Re: Cum se naste misoginismul--poveste reala
$1 scrie:$2u stiu parerea voastra dar eu traiesc cu impresia ca atunci cand suntem la volan ne schimbam, in rau![]()
Din persoane dulci si sociabile ne transformam in soferi irascibili
Nu e doar o impresie , e un fapt dovedit stiintific ( experimental ) ca atunci cind sintem la volan devenim agresivi !
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
- 

catalin1972 - 1nsane Member

. Astazi sunt liber si am zis sa-mi duc prietena la munca de dimineata. Aproape de Nerva Traian (fostul bloc Connex) fac dreapta si merg pe stradute ca sa nu stau la semaforul respectiv. Cand mai aveam eu 200m sa fac stanga sa ies pe strada principala (acolo unde daca faci dreapta mergi spre Mall Vitan, daca faci stanga dai in Bd. Unirii si daca mergi inainte ajungi la Dudesti) una cu o ditamai masina neagra vin din dreapta fara sa se asigure, nimic, mai-mai sa ma loveasca, noroc ca am accelerat putin. M-am oprit, am injurat-o, ea s-a prins ca gresise, a ridicat mana si a plecat. Inainte de faza asta eu observasem ca in fata mea este o Dacie 1310 verde cu avarii. Bun, Dacia era oprita pe sensul celalalt, dar cu spatele la mine. Teoretic aveam loc sa trec prin dreapta, doar era banda mea. Ce face Dacia?! Da inapoi. Dar nu ca sa mearga inapoi ci... ca sa parcheze, adica a intors de volan si nu s-a mai uitat. Eu deja ajunsesem in dreptul ei, m-am oprit (parca am simtit ceva), insa tot m-a atins. Daca nu ma opream ma lovea bine de tot. Ma dau nervos jos de la volan si ce vad, o tanti. Cica "nu ai vazut ca aveam avarii si ca dadeam inapoi"? Pai am vazut, dar de pe ce banda faci tu parcarea, de pe contrasens? De unde dracu sa stiu eu ca tu intri in parcare?? Tu nu te uiti si in spate cand parchezi cu spatele, doar in stanga?? Deja imi treceau prin minte ganduri si ganduri, iar Politie, iar Service, iar fara masina, iar asteptat. Norocul meu a fost ca Dacia era mai inalta decat bara mea de plastic din fata, iar ce a atins vopseaua e un fel de cauciuc care s-a luat fara sa lase urme. Dar am plecat cu un gust amar. Sunt sute, poate mii de astfel de soferi. Cum dracu am nimerit eu doua in acelasi timp si in acelasi loc... 

si nu pentru sofer