ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Pentru cei din Iasi

30 Aug 2005, 02:51

propun (daca nu exista deja ideea) sa o punem de o plimbarica cu masinile...macar sa ne cunoastem dak nu sa castigam...sau cum o fi.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:

30 Aug 2005, 03:11

bro....eu am tractoras de 75 de cai....dar merge o plimbarica

16 Sep 2005, 16:30

Razvan, miine, simbata 17.09.2005, la ora 13 in parcarea de la BancPost (la Politia Rutiera).

Acolo sint intilnirile Daciaclub, dar baietii sint de gasca si nu se supara daca mai apar si niste fordulete, inafara de al meu (oricum in ultima vreme multi si-au luat alte masini decit Dacia ;), dar intilnirile au ramas).

Daca nu ma gasesti acolo si e doar masina, sintem pe terasa la Nord-Est (alaturi), la un frappe si o bere fara alcool :)

16 Sep 2005, 20:10

ar fi frumos sa facem o filiala acolo in Iasi :icon_smile:

16 Sep 2005, 21:38

Din pacate m-am uitat la locatiile membrilor si sint putini din Iasi :(
Poate macar buni sint ;)

Eu ma prezint acolo, si ma intilnesc cu cei de la daciaclub, dar ar fi misto sa fie o intilnire intre mai multe cluburi, mai putin pustimea de la automotorclub ca aia vin cu bicicletele si nu am chei de reparat frine Shimaro :)

26 Ian 2006, 14:59

Vineri (pe 27) la 18.00 cei de la reno se intalnesc fata la palat, dupa care vin in mall, la Roc-a-fella.

Am vorbit cu patronul de la Roc-a-fella, si e de acord sa acorde un discount de 15-20% membrilor cluburilor auto ford/reno/dacia.
De asemenea, in foodcourt se acorda reduceri pentru elevi/studenti (intre 10-25%) la unele locatii. Aceste reduceri vor fi valabile si pentru membrii de mai sus.

Deci in jur de 18.15-18.30 putem sa ne vedem cu totii, pentru detalii/o cafea/un ceai.

Re: Pentru cei din Iasi

28 Iul 2008, 10:31

:) buna! O sunt interesat de o noua intilnire!

28 Iul 2008, 10:34

uite datele\
viewtopic.php?f=31&t=496&st=0&sk=t&sd=a&start=380

28 Iul 2008, 13:23

prezentul subiect se inchide!

:)) S-a reusit redeschiderea unui topic din 2005 ... incredibil.
@fordulica: felicitarile mele pentru insistente si rabdare! Daca un sfert din forumisti ar da un search inainte am fi mult mai departe.
Subiect închis