Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Service- Urgent!

21 Iul 2008, 22:47

Hello,

M-am uitat in stanga si in dreapta, dar nu am gasit chiar ce cautam, asa ca o sa intreb aici:
Cu exceptia mirobolantelor service-uri Colina sau CSD sau mai stiu eu ce alte 'reprezentante' nu mai merge nimeni la service-urile de cartier?
Trebuie sa schimb kitul de ambreiaj- este relativ urgent - dar as vrea sa fac asta undeva unde nu o sa las acolo jumatate de salariu.
Recomandati-mi va rog un service ieftin si bun, eventual lasati un numar de telefon sau un site!
Mai e cineva din bucuresti pe forumul asta care sa fie multumit de un mecanic la un service 'obisnuit' ?

Apreciez! :)

Re: Service- Urgent!

23 Iul 2008, 11:03

De ce neaparat service, decontezi?

23 Iul 2008, 14:37

Nu decontez- da nu cred ca operatia se poate face in fata blocului.
Numeste-l cum vrei- service-garaj- cum o fi.
Ai vreo sugestie? PLiz?

23 Iul 2008, 14:51

Sunt ceva topicuri despre mecanici buni, chiar unul in sectiunea curenta...mecanic care a pus mana pe un ford si stie sa umble.

Avantaje: negociezi cu el banii, vezi tot ce face si ai posibilitatea sa vezi daca e ceva dus sau urmeaza sa se duca (si nu trebuie sa ii crezi pe mecanici care iti spun ca aia nu merge sau trebuie schimbata)
Dezavantaje: garantia, dar aici e de discutat .. un mecanic bun face o treaba garantat mai buna decat un service care acorda garantie ca asa ii cere legea :(
Subiect închis