Salut!
bkraptor - Iti multumesc ca ai cumparat
din nou de la mine! Ma bucur (pe bune!) ca le-ai (le-am...la plural...) facut o bucurie parintilor tai! Nu stiu daca esti deja tata, sau nu inca. Vei vedea, oricum, ca bucuriile pe care copiii le fac parintilor (indiferent de varsta copiilor sau a parintilor) greu pot fi egalate sau macar comparate cu altele. Ma bucur ca am putut fi "partas" la asta!
linkk virgil - Nu-i problema! ma bucur ca ai intrebat, ca doar d'aia mis aici...
Nu aveai cum sa gasesti pretul presurilor pe primele pagini, pentru ca am introdus acest produs doar de cateva saptamani...
Pentru Focus II, pretul este ~128 RON minus 10% sau transport gratuit.
Din pacate n-am pe stoc, si asta nu din vina mea!

Am comandat,
cu insistenta, la fabrica presuri pentru Focus II la fiecare comanda pe care am facut-o. Ei, la randul lor,
cu consecventa, nu mi le-au trimis... Incerc sa aflu ce-i baiu'..., dar nu-i doar cazul Focus II.
Prin comparatie cu cei cu tavitele, astia cu presurile (recte Petex, fir'ar ei sa fie!) sunt vai si-amar! Si se mai si lauda ca sunt cea mai mare fabrica de profil din Europa! Sunt numa' scheme si figuri! Presurile sunt excelente, dar ei sunt varza!
De la tavite stiu exact ce primesc, cand primesc, cantitati, tot! Nu au fost niciodata comenzi neonorate sau macar eronate. Astia cu presurile, insa, nu doar ca nu-mi onoreaza integral comenzile, dar ma mai si "pacalesc" ca presul X-u' este in comanda care e pe drum spre mine, iar cand marfa ajunge... pixu'...!
Nu dispera, totusi... Poate voi primi in cele din urma si Focus II...
Certitudinea este ca eu sunt in discutii si cu alte fabrici (de presuri), indivizi care n-au atatea aere, dar au marfa buna si corectitudine in afaceri. Sa vad daca reusesc...
Scuze inca o data! Daca doresti, te rog anunta-ma si cand primesc iti trimit instant.
Multumesc,
Mircea
0722.259258