Problema cu rewieurile e ca testele alea sint facute la ei, in conditii ideale.
Or, la noi radarele sint in banda K (eu tin dezactivate celelalte benzi ca nu-mi folosesc la nimic decit la alarme false), la bulgari sint in X, la greci mai bine sa nu te joci cu detectoru, ca e amenda de iti dai toti banii de concediu...
Mai apare o chestie observata de mine... multe alarme false sint date de alte detectoare, mai ales in banda Ka, cind treci pe linga unu cu detector (in general Cobra) iti trage o alarma in Ka de zici ca te-a luat mama radarului.
Laser si Pop si X da in general in apropierea releelor puternice.
Cutiile alea cu radar de pe marginea drumului sint in K, dar alea sint usor de invatat si de recunoscut, plus ca bat destul de aproape.
Radarele alea vechi montate in bara (Spedophoto) le ia de pe la 500 m, din fericire ele nu pot face claru decit foarte aproape, de asta baietii stau ascunsi, sau te iau din spate.
Asa ca parerea mea, ia un detector la care sa poti dezactiva usor benzile nefolositoare, si care sa aiba o distanta de detectie de peste 1500 m sa poti prinde si eventualele reflexii de la alte masini, ca in drum drept si cimp deschis toate sint bune, pina si Cobra 7000

.
Focus 2002, break, Ghia, 1.8 TDDI, 90CP...
Fost focusar, allways focusar!