de gvincentiu » 25 Iul 2008, 12:13
Il sustin pe RaduR si il felicit pentru initiativa. Nu l-a obligat nimeni, a dat banii de la el integral pentru mai mult de 2 luni. Ce a primit in schimb: multumiri de la userii seriosi, indiferenta de la cei care i-au intors spatele, timp pierdut, cheltuieli cu telefoane, nervi cu liste si ajustari de liste, bani blocati si totul de dragul colegilor de forum si al spiritului de echipa Ford. Asa cum el a facut sacrificii si personale si din cauza unor neseriosi si noi, userii care tin putin la acest lucru , de a fi membru al ClubFORD, trebuie sa-l intelegem. Pai daca nu termina cu bine treaba, credeti ca va mai avea cineva alte initiative??? Ma refer la cea cu hanoracele inscriptionate cu ClubFORD? Eu zic ca trebuie sprijinit si nu blamat! Asta ne manaca pe noi: desi omul a fost transparent in toata actiunea, ne luam de el pentru ca vrea sa-si recupereze banii. Dar cine ii da inapoi cheltuielile cu convorbirile pe mobil, timpul pierdut, noptile pierdute cu listele, emailurile, confirmarile de adrese, etc ?
Si @gaviota: sa te vad cu o initiativa, vere!!!
Iata o initiativa: daca organizezi si inscriptionarea hanoracelor, eu iti platesc in cont suplimentar 10 RON plus contravaloarea comenzii, sa-ti acoperi cheltuielile cu tricourile. Mai sunteti inca 15? Daca da, eu propun sa punem tricourile ramase in sectiunea "Moca".
1. gvincentiu