ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
08 Iul 2008, 09:48
$1 scrie:$2Nu m-am gandit sa las nr de tel , dar de fiecare data cand aveam trecere prin fata hotelului ma uitam la fiesta ...poate, poate vad pe cineva.
Focusul meu era parcat in stanga ta la vreo 5-6 masini, tot pe centru...
Poate am dat si unul peste altul prin hotel sau la masa...

, Am stat la 207
avea sticker focusu' ?
eu am stat la 228, asa ca mai mult ca sigur ne-am vazut prin hotel
ia vezi, poate l-am tras si-n poza:
@valiinves: am ajuns demult acasa
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

08 Iul 2008, 10:08
Da,a trecut nenorocita aia de fabie,dar apoi m-am enervat,i-am dat a 4a si am venit din urma.La 120 cu gpl si aer in tr a5a nu se intampla nimic daca apas acceleratia, trebuie sa retrogradez.
08 Iul 2008, 11:54
pt
alen: Cum spuneam, la 5 masini in stanga ta, focusul argintiu cu trapa (chiar l-ai prins in poza) echipat regulamentar cu stiker si suporti de numere.
Ms de poza...
08 Iul 2008, 18:47
@jeutzu_99:phiuuuu, cu sticker si suporti si io tot nu te-am vazut...

din cauza ca n-am dat ocol parcarii...veneam pana la masina, incarcam-descarcam din portbagaj si-atat...
09 Iul 2008, 09:10
vazut ieri una bucata alen +sotie + copil. Aveam paru in ochi si cred ca de aia nu am fost recunoscut prea usor.
P.S sper ca nu m-am bagat prea tare in fata ta
09 Iul 2008, 09:12
$1 scrie:$2azut ieri una bucata alen +sotie + copil. Aveam paru in ochi si cred ca de aia nu am fost recunoscut prea usor.
P.S sper ca nu m-am bagat prea tare in fata ta
Si eu l-am vazut, dar nu m-am bagat in fata lui. intersectie tic-tac.
09 Iul 2008, 09:47
noi eram la curtea de apel. si mai degraba in fata lui decat in fundul autobuzului. Oricum nu cred ca a calcat frana din cauza mea
09 Iul 2008, 12:51
@marius: ba da, am calcat-o, sa nu te pun in dificultate

cat despre recunoscut, n-a fost din cauza ta, ci din cauza Matizului....nu ma uit decat dupa Forduri
@cip : nu te-am zarit...daca erai pe motor, nici o sansa cu masca aia pe fatza

sau poate ma luase somnu' si eram cu ochii inchisi...mai se-ntampla si d'astea de la o varsta
stii cum e...pana se face verde la semafor, tragi un nani scurt
10 Iul 2008, 07:44
[quote="alen"]
@marius: ba da, am calcat-o, sa nu te pun in dificultate

cat despre recunoscut, n-a fost din cauza ta, ci din cauza Matizului....nu ma uit decat dupa Forduri
[b}[/b] : quote]
Inseamna ca nu o sa fiu recunoscut cand am sa trec la un A8 si nu o sa trebuiasca sa plimb pe nimeni?????? (pasarea malai viseaza)
10 Iul 2008, 09:25
Azi dim pe Calea Giulesti, Focus argintiu B-70-XJC. Cu sticker. Cine-o fi, cine-o fi ?
11 Iul 2008, 10:28
pe JET la facultate, cred ca da licenta, am furat nr de tel din geam

... si trimis mesaj ...
11 Iul 2008, 12:13
Fiesta ST albastra cu stiker in zona DITL sect 3, cu nr B-04-ALW, foarte curata si ingrijita, deh...ST.
Dupa un search, gasit si proprietarul : AlibaST
Stima,
12 Iul 2008, 22:16
si eu te-am vazut ALEN la mare atunci...nu stiam cine e. Eu am stat la hotel Flora.
am mai vazut pe 9 iulie la terasa Vanity din regie o fiesta ST albastra cu sticker.
14 Iul 2008, 14:00
L-am vazut pe @tt@ck in jurul orei 24 la intersectia Bd. Decebal cu Delea Noua ,nu m-a bagat in seama pentru ca nu mai am Ford

...
14 Iul 2008, 14:04
...pai vezi ?....daca nu mai ai ford, nu te mai baga nimeni in seama
14 Iul 2008, 14:13
Dar am stiker...
15 Iul 2008, 06:36
vazut ieri la 20:20 pe la piata presei libere pe mister @tt@ck cu a lui buburuza nervoasa ( cu o don'soara blonda frumusica foc in dreapta)....pe la 21:30 vazut pe miss wanna la ea in fata blocului unde am facut o transfuzie de electricitate de la mondeo la Ka
15 Iul 2008, 08:22
$1 scrie:$2..pe la 21:30 vazut pe miss wanna la ea in fata blocului unde am facut o transfuzie de electricitate de la mondeo la Ka

Pe principiul "zboara, puiule, zboara!!"
15 Iul 2008, 10:09
$1 scrie:$2i eu te-am vazut ALEN la mare atunci...nu stiam cine e. Eu am stat la hotel Flora.
pai si cum, nici tu n-ai dat nici un semn de viata ?
15 Iul 2008, 12:57
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i eu te-am vazut ALEN la mare atunci...nu stiam cine e. Eu am stat la hotel Flora.
pai si cum, nici tu n-ai dat nici un semn de viata ?

pai nu stiam ca e masina ta si pana acasa am uitat sa postez aici. Ma gandeam sa iti las un biletel in geam cu textul "Ai fost vazut de un membru Club Ford" dar nici asta nu am putut sa fac pt ca nu aveam pix si hartie
15 Iul 2008, 13:15
$1 scrie:$2.. dar nici asta nu am putut sa fac pt ca nu aveam pix si hartie

Trebuia sa fi si tu un pic inventiv si sa folosesti o piatra mai ascutita pe post de pix si caroseria masinii pe post de hartie. Sigur te-ar fi cautat el apoi

.
15 Iul 2008, 13:30
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2.. dar nici asta nu am putut sa fac pt ca nu aveam pix si hartie

Trebuia sa fi si tu un pic inventiv si sa folosesti o piatra mai ascutita pe post de pix si caroseria masinii pe post de hartie. Sigur te-ar fi cautat el apoi

.
poti sa fii convins de asta
15 Iul 2008, 14:42
aseara l-am vazut pe dragomir pe cantemir, am oprit si am vb 30 sec ca eram pe fuga
azi am vazur cxr-u lu attack parcat frumos (si spalata, nice

) pe la fostu bloc ericsson
15 Iul 2008, 20:23
$1 scrie:$2e JET la facultate, cred ca da licenta, am furat nr de tel din geam

... si trimis mesaj ...
il cheama Shine si a luat-o cu 9.375
adica de fapt ai dreptate, ca nu m-ai vazut pe mine...era doar JET-ul...
15 Iul 2008, 20:33
pe DN1 la iesirea dinspre Selgros m-a flashuit B-83-ADL cu fiesta albastra... mi-a facut si poza

din pacate s-a oprit langa un nene politist. era cam sifonata in fata...masina nu nenea politist
15 Iul 2008, 21:05
Hopa, lui
aquadan i s-au inecat... pestii?
15 Iul 2008, 22:32
cineva are masina rosie...sau mai bine zis...si inca altcineva are masina rosie...si chiar ma gandeam...a cui o fi masina asta , ca o vedeam destul de des in poze la commenturi...
16 Iul 2008, 07:53
Aseara la 18.35 prin fata CP, duios xdocx trecea...
16 Iul 2008, 08:24
Officer, aseara pe Kiseleff, pe la 21:10...? Per pedes.