de Ludicass » 30 Iul 2008, 07:18
Ionica... ce treaba au primariile in toata treaba asta???!!! Tu ai impresia ca noi nu traim in Romania si nu stim cum functioneaza "sistemul"???!
Din suma de bani care, speram, se va stringe MARIUS va cumpara alimente + apa minerala... Am convenit deja ca le vom depozita la o hala unde vom face PACHETE INDIVIDUALE. Vom face PACHETE continind fiecare cite 1-2 PIINI, 1-2 APE MINERALE, CONSERVE, ALIMENTE NEPERISABILE! Cu aceste pachete deja facute vom merge la locul unde sint cazati acesti oameni (sali de sport, camine culturale). Parerea mea e ca cei care sint cazati in institutii de genul acesta sint cei mai deznadajduiti. Cei care s-au refugiat in oras, in alte sate, la rude si prieteni, cred eu ca au si ce sa manince.
PACHETELE CU ALIMENTE + APA vor fi facute individual si INMINATE PERSONAL VICTIMELOR INUNDATIILOR!
PS: Ionica, sper ca acum te-ai linistit si poti contribui din tot sufletul.
PS1: am o rugaminte. Nici eu, nici Marius, NU avem timp sa raspundem si sa clarificam fiecare "umbra de indoiala" pe care o au unii dintre voi. Daca doriti sa contribuiti, ajutorul vostru e bine venit. Daca nu doriti, nu e nicio problema. Dar am rugamintea sa nu mai postati mesaje aberante gen "contul acela nu e sigur", " primariile iau mincarea" etc. Multumesc anticipat pt intelegere!