Salut!
Moadib - iti multumesc ca ai cumparat de la mine si ma bucur ca-ti place tavita. Iti multumesc, de asemenea, si pentru recomandare.
Cum sa fii nebun?! Pai, de-aia ti-am scris site-ul - ca sa-l vezi, nu?
Am verificat si intr-adevar ai dreptate!
In catalogul de pe site era trecut la Focus I HB pretul de la masinile mici. Imi cer mii de scuze si sper sa ma crezi ca este o simpla eroare materiala!

Prin analogie,
te rog sa verifici, toate tavitele pentru masinile din
clasa lui Focus au acelasi pret, adica cel cu care ti-am facturat.
Exact cum spuneai si tu, nu-si da nimeni cinstea pe rusine pentru 10RON. Prin urmare, te rog sa primesti in mod oficial toate scuzele mele. Te voi suna sa-mi dai un cont in care sa-ti virez diferenta de 16-17 RON dintre pretul de pe site si pretul de pe factura.
In ceea ce priveste cursul, iti reiau raspunsul pe care l-am dat anterior lui gl25axn: in afara de pretul pe care il platesc la fabrica in Euro, toate costurile sunt in RON. Mai mult, cursul de schimb bancar la care cumpar valuta este cu cativa bani peste cursul BNR. Ultima cumparare, in 30.07 de exemplu, a fost cu 3.58. Azi este 3.62. Cand valuta tragea catre 3.85-3.90, mai amortizam eu din crestere si pretul era mai mic decat daca as fi inmultit pur-si-simplu. Uite, azi a inceput din nou sa urce.
Oricum, explicatia de mai sus se refera la 2-3 RON, dar greseala majora, si pentru care mi-e rusine

este greseala din catalogul de pe site.
Inca o data, te rog sa ma ierti si iti multumesc ca mi-ai atras atentia asupra greselii de tastare.
Ne auzim mai tarziu!
Mircea