Imagini/Filme/Sunete diverse
09 Iul 2008, 05:56
Nu stiu cati dintre voi se uita la aceasta emisiune dar eu nu pierd nici un episod.Imi place foarte mult.Incepand cu aceasta noua serie cei 3 zmei (Jeremy,James si Hammond) au inceput sa faca misto de Dacia Sandero (in fiecare din cele 3 episoade de pana acum a fost la fel) deci implicit de noi ca si natie (acum ma gandesc si la prezentarea nationalei de fotbal a Romaniei facuta de catre englezi), lucru care m-a deranjat...
http://youtube.com/watch?v=IDAWvnNuo20&feature=related
09 Iul 2008, 06:40
in general ei fac misto de multe modele de masini, mult mai bine cotate decat Dacia...inclusiv de cele fabricate in UK...deci nu trebuie sa te simti deranjat...e doar o emisiune de divertisment auto
09 Iul 2008, 07:11
Mai degraba e o emisiune de circ... Pacat de masini... In plus, pentru ei Dacia e Renault deci e Franta, asa ca vor ataca cat vor putea...
09 Iul 2008, 08:58
$1 scrie:$2......... au inceput sa faca misto de Dacia Sandero ...........
eu zic ca te inseli
cei de la TopGear au amintit de cateva ori de Logan si de fiecare data era vorba despre faptul ca masina s-ar vinde bine si la ei si se intrebau de ce nu o pot cumpara.
uita-te mai atent la emisiunile respective, ei nu fac misto de Logan (indiferent ca e vechiul model sau Sandero) ci de faptul ca li se tot promite ca or sa-l aiba si totusi el nu ajunge pe strazile din uk.
09 Iul 2008, 09:42
Au mai zis ei ca consuma mult. Dar nu va plangeti, au laudat Fordul Gt.
09 Iul 2008, 12:49
Am vazut secventele si nu mi se pare deloc ca fac misto... Daca te uiti la o emisiune cap-coada, fac ei misto de masini mult mai pretentioase!
09 Iul 2008, 13:10
Si acel misto tot reclama se numeste
09 Iul 2008, 13:16
Uite, ca sa nu mai fi suparat pe TG, o prezentarea obiectiva a lui Sandero
http://www.youtube.com/watch?v=HjzUfeen26Y Si ca sa fie tot romanul multumit
http://www.youtube.com/watch?v=ujogsFVNxPg&NR=1
09 Iul 2008, 17:55
@Smiley:Stiu emisiunea in care au pomenit de Logan...nu am zis ca au facut misto de Logan.
@cart00n:Da, ai dreptate.Oricum e de bine ca au pomenit Dacia Sandero la TopGear (chiar daca e una dintre cele mai tari glume de la News).
@VIPER:Urmaresc toate emisiunile...fac misto de absolut orice si oricine (desi cand vine vorba de masinile lor se schimba un pic treaba).
Ziceam ca m-a deranjat pentru ca e a treia emisiune (ma indoiesc ca va fi si ultima) cand o tot tin cu asta.Ma gandeam tot odata si la prezentarea care ne-au facut-o englezii la euro2008 (asta m-a deranjat cel mai mult).
Numa bine, sanatate.
09 Iul 2008, 18:55
in opinia mea, pt cei 3 prezentatori, noua dacia nu prezinta interes daca nu are un motor v8 si cel putin 350 de cai.
cum ar fi sa testeteze The Stig noua Dacia pe circuitul propiu?
11 Iul 2008, 22:14
Si daca se va face un pic de misto ce are?! Critica constructiva

Mai bine decat primul film pus de
Chipu, in care Dracula ne povesteste ca interiorul te face sa te concentrezi asupra drumului
14 Iul 2008, 14:54
si in a 4-a emisiune zice de sandero
22 Iul 2008, 06:48
Cred ca mai mult misto decat au facut toata viata lor de Rover nu au facut de nici o masina (si pe buna dreptate); Ca nu fac bascalie de Aston Martin si de Range Rover asta nu inseamna ca nu critica masinile lor. Pur si simplu cele doua sunt... altceva... si aduceti-va aminte de comentariile legate de cutie la DB7 (sper sa nu ma insel).
Mie mi se par foarte obiectivi si tocmai stilul lor franc ma determina sa nu pierd nici o emisiune.
Si pana la urma, lasand la o parte patriotismul nostru, ce e de laudat la Sandero? Ca dupa 30 si ceva de ani in care Dacia a produs 1 model au inceput (si aici tin sa mentionez ca daca nu aparea Renault probabil nu se schimba nimic nici in ziua de azi) sa faca ceva ce se apropie de o masina? Sa fim seriosi, in afara de competitivitatea la nivel de pret la ce capitol putem compara Sandero cu masinile din ziua de astazi?
22 Iul 2008, 08:01
sa stiti ca dacia s-a vandut si in anglia, cu mult timp in urma. apoi s-a vandut si aro10, ei au crezut ca e chiar o masina de teren.
pot sa va spun ca prin anii 90 stateam in vama la nemti si era un tir plin cu aro10. multe erau pe janta, altele aveau usile reglate aiurea, ca vai de ele. tipul cu care eram in masina, englez, zice: sper ca astea nu ajung la noi, ca multe probleme am avut cu ele.
stiu ei ce stiu si de sandero...
22 Iul 2008, 08:22
deja incep sa cred ca este reclama mascata platita de Renault tocmai pt a stirni interes asupra acestui model.
si in cea de-a 50-a emisiunea s-a vb despre.
22 Iul 2008, 10:34
nu se spune nimic despre Nissan Versa?
23 Iul 2008, 13:59
$1 scrie:$2eja incep sa cred ca este reclama mascata platita de Renault tocmai pt a stirni interes asupra acestui model.
si in cea de-a 50-a emisiunea s-a vb despre.
nush cu reclama asta platita de renault...dak e s-o iei asa oare producatorii de mashini mai de doamne'ajuta dekt renault nu-shi permit sa plateasca o reclama la ei in loc sa faca mishto de mashinile lor....eu zic totushi k par curiosi sa testeze mashina, poate devine noua mashina de teste pe circuit in loc de chevroletu ala kre-l au acuma
23 Iul 2008, 15:09
E o caterinca de a lor de face misto de masina la fiecare emisiune.
31 Iul 2008, 12:26
Versa (sau Tiida) are aceasi platforma ca si Sandero/Logan. La interior nu seamana deloc.
Oare mai e posibil ca in ziua de azi sa faci o masina care sa nu semene cu alta?
04 Aug 2008, 10:55
Ia uite cum incearca altii sa le faca reclama "moca".
http://www.automarket.ro/stiri/video-demonstratie-de-forta-cu-dacia-logan-mcv-13815.htmldestul de penibil, dar macar fac dacia cunoscuta....ai nostri ce fac
04 Aug 2008, 11:14
Ce e deosebit acolo? Dacia pentru asta a fost facuta, fiindca in multe sate o sa gasesti namoale ca acolo.
04 Aug 2008, 12:36
Filmul e postat acum un an jumate, da' articolul e scris acum 3 zile... In orice caz, l-am vazut mai demult. Daca fac cerculete in parcare si ma catar pe damburi nu inseamna ca fac reclama

. Dacia e destul de cunoscuta in occident, si nu prin filmulete din astea. Au si fan cluburi.
04 Aug 2008, 13:28
$1 scrie:$2e e deosebit acolo? Dacia pentru asta a fost facuta, fiindca in multe sate o sa gasesti namoale ca acolo.
nimic. unora le place cu MCV-ul prin padure
08 Aug 2008, 18:43
TOP GEAR nu a fost si nu este o emisiune OBIECTIVA. Interesele comerciale primeaza. Subiectivismul celor 3 prezentatori e cunoscut. Asa ca nu vad de ce ne agitam atit pe aceasta tema. Emisiunea e super OK ca si show amuzant. Parerile obiective insa lipsesc! Ar fi si greu de obtinut de la 3 persoane fara o experienta in domeniul curselor, al industriei auto, al ingineriei in general. Cei 3 sint jurnalisti care fac un show de succes desi pregatirea lor tehnica lipseste cu desavirsire: Clarkson e de formatie ziarist, James May a absolvit facultatea de muzica (pian parca) iar Hamsterul e licentiat in comunicare vizuala! Toti sint pasionati de auto!
Eu va recomand sa urmariti si
5th GEAR care mi se pare mult mai obiectiva. De bine de rau 5th GEAR are printre prezentatori 3 piloti cu experienta (Tiff Needell, Jason Plato si Vicki Butler-Henderson). Sa nu uitam inca un amanunt: gasca care a pus bazele lui 5th GEAR este fosta gasca care a pus bazele lui TOP GEAR pe vremuri!
09 Aug 2008, 11:15
Corect, numai ca 5th GEAR este prea eclipsata de versiunea mult mai comerciala, TG, transmisa si la TV-ul nostru.
11 Aug 2008, 14:33
$1 scrie:$2orect, numai ca 5th GEAR este prea eclipsata de versiunea mult mai comerciala, TG, transmisa si la TV-ul nostru.
Si 5th gear e pe TV-urile noastre pe Discovery (e drept ca sunt emisiuni mai vechi, dar totusi...)