Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
31 Iul 2008, 16:12
Salut,
Astazi in jurul orei 13, asteptarea a luat sfarsit....Am fost si am ridicat masina de la dealer. Este vorba de un Ford Focus, 1,6 100CP, varianta trend. Nu am apucat sa fac decat 10 km cu ea, sper ca diseara pe la 11 sa dau o tura pana la Bucuresti.

- Iubirile mele :X:X:X
- Fişiere ataşate
-

31 Iul 2008, 16:22
E violet!!! Incredibil! Bestial! Maine o iau si eu pe a mea, tot Morello.
Sa o stapanesti sanatos!
31 Iul 2008, 16:34
Multumesc mult, si tu la fel, astept poze cu a ta!!!
31 Iul 2008, 16:56
Sa o stapanesti sanatos, superba culoarea!
31 Iul 2008, 17:06
Arata foarte bine masina

. La cat mai multi km fara probleme!
31 Iul 2008, 17:16
$1 scrie:$2rata foarte bine masina

. La cat mai multi km fara probleme!
Multumesc mult de tot, te vad in avatar cu placa, sper sa ne vedem la iarna in poiana. Numai de bine!!
31 Iul 2008, 17:24
masina frumoasa, culoare bestiala...felicitari!!!
31 Iul 2008, 18:21
sa-ti "traiasca" !
31 Iul 2008, 19:07
Stie cineva mufa aia de aux in din torpedo daca e legata la sitemul de sonorizare de pe trend, sau e doar pusa acolo.
31 Iul 2008, 20:01
Superba culoarea si masina
S-o stapanesti sanatos si fara incidente. Te asteptam la intalnirile ClubFord
31 Iul 2008, 20:26
$1 scrie:$2uperba culoarea si masina
S-o stapanesti sanatos si fara incidente. Te asteptam la intalnirile ClubFord

Si tu sa o stapanesti sanatos, si ne vedem cu cea mai mare placere. Misto grila aia cromata din partea de jos...
31 Iul 2008, 20:46
Sa o stapanesti sanatos!
Culoarea e bestiala ...

Eu n-am avut rabdare sa astept
31 Iul 2008, 22:43
Felicitari, 'nspe mii de km fara probleme, o alegere super masina si culoarea, sa o stapanesti sanatos.
31 Iul 2008, 22:57
in sfarsit! i-a venit si lui!
eee that's what I call a beautiful color
NU uita ce ai promis
01 Aug 2008, 06:28
$1 scrie:$2n sfarsit! i-a venit si lui!
eee that's what I call a beautiful color
NU uita ce ai promis

Mersi mult de apreciere. Cum sa uit ce am promis...
01 Aug 2008, 11:09
Bravo, bravo! Frumoasa foc. Culoarea e misteaux tare. Sa ai parte de ea.
PS. Sper ca saptamana viitoare sa iti fac cunostinta cu "sageata albastra" si sa facem comparatii.
01 Aug 2008, 11:24
Brici culoarea.
S-o stapanesti sanatos si sa vada service-ul doar la revizii.
01 Aug 2008, 11:24
$1 scrie:$2ravo, bravo! Frumoasa foc. Culoarea e misteaux tare. Sa ai parte de ea.
PS. Sper ca saptamana viitoare sa iti fac cunostinta cu "sageata albastra" si sa facem comparatii.
Si eu sper sa ne vedem si sa bagam o berica rece :d
01 Aug 2008, 12:08
Felicitari pentru achizitie.Frumoasa "belita".Stapanire lunga si fara probleme.Tutti auguri!
01 Aug 2008, 17:06
sa o stapanesti sanatos!!!! intradevar culoarea este cu adevarat frumoasa!
03 Aug 2008, 16:07
mamaaaa ce marfa e culoarea asa am comandat-o si eu la BDT de o luna si nici pana azi nu am primit vreun raspuns daca masina a sosit sau nu in buc sunt asa de nerabdator ca nu mai am nici somn...mai ales ca agentul ala de acolo mi-a zis ca cel tarziu pe 1 august o sa fie masina in buc ca dupa intra fabrica in concediu...
sa o stapanesti sanatos si fara incidente....DRUM USCAT SI CU PRIORITATE!!!
11 Aug 2008, 15:59
Si de ieri am Ford Focus Morello cu folie in locul geamului din dreapta fata. In mijlocul Ploiestiului la ora 12, urca tata 3 etaje la cineva sa lase niste acte. Cand coboara dupa 5 minute, geamul zob, detectorul lipsa. Oare nimeni nu o fi vazut faza, spirit civic 0...Off, asta e...
11 Aug 2008, 17:05
Nasol ce ti s-a intamplat, mai ales ca nu avea mai mult de doua saptamani masina
Din cauza asta evit sa imi iau detector de radar, plus ca nu imi place cum arata, atarna fire de el si e incomod de dat jos de pe bord de fiecare data cand pleci din masina.
La GPS sunt foarte precarut, de fiecare data dupa ce il folosesc dau jos piciorul lui si il pun in cotiera, GPS-ul il iau cu mine iar urma de ventuza o sterg cu o carpa si spray pt parbriz
Sper sa te programeze repede in service sa scapi de belea
11 Aug 2008, 17:16
$1 scrie:$2asol ce ti s-a intamplat, mai ales ca nu avea mai mult de doua saptamani masina
Din cauza asta evit sa imi iau detector de radar, plus ca nu imi place cum arata, atarna fire de el si e incomod de dat jos de pe bord de fiecare data cand pleci din masina.
La GPS sunt foarte precarut, de fiecare data dupa ce il folosesc dau jos piciorul lui si il pun in cotiera, GPS-ul il iau cu mine iar urma de ventuza o sterg cu o carpa si spray pt parbriz
Sper sa te programeze repede in service sa scapi de belea

Mda, cand si eu si tata il puneam in cotiera, dar cine s-a gandit ca 5 minute de neatentie or sa fie taxate. Ma duc maine cu ea in service si sa vedem cat o dura toata operatiunea...
14 Aug 2008, 13:09
Frumoase Focusurile astea domne' !Una din putinele masini de la FORD care chiar imi plac...