Focus Face Lift Trend 2008 1.6i 101CP all mine :X

So... pe la inceputul lui Iulie un prieten bun mi-a spus ca are de platit dari la stat cat casa si daca nu vreau o masina; am zis ok, cu ce ma poti ajuta? cu Ford sau Skoda. Avand in vedere ca ultima masina a fost un Mondeo (de care am fost tare multumit) l-am rugat sa imi gaseasca ceva pe stoc undeva. Dupa 4 zile a aparut la Casa Auto Oradea - adusa de la un Dealer din Timisoara parca (il recomanda cu caldura pe Dl. Dan de la vanzari - un profesionist in adevaratul sens al cuvantului);
Iata si ce a aparut:
Ford Focus face lift
Motor: 1.6i 101CP
Nivel Echipare: Trend
Culoare: Sea Grey
Optionale: Pachet Confort 3, Jante aliaj (daca gresesc pe undeva imi cer scuze dar nu am avut foarte mult timp la dispozitie sa consult nivelurile de dotare si optionalele plus ca oricum a trebuit sa ma multumesc cu ce era pe stoc...)
Pret: ~15.000 DDP
Ce imi place:
- aspect - fata cel putin este

- suspensii - mi se pare un echilibru excelent intre confort si stabilitate
- directia precisa si sigura
- audio - foarte placut surprins de putere si mai ales claritate
- zgomotul motorului - in sarcina
Ce nu imi place:
- puterea - e vorba de sechelele mele din "tinerete" cand nu imi luam masina cu motor <2000 sau 150cp
- consumul - l-am resetat vineri si am mers cam 3 ore prin Bucuresti - rezultat 16% si o viteza medie de 14km/h
- consumul - de la Oradea pana in Bucuresti - tinand cont ca nu am depasit 130km/h - 9%
- cotiera - trag partea superioara culisanta in fata si la diferite miscari se duce singura inapoi
- foarte sensibila vopseaua - bird poo gasit la ora 14:00, a doua zi la ora 09:00 spalata masina, urma ramasa pe capota.
- bucurestenii (desi sunt nascut si crescut aici consider ca 90% reprezinta in adevaratul sens termenul de "taran" folosit gresit de atatea ori) - am ajuns cu masina acasa Sambata 12.07.08 pe la ora 6pm de la Oradea, duminica dimineata aveam deja o zgarietura de toata frumusetea pe aripa - aprox. 6-7cm lungime
Per total masina e o surpriza placuta, nu am testat Focus-ul inainte sa il cumpar (am avut ocazia sa merg cu un Focus diesel din 2001) dar categoric Ford e pe locul 2 in preferintele mele auto (dupa BMW, am voie sa spun asa ceva aici?

Promit sa revin cat de curand cu poze decente si cu pozele ex-ului (Mondeo Break 2002 2.0 TDDI).
Cu toata consideratia,
De-acum al vostru,
Cristian Constantin
-
Cinvincible - Incepator
- Maşina: Ford Focus 2008 1.6i 101CP Trend
- VIN: WF0PXXGCDP8G24239