de Shade » 30 Iul 2008, 07:25
wow... foarte tare. clar vin la amandoua, vreau sa vad cum arata un ford at it's best.
Despre care cartrodrom e vorba, cel din Gheorgheni? ca eu altul nu stiu. daca despre acela e vorba, atunci in loc sa intrati la Iulius Mall urcati panta (aprox 500m) spre Gheorgheni (Iulius ramane pe stanga). cand ajungeti in varf, tot pe stanga o sa vedeti mai multe trolee parcate, acolo e capatul liniei 3. virati la stanga exact inainte de parcarea troleelor (drumul ia o curba destul de stransa in dreapta, dar nu avem noi treaba cu asta), si intrati pe o straduta (ulita cand am fost eu pe acolo ultima data) care coboara aprox 200m. de acolo se vede cartrodromul. voi pune si harta mai tarziu un pic
Luni, 3 mai 2010, in jurul orei 08:42AM, pe Calea Turzii, sensul de coborare, a fost gasita o groapa in asfalt. Dimensiunile acesteia sunt de 25x30cm, cu o adancime medie de 5,5cm. Prezinta urme de cauciuc si uzura pe margini. Rugam proprietarul sa contacteze CNADNR, Politia Rutiera sau Primaria Cluj in vederea returnarii.