29 Iul 2008, 13:25
29 Iul 2008, 13:37
$1 scrie:$2Pt ala cu OZN-ul de logan 1,6 130 CP
de Gogu (29.07.2008, 14:07)
Gogule ..cu ce l-ai tunat tata ? i-ai pus pedale cumva si te antrenezi pt Turul frantei?
tu ai 130 de cai in visele tale erotice de cascador ce esti intr-un sifonier care se numeste Dacia Logan.
29 Iul 2008, 13:38
29 Iul 2008, 13:50
29 Iul 2008, 13:52
$1 scrie:$2aca ar durea prostia ar fi spitalele pline... Asa, nu doare. Si toti prostii posteaza pe unde le vine... Ce pana mea stiti voi de Logan aburitilor? Ati condus vreunul? Sau poate altul in afara de gluma aia cu motor de 1,4. Sa va dati cu tigrul meu tunat. 1,6/16V cu tuning de chip. Scoate 130CP. Si E MASINA NOUA! Platita cu banii jos! Nu Pasat cu 100.000 la bord "rulat numai in Germania" si luat cu credit de la BancPost.
Aburiti de doi lei care se dau soferi...
$1 scrie:$2are ar fi alea "de 5 ori mai multe optiuni ca Loganu"? Auzi... Peugeot de 1,4...
Un spanac in care n-ai loc nici sa te misti.
Eu unul am 1,96 si 120 de Kg.
Nici nu incap in cutia aia de conserve numita Peugeot.
Condu Logan de 1,6 cu 16V. Cu toate optiunile. Cu jante de aluminiu. Cu servo directie. Senzori de mers inapoi. Sistem audio Panasonic cu boxe Panasonic de 100W pe canal. Cu geamuri electric fata si spate. Cu sistem de climatizare. Cu "follow me home". Cu sistem automat de degivrare. Cu oglinzi reglabile electric din joystick si incalzite. Cu scaun incalzit si reglabil pe 3 directii. Cutie de Megane. Idem motor. Peugeot... Masini serioase de la 307 in sus... Tot ce are 2 in fata... GLUME!
29 Iul 2008, 16:29
29 Iul 2008, 16:49
29 Iul 2008, 17:17
$1 scrie:$2e mine ma amuza cel mai mult faptul ca s-au constituit 2 mari .....curente (era sa zic partide).....primul este format din fanii loganului, care considera ca aceasta masina este cea mai tare posibila din cate exista pe piata, si care bate de departe orice alta marca sau model si nu accepta in ruptul capului ca ar avea si parti slabe....al doilea curent este format din cei anti-logan, care considera ca loganul este cea mai proasta masina care s-a fabricat pe fata pamantului, si care nu pierd nici un prilej sa denigreze loganul si sa-i ia in zeflemea pe posesorii acestei marci.....ambele tabere sunt foarte vehemente, nici unii nici altii nu pot sa accepte ca loganul este o masina ca oricare alta, cu minusurile si plusurile sale...
29 Iul 2008, 18:00
$1 scrie:$2e mine ma amuza cel mai mult faptul ca s-au constituit 2 mari .....curente (era sa zic partide).....primul este format din fanii loganului, care considera ca aceasta masina este cea mai tare posibila din cate exista pe piata, si care bate de departe orice alta marca sau model si nu accepta in ruptul capului ca ar avea si parti slabe....al doilea curent este format din cei anti-logan, care considera ca loganul este cea mai proasta masina care s-a fabricat pe fata pamantului, si care nu pierd nici un prilej sa denigreze loganul si sa-i ia in zeflemea pe posesorii acestei marci.....ambele tabere sunt foarte vehemente, nici unii nici altii nu pot sa accepte ca loganul este o masina ca oricare alta, cu minusurile si plusurile sale...
29 Iul 2008, 19:45
29 Iul 2008, 20:06
$1 scrie:$2Logan ramine cu orice dotare, facelift ori nu stiu ce motor acel concept de 5000euro cu adresabilitate pietelor emergente ... deci pentru india
29 Iul 2008, 20:45
30 Iul 2008, 14:57
$1 scrie:$2ai sa va spun ce am vazut eu scris acolo : PENTRU INDIA. Pai in cazul asta si o stea euro ncap e suficienta. Acolo ai doua optiuni:
1. te lovesti cu o ricsa, o mobra sau o bicicleta - caz in care frana si centura de siguranta sunt arhisuficiente
2. te lovesti de un elefant - asta e! o bagi pe maneca si daca ai 5 stelutze, airbaguri frontale, pentru genunchi, laterale si tip cortina ...
Asa ca :
-merita efortul financiar - da, macar ca nu te mai uzi cand ploua
-ii creste nivelul de siguranta - pentru ce? (vezi cazurile de mai sus)
-se rezolva problemele masinii - pentru ce? indienii le rezolva in curtea proprie cu ciocanul si o cheie franceza$1 scrie:$2Logan ramine cu orice dotare, facelift ori nu stiu ce motor acel concept de 5000euro cu adresabilitate pietelor emergente ... deci pentru india
30 Iul 2008, 15:32
$1 scrie:$2entru cei care comenteaza din putul gandirii, unde cei doi neuroni se sodomizeaza reciproc pentru a da nastere unor valorase si marete cugetari automobilistice.
In primul rand aceasta masina nu are marca Dacia. Este o masina Renault/Mahindra facuta pe CDK de Logan.
Aceasta masina este rezultatul cererii specifice a pietei indiene. Asa ca daca va fi necesar sa ii puna coviltir si roti aurite, o sa-i puna, oricat s-a zvarcoli de indigare cuplul de neuroni detinuti.
Ca sa va dumiriti pentru ce piata si pentru ce oameni a fost facut acest model, priviti la http://www.youtube.com/watch?v=RjrEQaG5jPM O sa aveti o mare revelatie, iar cei doi neuroni se vor putea odihni in sfarsit dupa efortul depus.
30 Iul 2008, 16:21
30 Iul 2008, 16:37
$1 scrie:$2itat de unde? Si mai ales, de ce? N-a zis nimeni ca ar fi facut in Romania sau pentru Romania...
30 Iul 2008, 17:04
$1 scrie:$2$1 scrie:$2itat de unde? Si mai ales, de ce? N-a zis nimeni ca ar fi facut in Romania sau pentru Romania...
Cred ca e comentariu din link, ca pe topicul asta nu l-am gasit