia pe el, probabil isi va muta masina, speram sa nu recurga si la razbunari, desi n-are de ce pt ca doar a fost avertizat.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum