24 Iun 2008, 11:13
24 Iun 2008, 11:15
24 Iun 2008, 13:54
24 Iun 2008, 14:44
12 Iul 2008, 17:41
14 Iul 2008, 12:03
$1 scrie:$2ntrebare ....Daca am spart o janta ? Am sudat-o pe banii mei si totusi am probleme .. se mai poate schimba pe casco? ( dupa cate stiu am full casco).
daca da ....ce demersuri trebuie facute....constatare la politie... constatare casco...???
14 Iul 2008, 14:03
$1 scrie:$2$1 scrie:$2ntrebare ....Daca am spart o janta ? Am sudat-o pe banii mei si totusi am probleme .. se mai poate schimba pe casco? ( dupa cate stiu am full casco).
daca da ....ce demersuri trebuie facute....constatare la politie... constatare casco...???
Daca sunt fotografiate si asigurate ca jante din aliaj, dai cu ea intr-o groapa si poti spera sa se sparga tot in locul in care e sudata de tine, ca sa nu se cunoasca sudura facuta pe banii tai. Daca se constata ca atunci cand ai asigurat masina jantele erau intregi si acum, cand te duci cu ea sparta se vede sudura ta, e foarte posibil sa nu ti-o despagubeasca. Mai depinde si unde ai asigurarea.
PS: nu exista asigurare "full casco" in Romania; doar CASCO, simplu, indiferent de ce riscuri anume sunt acoperite pe polita.
Cu stima,
Leo.
14 Iul 2008, 20:35
15 Iul 2008, 07:50
$1 scrie:$2ai eu unul inteleg prin a da cu janta in groapa si sa am norocul sa dau in crapatura, ca ar trebui sa am un bulan porcesc ( pe care daca l-as avea as incerca 6 numere norocoasesi nu l-as irosii pe o janta fie ea si oz ) sau precizie de chirurg sau ceva in felul urmator....
1.Data jos roata de pe masina
2. jos cu anvelopa = janta goala
3 una bucata scandura groasa ( 5- 10 cm)
4. un bun amic cu un baros ( de al 3-4 kg in sus) si fortos
5. cu ajutorul scandurii si a barosului, se aplica cate una bucata soccu "precizie chirurgicala " pana, ca din minune janta face POC/TROSC sau cum draqu vrea ea...
oricum aceasta incercare trebuie bine regizata, eventual chiar si documentata... ....
Deja o dam in fabule si basme.. Ok multam am inteles cum este cu janta .....cat despre ful casco .. poate ca nu am inteles eu bine despre ce vb. omul de la asigurari .. dar mai mult ca sigur ai dreptate LEO... scuze gresala ... omul invata cat traieste...
15 Iul 2008, 13:58
30 Iul 2008, 10:46