Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Oglinda retrovizoare Ford Granada mk II

13 Sep 2006, 22:09

As avea si eu nevoie de o oglinda retrovizoare de Ford Granada mk II(se lipeste cumva pe parbriz am observat). Am gasit la Lama 94 cu 300 de mii dar vor sa le aduc un avans, se duc sa o caute la mana a 2-a si abia atunci fac rost de ea. Sunt curios daca imi poate oferi cineva pentru aceeasi bani oglinda asta insa fara sa ma mai plimb de "n" ori...sa ne intalnim, sa ii dau banii si sa iau oglinda. Plec cateva zile din Bucuresti sa mai plimb masinuta sa vad ce as mai avea de pus la punct la ea iar cand ma intorc poate rezolv si cu oglinda.

13 Sep 2006, 22:14

Eu zic ca merge si cu un telefon la cei de la Lama 94... De ce sa te duci de mai multe ori?

13 Sep 2006, 22:17

Vorbeste cu Sile1..

13 Sep 2006, 23:03

Mersi...pei eu prin telefon am discutat cu ei. Sunt incantat de acest magazin...din cate mi-au spus fac rost de cam orice piesa, noua sau sh. Pt second hand in schimb seful celei cu care am vorbit la telefon i-a zis ca piesa se da dar numai daca achit un avans iar la restuld e bani iau si piesa(asta inseamna practic 2 drumuri...iar cand alergi toata ziua prin oras cu treaba sa ajungi si acolo e cam complicat...).

Am postat aici de curiozitate, poate pot sa rezolv cu retrovizoarea mai repede (cea veche s-a ratacit la tinichigerie cred...). Daca pana ma intorc in Bucuresti nu aflu un raspuns mai convenabil voi rezolva tot prin Lama 94.

14 Sep 2006, 01:29

am oglinda...100 mi ;)

Sold!

14 Sep 2006, 08:37

Wow...o cumpar :icon_biggrin:

De luni sunt in Bucuresti, trebuie sa ne intalnim. Vorbim cand ajung in Bucuresti prin PM.(am si nr tau de mobil). Mersi mult!
Subiect închis