Discutii libere/forum

Suportul Tehnic - mit sau realitate?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Suportul Tehnic - mit sau realitate?

Mesajde VIPER » 11 Iul 2008, 10:40

Am facut un titlu generic, puteti scrie ce experiente ati avut cu ceea ce se cheama Suport Tehnic la diferite firme... De ce am inceput topicul asta? Vedeti mai jos...

Discutia mea de ieri cu Suportul Tehnic Sony-Ericsson Romania. Mentionez ca inainte sa ajung sa intreb am butonat enorm de mult si chiar am citit manualul de cateva ori. Si oricum nu e primul telefon pe care il am.

Deci, luati-va floricele si cola, ca e de lucru. O sa tai partile protocolare din raspunsuri, parti care sunt tot timpul la fel. Am subliniat punctele cheie...

Intrebare: cum pot face ca la primirea unui apel sa raspund doar deschizand telefonul? Adica doar slide-ul? Din pacate, chiar si cu tastele blocate, tasta verde raspunde apelantului si mi se intampla sa fac asta cand scot telefonul din husa de la curea... As vrea inhibarea tastei verzi la primirea unui apel. Multumesc.

Raspuns: Referitor la cerinţa dumneavoastră, dorim să vă informăm că, la telefonul mobil Sony Ericsson W910i aveţi posibilitatea să răspundeţi la un apel, doar prin deschiderea telefonului ("slide").
Pentru a efectua această operaţiune, intraţi în "Meniul" principal şi selectaţi "Setări". În continuare, deplasaţi-vă pe cartela "Apeluri", selectaţi "Răspuns la deschidere" şi selectaţi "Activat".

Intrebare: Problema este ca activasem deja optiunea (am citit manualul de multe ori sperand sa fie inca o setare ascunsa). Da, raspunde prin slide, dar raspunde si pe tasta verde si asta ma incurca. Cum spuneam, am raspuns de cateva ori in timp ce scoteam telefonul din tocul de la curea. Aseara am testat, m-a sunat sotia si intr-adevar, tasta verde raspunde, chiar daca tastatura este blocata si toate celelalte taste sunt inactive...

Raspuns: În continuarea ultimului nostru răspuns, dorim să vă informăm că, la telefonul mobil Sony Ericsson W910i aveţi posibilitatea să răspundeţi la un apel, doar prin deschiderea telefonului ("slide").
Oricum, în momentul în care sunteţi apelat, aveţi posibilitatea la telefonul mobil Sony Ericsson W910i să preluaţi apelul prin "slide" sau apăsând tasta corespunezătoare ("verde").

Intrebare: Buna ziua, se pare ca nu m-ati inteles. As dori sa NU mai raspund decat prin slide, fara butonul verde care se poate activa accidental. Se poate dezactiva complet raspunderea la apel prin butonul verde? Sa ramana doar pe slide?

Raspuns: În continuarea ultimului nostru răspuns, dorim să vă informăm că, la telefonul mobil Sony Ericsson W910i nu există posibilitatea să dezactivaţi tasta corespunzătoare preluării unui apel (verde) şi să răspunde numai prin slide.

Discutie purtata de la roman la roman... Nu e traducere, era persoana foarte "romaneasca" (are si semnatura)...

Mai am o istorie criminala pe tzeava, implica o banca... Dar intai sa se termine balciul, acolo am de scris mult mai mult...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Re: Suportul Tehnic - mit sau realitate?

Mesajde catser » 11 Iul 2008, 11:06

deci nu se poate raspunde doar prin slide ?.....curios....am avut mai de mult un Ericsson T28 si se putea activa sa raspunzi doar cu clapeta (pe vremea aia nu era cu slide)....

oricum dialogul e mortal...

de obicei operatorii de la suport tehnic nu sunt experti in domeniul respectiv, doar iti comunica niste raspunsuri standard, pe care le citesc dintr-o baza de date
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde coldone » 11 Iul 2008, 11:46

Eu cred ca ti a raspuns robotul :))
coldone
Gold Member

Maşina: Seat Leon FR 2007 2.0tdi 170cp

Mesajde VIPER » 11 Iul 2008, 11:50

Cu clapeta e una, la slide tastele de raspuns si inchis sunt la vedere.

Nu e robot, dar gandeste ca unul, asta e clar :D
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde catser » 11 Iul 2008, 11:54

$1 scrie:$2u clapeta e una, la slide tastele de raspuns si inchis sunt la vedere.

sigur, dar principiul e acelasi : tasta verde de raspuns e dezactivata
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde toxicristi » 12 Iul 2008, 08:09

Nu-i chiar asa de grav, n-au inteles din prima ca vrei sa dezactivezi tasta verde.

Taica-miu are Nokia N95 si are exact aceeasi problema, se intampla sa raspunda la apel cand il scoate din toc, dar nici la asta nu se dezactiveaza. Atata timp cat poti vorbi si cu slide-ul netras, nu cred ca vor face optiune de dezactivare a butonului verde
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde VIPER » 12 Iul 2008, 09:49

$1 scrie:$2b]cum pot face ca la primirea unui apel sa raspund doar deschizand telefonul? Adica doar slide-ul? As vrea inhibarea tastei verzi la primirea unui apel.

Ce nu e clar :D
Imagine
VIPER

Înapoi la Discutii libere/forum