Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Experiente recente RAR Cluj - please

17 Iul 2008, 14:07

Daca aveti cumva experiente recente, dupa 7-8 iulie, cind s-a mai stabilizat treaba. Si o intrebare, trebuie traduse brifu si contractu pentru o masina adusa din Germania?

Re: Experiente recente RAR Cluj - please

17 Iul 2008, 19:44

Haideti mai oameni n-a fost nici un forumist din Cluj la RAR zilele astea?

Trebuie traduse documentele alea? Cite ore ati stat la coada?

Ma pregatesc pentru o vizita la RAR ... vreau sa stiu ce ma asteapta ...

Multumesc

18 Iul 2008, 08:55

Nimeni ... nimik?

18 Iul 2008, 09:54

Anul trecut cand am inmatriculat masina nu mi-au cerut sa traduc brifu! Acuma nu stiu care-s regulile la ei! :-??

18 Iul 2008, 12:19

Nr de la programari e 0264 266491 poate stiu ei mai multe detalii. http://www.rarom.ro/RO/article--Unde%20 ... i--41.html

18 Iul 2008, 12:23

Sunt deja programat on-line pentru miercuri 23 iulie ora 9. Dar la telefon e ocupat non-stop.

18 Iul 2008, 12:42

pentru rar nu trebuie tradus nimic, in schim va trebui sa traduci brief-ul pt administratia financiara cand platesti taxa poluare

18 Iul 2008, 12:45

Oooops ... dar nu cu CIV-ul de la RAR ma duc?

18 Iul 2008, 12:57

$1 scrie:$2unt deja programat on-line pentru miercuri 23 iulie ora 9. Dar la telefon e ocupat non-stop.

La plata taxei ai nevoie si de de brief. Si cum astia schimba regulile destul de des iti recomand sa suni sa iti dea toate detaliile sa nu faci 2 drumuri. Vezi ca pe pagina lor mai sunt niste nr de tel de la Cj.

19 Iul 2008, 07:27

salut. am fost eu saptamana asta. nashpa de tot. cu programare, doar pentru identificare, am stat 2 ore la coada - programarea aia e praf in ochi- si apoiam mai asteptat 3 ore pt acte. degeaba, tre sa ai o zi intreaga.vorba aia-niste tarani. stai sa vezi ce cozi is la inmatriculari... ccel putin inca o zi. iti urez noroc si rabdare muuuuuulta.

19 Iul 2008, 20:52

Fain ID palarie. :)

Poti sa-mi spui ceva si de acte? Sa nu cumva sa-mi lipseasca ceva. Ce acte si daca trebe ceva tradus.

21 Iul 2008, 15:35

Imi pare rau dar nu stiu ca masina pe care am luar-o eu era inmatriculata. Eu zic sa mergi la AutoMircea si iti pregatesc ei dosarul cu totul, iti zic unde ai de mers, etc. e cel maui rapid si sigur.
Iti urez rabdare muuuuulta la cozi....

23 Iul 2008, 16:33

Am fost azi la RAR. Programat la ora 9.

Pe scurt.

Am ajuns la ora 8.45. Mi s-a comfirmat programarea si am primit o "cerere de activitate RAR" , exact ca si cea de pe internet ( site rar). Completat cererea si la ora 9 intrat in curtea RAR. PE la 10 jumate ajuns la rind, bagat masina in hala. Acte: Brief mare, buletin, cerere. Platit 285 leusteni, pe la 11.15 masina gata, mai putin testul de gaze. Scos masina din hala, trecut la gaze, test, apoi plecat acasa la 11.30. Cartea o sa o primesc vineri sau luni la ora 12.
Răspunde