Discutii libere/forum

APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

Mesajde monterey » 03 Aug 2008, 15:19

NO COMMENT(12)
Fişiere ataşate
DSC00683.JPG
DSC00682.JPG
DSC00681.JPG
DSC00680.JPG
DSC00679.JPG
DSC00678.JPG
DSC00677.JPG
DSC00676.JPG
DSC00675.JPG
DSC00674.JPG
monterey
Incepator

Maşina: Ford Transit 125T300 2003

Mesajde verga_Cip » 03 Aug 2008, 15:19

Foarte tari pozele, intr-adevar no comment.

Dati-mi voie sa va spun si eu sa va zic BRAVO pentru actiunea, ma bucur ca ati reusit un lucru bun, frumos, de invidiat, miscator, etc. Felicitari.

Imi pare rau ca nu am putut sa va ajut ...nu pot spune data viitoare pentru ca sper sa nu se mai intample asa ceva.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde monterey » 03 Aug 2008, 15:22

NO COMMENT(13)
Fişiere ataşate
DSC00693.JPG
DSC00692.JPG
DSC00691.JPG
DSC00690.JPG
DSC00689.JPG
DSC00688.JPG
DSC00687.JPG
DSC00686.JPG
DSC00685.JPG
DSC00684.JPG
monterey
Incepator

Mesajde monterey » 03 Aug 2008, 15:36

COMMENT

Ciprian explicandu-le celor 2 femei ca este ultimul bidon de apa si ca va trebui sa-l imparta.....(greu de scris in cuvinte)...
Rezumatul meu va veni ceva mai tarziu alaturi de filme....

P.S. Pentru cei care s-au implicat in aceasta actiune ....
<<Fie ca toate multumirile celor ajutati sa ajunga la sufletul vostru>>

La lista donatorilor mai adaug:

Nistor Danut 2 pachete haine
Cernat Liviu 50 RON + 4 pachete haine + ajutor la impachetare si la distribuire
Puscasu Nicoleta 2 pachete haine
Fişiere ataşate
DSC00694.JPG
DSC00693.JPG
monterey
Incepator

Mesajde toxicristi » 03 Aug 2008, 15:57

Felicitari inca o data pentru efortul depus, tuturor celor care s-au ocupat si au contribuit!

Marius este ocupat momentan, dar am convenit sa urcam pozele pe care le-a facut intr-o arhiva. Va reveni cu explicatii si comentarii la pozele pe care le considera mai concludente.

Toate cele bune!
Fişiere ataşate
Actiune caritabila.rar
(20.51 MiB) Descărcat de 171 ori
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde sik » 03 Aug 2008, 18:30

Bravo baieti!nu-mi pare rau ca am pus si eu umarul!sunteti de nota 10!
sik
Incepator

Mesajde Ludicass » 03 Aug 2008, 21:24

Multumim tuturor pentru cuvintele frumoase! Sper ca acum a disparut orice umbra de indoiala asupra acestei actiuni umanitare si vedeti si voi cum stau lucrurile la fata locului! Daca mai exista persoane care doresc sa ajute, o pot face in acelasi cont (contul lui Marius). Dupa cum vedeti si voi din poze, dimensiunile tragediei sint imense! Noi am fost o picatura, am ajutat si noi dupa puterile noatre.

Vreau sa clarific deasemenea citeva aspecte legate de "BATALIA ORGOLIILOR" ce s-a dus zilele acestea pe forum, pe PM, si pe messenger.

1. Mi s-au adus acuze grave ca am initiat aceasta actiune umanitara pentru a-mi face publicitate gratuita firmei mele. Nu voi da numele celor care au facut aceste acuzatii jigintoare la adresa mea (exista marturii scrise in acest sens) iar ei se stiu. Cei care au facut aceste afirmatii au facut-o intentionat, pentru a crea tensiuni in rindul forumistilor si a improsca cu noroi. Le spun doar atit: RUSINE SA VA FIE! I-am inteles ca nu au contribuit cu absolut nimic (nici financiar, nici macar la carat si distribuit) dar puteau sa aiba bunul simtz si sa isi vada de ale lor. Ar trebui sa stie ca firma mea are publicitate de la simple afise pina la casete publictare pe stilpii din oras. Cu banii pe care i-am bagat in aceasta actiune umanitara imi mai puneam inca 2-3 casete publicitare si nu imi rupeam masina si pierdeam timpul prin satele alea uitate de lume.

2. DA, sint suparat pe anumiti moderatori. Suparat in sensul ca m-as fi asteptat ca, atunci cind cineva pune o poza si un text la misto (poza cu betivii), un atac direct la aceasta actiune in care eu si ceilalti am pus suflet, m-as fi asteptat spuneam, ca moderatorii forumului sa ia imediat atitudine. Nu a intervenit nimeni!!! Poza aceea pusa clar cu rea - intentie a stat bine mersi pe forum! Cind eu insa sar sa apar ceea ce am construit in aceste zile, sint avertizat ca imi iau WARN! DA, recunosc ca l-am jignit pe respectivul..dar scuzati-ma, la modul cum a fost aruncata replica lui, in contextul unei actiuni umanitare, si eu consider gestul lui o jignire. I-am raspuns exact cum merita.

3. Referitor la polemica cu domnisoara ziarista de la Realitatea si mesajul ei vadit tendentios si mincinos. Cum sa nu ma enervez cind vine cineva si mi se adreseaza mie direct pe forum acuzindu-ma ca nu prezint realitate din zona si dezinformez?? Si mai semneaza si CORESPONDENT REALITATEA TV.. Ce s-a dorit prin acel mesaj? Ce au gindit oamenii care au citit mesajul ei, care au donat bani? Era cuvintul meu contra cuvintul ei. Normal ca iar au aparut discutii.. Dinu minte! Dinu dezinformeaza! I-auzi ce spune reportera de la Realitatea, e plin de camioane cu ajutoare, oamenii nu se pling, oamenii nu participa la curatirea dezastrului. Acum ati vazut cu totiii poze de la fata locului! CINE A MINTIT? In toate aceste zile oamenilor li s-au dat NUMAI apa minerala (se ridica din afara satului..faci 3-5 km pe jos sa mergi sa ridici 1 bidon de apa pe care-l bei pe drum la intoarcere pe o cladura de 35 grade) si ceva conserve. Le vedeti in pozele lui Marius.. 2 corturi la marginea satului. Singurele donatii particulare in aceste zile, exceptind donatiile CLUB FORD ROMANIA au fost piine (un particular care a donat o masina de piine) si un BMW X5 din care o doamna impartea sarmale! Bravo lor pentru acest gest! Dar camioanele de pe toate ulitele satului de care vorbea domnisoara ziarista..? Unde au fost oameni buni??? Noi am fost 7 oameni, am luatsatul acela ulita cu ulita. NU AM VAZUT NICI MACAR 1 ROATA DE CAMION DE AJUTOARE! NIMIC!!!

Si cind ii dau replica domnisoarei la aceste acuze grave la adresa mea cu ce ma aleg??? Cu discutii in PM intre moderatori cum ca ii dam WARN lui Dinu! =D> Multumesc mult!

Singurul caruia vreau sa-i multumesc e Maddog. Intr-adevar om de caracter. Cu restul nu va spun cita munca de lamurire am dus si eu si Marius. Hai sa deschidem topic actiune umanitara. Raspuns: NU o sa mearga, s-a incercat acum 2 ani degeaba. Reactivati topicul de acum 2 ani daca vreti sa faceti o actiune umanitara! :-O Ce sa fac frate cu un topic mort de acum 2 ani pe nu stiu ce tema? OK.. hai incercati.. dar nu la evenimente.. ci la "discutii libere". Marius catre moderator.. se poate face topicul acesta important STICKY? NU, nu se poate. Pai de ce? Sint alte topicuri de 2 lei sticky si acesta, care salveaza vieti, nu e important? Azi am inteles ca moderatorii nu pot lua decizii de capul lor. Scuze CIP pentru acuzele mele anterioare, dar si tu ne-ai tinut numai in amenintari cu WARN..WARN. Noi nu stiam ca Maddog-ul e singurul care poate lua decizii. Inca o data multumiri Mad! :)

4. Sint suparat pe forumisti bacauani pentru lipsa de interes! Dragii mei! Toti avem prioritati, toti avem familii. Daca eu , Marius, Dan am vrut ca amaritii aceia sa devina o prioritate, i-am trecut in agenda noastra ca si prioritate. NU cersim donatii, ajutorul fizic era suficient. Mi se pare rusinos sa vina voluntari de la Bucuresti (prietenii lui Negrutzu care n-au nicio treaba cu forumul) iar noi, cei din Bacau sa stam si sa ne vedem de ale noastre. Stiu, e voluntariat.. dar parca si ceva omenie nu ne-ar strica!

5. Pentru toti cei care au sa-mi spuna ceva.. va rog nu ma birfiti pe la colturi de messenger sau pe PM. Daca aveti ceva sa-mi spuneti, va rog sa o faceti direct. Da Smiley?! Fii barbat, nu muiere. :) Apropos..vad ca te deranjeaza publicitatea mea din semnatura. Eu am luat modelul de pe forum, e plin de semnaturi ale forumistilor cu publicitate. Tocmai publicitatea mea te-a deranjta? A altora?!!! Eu NU iti urez sa faci atitia bani citi am facut eu din publicitatea de pe CLUB FORD.. adica ZERO LEI! :D Daca imi amintesc eu bine, instructiunile de utilizare ale microcatului parca sint traduse GRATIS pt forumisti de firma mea. Ajutorul meu nu te-a deranjat atunci?!

Ma opresc aici! Ar mai fi multe de spus dar miine incepe o noua saptamina de munca. Mult succes tuturor, spor la bani, concedii placute.. si chip in taci! :)
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde Smiley » 03 Aug 2008, 22:19

o sa pun aici o bucata din conversatia avuta cu unul dintre initiatori, interpretata de tine drept barfa:

xxxxxxxxxxxx (10:31:29 PM): 2. yyyyyyyyyy a inceput sa zica ca ne facem reclama. Eu, nu am firma , nu candidez la alegari si nici nu am nici o functie ca sa am la ce sa imi fac recalam. Ludicass are firma de traduceri autoricate, deci targetul ui nu e sinistratii. EL are reclame in bacau , pe stalpii de curent(aare in centru, la politie . la rar si in alte cateva locuri) decat sa piarda vremea cu actiunea, mai bine mai punea un afis de banii si benzina consujmate
.............
eu (10:44:50 PM): 2 nu stiu nimic despre discutia voastra cu yyyyyyyyyy, dar pe majoritatea forumurilor ce are Ludicass in semnatura se numeste reclama si nu e permisa. regulamentul nostru nu trateaza explicit chestia asta, asa ca nu s-a luat nimeni de Ludicass pana acum.

pe scurt: cineva mi-a spus ce v-a nemultumit in legatura cu topicul asta(vreo 7 puncte) si eu i-am spus parerea mea despre fiecare punct in parte. e problema mea ce ma deranjeaza si ce nu, cat timp nu o impartasesc public nu vad de ce te interesaza pe tine.

si o sa mai pun o bucata din conversatia aia, care reprezinta parerea mea despre tot ce s-a intamplat aici:

eu (10:25:46 PM): ar trebui sa va fie rusine ca transformati o actiune umanitara intr-o batalie a orgoliilor
....................
eu (10:26:06 PM): si voua si lui zzzzzzzzzzz
....................
eu (10:26:21 PM): si celui ce a pus poza aia (care a aparut pe la inundatiile de data trecuta)
eu (10:26:35 PM): si lui Ludicass ca s-a apucat sa-l jogneasca pe respectivul

as vrea sa stiu daca ajutorul s-a terminat sau mai intentionati sa organizati ceva. fiindca daca s-a terminat, e timpul sa inchidem circul asta si sa scoatem topicul de la Sticky.

ati reusit sa obtineti 2 rezultate cu ce-ati facut aici:
-ati ajutat niste oameni care aveau nevoie de asta
-v-ati asigurat ca de acum incolo nici un topic cu apeluri umanitare nu va mai fi promovat (sticky/anouncement) pe acest forum si nici nu va mai fi sustinut direct (mesaje/e-mailuri) de catre moderatori/admini. decat sa avem asemenea circuri periodic, preferam sa promovam alt fel de topicuri.

ambele sunt "reusitele" voastre. felicitari!!!
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde verga_Cip » 03 Aug 2008, 22:25

Ok, am si eu un comentariu de facut:

asta e discutia mea cu Marius...asa a decurs felul in care s-a cerut topicul sticky:

MARIUS306 MARIUS306 (29/07/2008 20:16:22): salut
MARIUS306 MARIUS306 (29/07/2008 20:16:23): deranjez?
Ciprian (29/07/2008 20:19:39): salut..
Ciprian (29/07/2008 20:19:42): ia zii...
MARIUS306 MARIUS306 (29/07/2008 20:20:14): nu uzezi un pic de postura ta de moderator ca sa faci sticky topicul deschis in legatura cu sinistratii
MARIUS306 MARIUS306 (29/07/2008 20:20:26): deja sunt cativa care si-au oferit disponibilitatea
MARIUS306 MARIUS306 (29/07/2008 20:20:50): si cineva chiar mi-a cerut adresa ca sa trimita un colet cu ajutoare
MARIUS306 MARIUS306 (29/07/2008 20:21:00): poate sunt mai multi care vor sa ajute si nu situ de initiativa
Ciprian (29/07/2008 20:21:14): trebuie si eu sa vb cu ceilalti pentru a nu face abuz!!
MARIUS306 MARIUS306 (29/07/2008 20:21:19): cred ca trebuie facut sticky,sau orice modalitate ca sa sara in ochi
Ciprian (29/07/2008 20:21:20): intreb si dau o rezolvare!
MARIUS306 MARIUS306 (29/07/2008 20:22:18): atat timp cat sunt sticky topicurrile cu : nu tine pda-ul pe bord , cred ca merita si oamenii aia o sansa sa fie ajutati
MARIUS306 MARIUS306 (29/07/2008 20:22:20): mersi mult

Daca voi considerati ca eu am spus NU...no coment. Dinu asa a inteles.
Apoi, Maddogul este Admin, el nu trebuie sa ceara acordul nimanui si a procedat, corect, de altfel, la a face topicul STICKY.
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 03 Aug 2008, 23:04

$1 scrie:$2 sa pun aici o bucata din conversatia avuta cu unul dintre initiatori, interpretata de tine drept barfa:

xxxxxxxxxxxx (10:31:29 PM): 2. yyyyyyyyyy a inceput sa zica ca ne facem reclama. Eu, nu am firma , nu candidez la alegari si nici nu am nici o functie ca sa am la ce sa imi fac recalam. Ludicass are firma de traduceri autoricate, deci targetul ui nu e sinistratii. EL are reclame in bacau , pe stalpii de curent(aare in centru, la politie . la rar si in alte cateva locuri) decat sa piarda vremea cu actiunea, mai bine mai punea un afis de banii si benzina consujmate
.............
eu (10:44:50 PM): 2 nu stiu nimic despre discutia voastra cu yyyyyyyyyy, dar pe majoritatea forumurilor ce are Ludicass in semnatura se numeste reclama si nu e permisa. regulamentul nostru nu trateaza explicit chestia asta, asa ca nu s-a luat nimeni de Ludicass pana acum.

pe scurt: cineva mi-a spus ce v-a nemultumit in legatura cu topicul asta(vreo 7 puncte) si eu i-am spus parerea mea despre fiecare punct in parte. e problema mea ce ma deranjeaza si ce nu, cat timp nu o impartasesc public nu vad de ce te interesaza pe tine.

si o sa mai pun o bucata din conversatia aia, care reprezinta parerea mea despre tot ce s-a intamplat aici:

eu (10:25:46 PM): ar trebui sa va fie rusine ca transformati o actiune umanitara intr-o batalie a orgoliilor
....................
eu (10:26:06 PM): si voua si lui zzzzzzzzzzz
....................
eu (10:26:21 PM): si celui ce a pus poza aia (care a aparut pe la inundatiile de data trecuta)
eu (10:26:35 PM): si lui Ludicass ca s-a apucat sa-l jogneasca pe respectivul

as vrea sa stiu daca ajutorul s-a terminat sau mai intentionati sa organizati ceva. fiindca daca s-a terminat, e timpul sa inchidem circul asta si sa scoatem topicul de la Sticky.

ati reusit sa obtineti 2 rezultate cu ce-ati facut aici:
-ati ajutat niste oameni care aveau nevoie de asta
-v-ati asigurat ca de acum incolo nici un topic cu apeluri umanitare nu va mai fi promovat (sticky/anouncement) pe acest forum si nici nu va mai fi sustinut direct (mesaje/e-mailuri) de catre moderatori/admini. decat sa avem asemenea circuri periodic, preferam sa promovam alt fel de topicuri.

ambele sunt "reusitele" voastre. felicitari!!!

1. Consider ca esti un mincinos pentru ca discutia am stabilit sa ramana PRIVATA (se pare ca nu cunosti termenul)
2. Esti un om fara scrupule prin ultma fraza, conform careia nu vei mai promova astfel de topicuri.(Tu nu ai promovat topicu asta cu absolut nimic, doar ai facut pe justitiaru la sfarsit, si pe cuvant ca nu ti-ai gasit omu)
3. Jignesti 30 de oameni care au cotizat la aceasta actiune, pe cei care am muncit la pachete si la impartirea lor si pe miile de sinistrati.

As vrea sa iti pot ura sa pierzi si tu totul intr-o noapte si sa te mai vad dupa aia. Dar inima si constiinta nu ma lasa sa o fac. Pacat, pentru ca meriti, pentru ca ai o gandire de copil. Dar lumea o sa te judece, si mai presus de lume, e Dumnezeu acolo sus, impreuna cu rugaciunile si multumirile oamenilor care au putut manca ceva sambata si duminica in urma actiunii noastre.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde dan2stefanescu » 03 Aug 2008, 23:08

Bravo. Bravo atat am de spus "celor care sunt cu noi" (spunea cineva mai devreme), celor care au ajutat indiferent de ajutor (financiar, material sau fizic) restul vorbelor sunt de prisos (doar sa umplem paginile topicului). Restu` dumnezeu cu mila, nu cum spunea acel cineva de mai devreme "sunt impotriva noastra", deoarece aici nu purtam un razboi ci incercam sa ajutam o parte a romanilor care nu au fost asa de norocosi la venirea apelor
Apropo de poza cu betivii (ca s-au facut o gramada de comentarii pe seama ei) desi nu cred ca era de la noi din tara, oamenii pe langa faptul ca erau cu apa la genunchi, macar aveau spiritul umorului, ceea ce vad ca unora le cam lipseste cu desavarsire, eu, spre exemplu am luat-o ca pe o gluma, nicidecum in serios asa cum au luat-o altii, care s-au agitat ca nu ca ne batem joc s.a.m.d. scuzati dar probabil ca este si un defect profesional sa fac misto de necazul altora. Dar nu cu asta ne-am nascut? Si asta am exersat pe la scoli, licee si facultati, misto pe seama altuia (semenului nostru). Stiu ca nu este frumos dar este o trasatura de rasa (cred) ca nu numai noi facem misto unii de altii ca si altii de noi deci cu ce suntem mai presus noi fata de altii sa ne permitem sa facem misto de ei? Cu simtul umorului (englezii fac exceptie de la regula) mi-as raspunde.
Sefa mea a ras sa cada jos de pe scaun si m-a intrebat daca mai am si alte poze din acestea nu va ganditi ca este o sefa oarecare si ca a ajuns in fruntea noastra deoarece este blonda sau mai ce stiu eu ce ca nu este asa si peste asta mai este si sefa departamentului de stiri nu dau numele organizatiei deoarece am vazut ce a patit domnisoara de la Realitatea TV care dupa parearea mea nici macar nu avea ce sa caute sa scrie pe acest forum (daca nu avea cont de membru) si probabil ca nici macar nu a mai citit comentariile care le-ati scris dupa postarea acelor "concluzii" ca nu le pot numi altfel, asa ca de ce va mai deranjaza unele lucruri pe care le spun unii si altii faceti diferenta extrageti o radacina patrata si o sa aflati rezultatul "suntem sub ape si asa o sa ramanem o viata intreaga".
Mai stii, poate maine o sa inceapa sa ploua in Campia Romana, cu o suta si ceva de litri pe metru patrat, sa vedem atunci ce faceti cine mai este cel de sub ape, parca nu mai devreme de anul trecut sau acum doi ani (nu mai tin bine minte) la Constanta a plouat de nu au mai facut fata canalizarile si a stat apa vreo 2-3 zie pe strazi, anul trecut in Capitala a plouat intr-o seara intr-o zona a Bucurestiului de a paralizat o ora circulatia in zona, deci ce ne mai miram si traim cu ideea "mie nu mi se poate intampla" ca oricui i se poate intampla orice

Va multumesc pentru atentie!
Atentie!!! Masurati de zece ori inainte sa taiati o data. Si atunci intrebati-va de doua ori: Oare este bine ceea ce fac?
2019- Ford Kuga MK2.5 Titanium 1,5L Ecoboost Red Race
2014-2019 Ford Focus MK3 Titanium 1,0L Ecoboost Frozen White
2012-2016 Ford Focus MK3 Titanium 1,6L Ecoboost Candy Red
2007-2012 Ford Focus MK2 Trend Champions Edition 1,8L TDCI Ocean Blue

Imagine
dan2stefanescu
Member

Maşina: Ford Kuga MK2.5 Titanium 1.5L Ecoboost

Mesajde monterey » 03 Aug 2008, 23:48

$1 scrie:$2s vrea sa stiu daca ajutorul s-a terminat sau mai intentionati sa organizati ceva. fiindca daca s-a terminat, e timpul sa inchidem circul asta si sa scoatem topicul de la Sticky.

Vreau sa spun de la bun iceput ca nu am nici o intentie sa fac vreo polemica DAR ....
Citesc si ma ia dracii
Ma Smiley de ce draq nu te abtii????
O actiune caritabila trebuie sa fie o actiune caritabila si atat ...
Parerea ta cum ca actiunea asta va fi ultima ,etc pe mine sincer ma scarbeste si mai mult de atat ce draq nu tii parerea pt tine ce esti cumva dumnezeul forumului asta????
Pareri pro si contra e normal sa fie dar la draq e o actiune caritabila si ATAT.
Gata ca mai umplut de draci si scarba

Scuze pt. limbaj dar daca ma puteam asculta mai bine ma abtineam dar asta e ...
monterey
Incepator

Mesajde monterey » 04 Aug 2008, 00:09

A si inca ceva topicul asta a fost unul dintre cele mai folositoare topicuri de pe forumul asta si asta arata ca sunt oameni cu mult bun simt si caracter care au donat,au spus o vorba buna si atat dar sunt si oameni ca smiley,reportera realitatea si inca cativa care nu au facut nimic dar agita spiritele aiurea...
Smiley ceea ce ai scris tu face topicul sa fie rusinos, si in loc sa boicotezi asemenea actiuni pe viitor boicoteazate pe tine si totul o sa fie OK

Si cu asta am incheiat orice comentariu.........(cu scuzele de rigoare)
monterey
Incepator

Mesajde Cornel001 » 04 Aug 2008, 00:20

ce citesc pe aici (nu ce e legat de actiunea propriu-zisa, pt asta am cuvinte de lauda, ci altceva) imi da o stare extaziala pe care nu prea o pot exprima in cuvinte dar o imagine poate fi sugestiva : :-&
o sa incerc sapt asta sa ajung sa vars si eu niste banuti ca nu suport sa vad oameni plangand dupa niste... apa!
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Ludicass » 04 Aug 2008, 01:55

CIP.. eu am spus clar ca nu stiam atunci ca tu, in calitate de moderator, nu poti sa ne ajuti. Te-am intrebat atunci daca e o idee buna sa initiem o actiune umanitara. Raspunsul tau a fost NU..nu are rost, s-a mai incercat ceva cu ani in urma si a fost un esec, slabe sperante sa facem ceva. M-ai indrumat sa caut topicul respectiv in arhiva si sa-l reactivez motivind ca daca se oftica lumea ca fac topic nou pe tema asta (marturisesc ca treaba asta m-a surprins). In plus mi-ai mentionat din start ca nu putem conta pe ajutorul tau (ca moderator cit si ca bacauan) pentru ca intri in concediu. Ti-am respectat punctul de vedere desi, repet, m-a surprins atitudinea ta. Aveam impresia ca esti facut din alt aluat! ;) In final lucrurile s-au rezolvat dupa ce am apelat la maddog..! In urma discutiei noastre telefonice de ieri, am inteles ca drepturile tale ca moderator sint limitate! Ca bacauan insa, la 2 pasi de amaritii aia, nu am inteles atitutinea ta... dar asta e alta discutie.

Smiley
1... tu personal cu ce ai contribuit la aceasta actiune umanitara? Ai carat si tu un bidon de apa la amaritii aia? Ai dat un 1 leu? Sau tu esti numai meseriash in dat indicatii si trasat directive pe forum. Directiva 1, 2 si 3.... Eu zic sa ai totusi un minim de bun simtz si sa nu te bagi in discutie umflidu-ti muschii cind stii ca nu te-a interesat subiectul acesta si nu ai contribuit cu nimic. Multumesc anticipat.

2. atit timp cit tu discuti despre mine, si nu tocmai de bine, in absenta mea, cred ca ma priveste. Te-am rugat, daca ai ceva sa-mi spui, spune-mi-o mie, nu pe PM-uri, messenger, la o birfa cu altii.

3. Dragul meu! Am eu impresia ca esti nitel depasit de functie.. ! Am inteles eu gresit sau simplul moderator nu poate decide daca un topic se face sticky sau se scoate de la sticky??? Nu te ambala ca nu tu decizi acest lucru.

4. Am auzit, tot ca birfa, ca tu ai fi initiat in Bucuresti o senzationala stringere de fonduri!!! Era sa zic "Felicitari pentru initiativa"! Nu e insa cazul.. Faci niste afirmatii grave cum ca aceasta colectare de fonduri initiata de tine a fost un esec din ...cauza mea !!! :-O Tu ai vrut sa stringi bani dar lumea nu ar fi dat pentru ca EU l-as fi jignit pe omu cu poza respectiva. Prietene..daca intr-adevar vroiai sa stringi, adunai banii si-i puneai intr-un cont umanitar, ii donai unei televiziuni care colecteaza bani si fonduri, nu ii trimiteai neaparat la Bacau. Te rog pentru ultima data, nu mai fa afirmatii jignitoare la adresa mea pentru ca ma deranjeaza! Ai ceva de spus, spune-mi in fata!

Toate cele bune!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde wanna » 04 Aug 2008, 02:20

Acum am reusit sa vad si eu pozele, jos palaria pentu cei implicati in dramuirea banilor si in impartirea pachetelor ^:)^ !!! Stiu ca sunteti extra obositi, si va inteleg, si va rog sa ne iertati pe noi cei care nu am putut dona mai multi bani, si pe noi cei care nu am putut strabate distanta pana acolo!
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde verga_Cip » 04 Aug 2008, 07:06

$1 scrie:$2b]CIP.. eu am spus clar ca nu stiam atunci ca tu, in calitate de moderator, nu poti sa ne ajuti. Te-am intrebat atunci daca e o idee buna sa initiem o actiune umanitara. Raspunsul tau a fost NU..nu are rost, s-a mai incercat ceva cu ani in urma si a fost un esec, slabe sperante sa facem ceva. M-ai indrumat sa caut topicul respectiv in arhiva si sa-l reactivez motivind ca daca se oftica lumea ca fac topic nou pe tema asta (marturisesc ca treaba asta m-a surprins). In plus mi-ai mentionat din start ca nu putem conta pe ajutorul tau (ca moderator cit si ca bacauan) pentru ca intri in concediu. Ti-am respectat punctul de vedere desi, repet, m-a surprins atitudinea ta. Aveam impresia ca esti facut din alt aluat! ;) In final lucrurile s-au rezolvat dupa ce am apelat la maddog..! In urma discutiei noastre telefonice de ieri, am inteles ca drepturile tale ca moderator sint limitate! Ca bacauan insa, la 2 pasi de amaritii aia, nu am inteles atitutinea ta... dar asta e alta discutie.

Si iarasi nu duci tot adevarul pana la capat, unde din discutia noastra, spre final iti spun sa faci topicul sa vedem ce iese, tu ma intrebi unde, iti spun la Discutii libere, confirmi si pui topicul. Iar raspunsul meu nu a fost NU, ci acesta:
Ciprian (28/07/2008 21:54:22): putin probabil sa iasa ceva
Ciprian (28/07/2008 21:54:28): s-a mai incercat o data
Ciprian (28/07/2008 21:54:31): si nimik apoi
Ciprian (28/07/2008 21:54:34): deci...
Ciprian (28/07/2008 21:54:39): poti cauta la discutii
Ciprian (28/07/2008 21:54:43): ca e un topic
Ciprian (28/07/2008 21:54:48): reactiveaza-l si intreaba
Ciprian (28/07/2008 21:54:51): poate-poate

E o mare diferenta intre cum spui tu NU, adica am fost total impotriva si unul care prezinta o parere reticenta la actiune.

iata si cum se incheie discutia referitoare la topic:

Dinu Pancescu (28/07/2008 22:01:31): punem niste benere clunb ford pe masini..le incarcam cu apa, conserve
Ciprian (28/07/2008 22:01:34): pune topic
Dinu Pancescu (28/07/2008 22:01:41): aia sint vai de steaua lor
Ciprian (28/07/2008 22:01:42): sa vedem ce iese!!
Dinu Pancescu (28/07/2008 22:02:46): eu incerc.. mergem intr-un weekend.. vedem ce bani se string.. sau poate unii pot da produse..
Dinu Pancescu (28/07/2008 22:02:55): si cit avem, dam acolo
Ciprian (28/07/2008 22:03:04): ok..
Ciprian (28/07/2008 22:03:12): hai sa vedem ce si cum iese!!
Dinu Pancescu (28/07/2008 22:03:21): unde il bag? la discutii libere?
Dinu Pancescu (28/07/2008 22:03:34): undeva vizibil
Ciprian (28/07/2008 22:03:41): da
Ciprian (28/07/2008 22:03:45): la discutii!!!
Dinu Pancescu (28/07/2008 22:04:14): mergea si la evenimente.. nu e unul fericit dar si astea nefericite trebuie rezolvate
Ciprian (28/07/2008 22:04:28): nu
Ciprian (28/07/2008 22:04:30): discutii
Dinu Pancescu (28/07/2008 22:04:56): K

Cat priveste partea cu ajutatul ... chiar nu am putut. Am avut de mers la mecanic, am avut de rezolvat cateva treburi personale ... eu plec cu masina in Bucuresti luni si nu pot sa imi permit sa merg 650 km sa imi rup gatul pe drum.
In plus, Dinu, tu esti cel care si-a propus initiativa, eu nu. Repet, decat sa promit ca va ajut si apoi sa va las cu curul in drum, am preferat sa nu va ajut.

Intr-o alta ordine de idei, sa ii fie rusine lui Paul (glumesc paul) ca nu a facut nimik cand Iasiul a fost sub ape. Sa ii fie rusine si lui Alecsutzu (iarasi glumesc) ca nu s-a dus la Radauti-Prut sa faca ceva ... Ti se pare ca e obligatoriu sa ii ajutam cu prezenta noastra? I-am ajutat asa cum am putut ...
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde adicristea » 04 Aug 2008, 07:57

Cred ca ati deviat mult de la ideea initiala a topicului.

In primul rand, felicitari pt organizare si pt efortul depus de Ludicass, Marius, Monterey, Negrutzu si ceilalti implicati, cat si celor care au dat bani, alimente sau imbracaminte. Actiunea si-a atins scopul, oamenii aia au primit ceva de mancare si de baut, nu cred ca poate fi descrisa satisfactia in momentul in care vezi ca omul ala amarat a zambit un pic pt ca cineva s-a gandit la el si l-a ajutat. Cred ca oricat am vorbi aici despre satisfactie, cea mai mare a fost obtinuta numai la fata locului. E adevarat, amestecata cu mahnire pentru felul in care a fost gestionat momentul de autoritati si de felul in care isi duc acum zilele sinistratii.

Acum, cu privire la lupta asta a orgoliilor, cum a fost ea numita, mi se pare inutila. Ce mai conteaza ce s-a intamplat atat timp cat actiunea a fost un succes?
Dinu, te inteleg, ai pus mult suflet si energie, ai pierdut timp si bani, totul pentru a oferi oamenilor aia amarati ceva. Dar nu e nimeni obligat sa participe. Fiecare are prioritatile lui in viata. Nu-l poti acuza pe Cip ca nu s-a oferit sa ajute. Nu a putut/vrut. E problema lui. A, singurul punct unde te pot intelege ca il acuzi este daca a incercat sa iti puna bete-n roate, insa din ce vad, nu s-a opus categoric, ci doar a incercat sa te indrume in masura limitelor sale "manageriale", ca moderator si nu ca administrator.
Smiley, sincer cred ca ai gresit cu ultima fraza, aceea cum ca asta e ultima actiune de acest gen care va fi promovata pe forum. Indiferent ce cai a luat discutia in acest topic, de aici trebuie sa invatam pentru urmatoarele astfel de actiuni umanitare. Vom sti ce avem de facut, ce e permis, cat e permis si la ce sa ne asteptam. Cred ca asta e doar inceputul. Si asta datorita lui Ludicass care a pornit de la 0, a reusit sa adune langa el oameni de incredere si sa faca ceva pentru niste suflete care nu aveau nici o speranta. Nu e mult ce s-a facut aici, dar e un inceput. Si ar trebui sa sustinem, nu sa infranam.

In final vreau sa-mi cer scuze pentru ca nu am putut dona mai mult si vreau sa-i felicit pe cei care au reusit asta. Sper ca organizatorii sa aiba puterea, placerea, timpul si resursele financiare sa continue actiunea si saptamana viitoare.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde shine » 04 Aug 2008, 08:31

Felicitarile mele!

Jos palaria baieti!

ca si Wanna, imi cer scuze ca nu am putut ajuta efectiv la carat si distribuit.

in ceea ce priveste polemicile, eu zic sa o lasam moarta. actiunea a prins, cei care au avut incredere au donat, cei care nu au avut incredere nu au donat. important pentru voi sunt fetele oamenilor carora le-ati dat un bidon cu apa, si mult mai important e ca in momentul in care va veti uita la copii vostri, va veti simti oameni, da, exact, OAMENI. ceea ce ati facut voi, se va uita repede. sau nu. dar voi, acolo undeva, in sufletul vostru veti sti ca ati facut tot ce ati putut. poate chiar mai mult. si din acest motiv, aveti tot respectul din partea mea! jos palaria baieti!!!
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde mmmadina » 04 Aug 2008, 10:42

tot respectul pentru organizatori si din partea mea

deci se mai continua si saptamana asta ?
n-am mai intrat de ceva timp pe forum din cauza de munca :( si-acuma am vazut acest topic si-as vrea sa contribui si eu...
Ford Focus 1.6 16V 101 CP 2005
Ford Fiesta 1.4 TDCI 2002
mmmadina
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta 2002 1,4 TDCI 68CP, Ford Focus 2005 1,6 101CP

Mesajde mariuscociorva » 04 Aug 2008, 10:45

Da. Se continua si saptamana asta. Ramane acelasi cont valbil. Si in continuare adresa de mail : marius306@yahoo.com la care astept chitantele de la depuneri. Pentru orice nelamurire, poze sau chitante de la prima etapa ale actiunii, ma gasiti pe messenger : marius306.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 04 Aug 2008, 12:23

in partea stanga jos a mesajului scris de mine, se gaseste un buton etichetat pm. asa se poate trimite mesajul privat.
daca e mai simpu, ma gasiti pe messenger: marius306 e id-ul
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde GeorgeFord » 04 Aug 2008, 16:38

$1 scrie:$2elicitarile mele!

Jos palaria baieti!

ca si Wanna, imi cer scuze ca nu am putut ajuta efectiv la carat si distribuit.

in ceea ce priveste polemicile, eu zic sa o lasam moarta. actiunea a prins, cei care au avut incredere au donat, cei care nu au avut incredere nu au donat. important pentru voi sunt fetele oamenilor carora le-ati dat un bidon cu apa, si mult mai important e ca in momentul in care va veti uita la copii vostri, va veti simti oameni, da, exact, OAMENI. ceea ce ati facut voi, se va uita repede. sau nu. dar voi, acolo undeva, in sufletul vostru veti sti ca ati facut tot ce ati putut. poate chiar mai mult. si din acest motiv, aveti tot respectul din partea mea! jos palaria baieti!!!

Shine, cred ca dupa tine, nu mai am nimic de adaugat, sunt intrutotul de acord cu tine.
Marius, pe seara trimit si eu chitanta.
Bravo baieti, in primul rand ati dovedit ca sunteti oameni si apoi fordisti.
Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"
GeorgeFord
Gold Member

Maşina: Fiesta 2006, 1.25 l, 16v Duratec, 75CP, tonic blue, Comfort

Mesajde Negrutz C » 04 Aug 2008, 19:56

Am ajuns si eu acasa intr-un final. Abia asteptam sa intru pe forum sa vad pozele si restul comentariilor care au aparut dupa. Ce pot sa spun este ca sunt foarte dezamagit. Anumite discutii, si anumite persoane, merita ignorate pur si simplu, fara prea multe discutii.Zau ca nu inteleg de ce va lungiti la vorba aici. Aveti o problema unul cu celalalt? rezolvati-o ca intre barbati si gata. Nu plictisiti lumea aici cu discutiile voastre. Care e mai tare, care e mai colorat, si alte chestii... insist.
Si astept baietzii care au participat la acest apel umanitar, sa imi trimita pe mess toate pozele si filmuletele. s-au facut atatea poze si atatea filmulete, si unde sunt?
eu zic sa terminati cu prostiile si sa lasati topicul pentru chestii mai importante. Daca aveti ceva de comentat la acest mesaj, va rog sa o facetzi personal.
A.. si inca ceva... cei cu listele de bani... dle marius... cred ca ai uitat un anumit grup de persoane care au contribuit financiar si cu bunuri materiale.... deci asteptam si reactualizarea listei...
In rest... numai bine... astept si pozele de saptamana asta...
Just Negrutz !
Negrutz C
Incepator

Mesajde monterey » 04 Aug 2008, 20:15

Negrutz ma bucur sa vad ca ai ajuns cu bine acasa (din partea mea mii de multumiri pentru ajutorul acordat) cat despre poze cele avute de Liviu le gasesti mai sus insirate toate,de la marius sunt tot mai sus intr-o arhiva, filmuletele vor aparea si ele in cursul zilei de maine (promisiune de la LIVIU) cat despre filmele de la baiatul preotului maine iau legatura cu el sa vad cum intru in posesia lor .

Cat despre polemicile de pe acest forum cred ca ele s-au terminat (SPER).
monterey
Incepator

Mesajde GeorgeFord » 04 Aug 2008, 21:31

Exista posibilitatea sa trimit si niste haine? Eu personal nu pot veni, are cineva din Bucuresti drum prin Moldova?
Ford Fiesta 2006 Comfort, Duratec, 1,25 l, 16V, 75CP
"Bulbucata"
GeorgeFord
Gold Member

Maşina: Fiesta 2006, 1.25 l, 16v Duratec, 75CP, tonic blue, Comfort

Mesajde mariuscociorva » 04 Aug 2008, 21:50

1. Marian ONOFRIEVICI - 50 LEI
2. Catser - 30 LEi
3. Forbidden27 - 100 Lei
4. Shine - 30 Lei
5. Ilie13 - 40 Lei
6. RaduR (Radu Razvan) - 100 lei
7. Monterey -120 lei
8. Anonim(dar de pe forum) -100 lei
9. Bmarianr -150 lei
10. Matei.Virgil - 30lei
11. Anonim(dar de pe forum) - 150 lei
12. naparst - 100 lei
13. adicristea - 30 lei
14. ovibc - xxx lei
15. Anonim(dar de pe forum)- 50 lei
16. Pavalutz - 50 lei
17. adispan - 70 lei
18. goce -50lei
19. dan2stefanescu - 100 lei
20. cornel0017 - 50 lei
21. wanna - 50 lei
22. Stancu Daniel - 200 lei
23. junkystar - 50 lei
24. Sik - 100 lei
25. GeorgeFord - 40 leii
26. Valiinves - 100 lei
27. Ludicass - 100 lei
28. mariuscociorva - 100 lei
29. Negrutuzu+ Bogdan+Carmen, Dana, Irina, Sabin, Medicinistu' -300 de lei +pachete de haine ,jucarii si medicamente

Lista valabila luni dimineata

* Daca am uitat pe cineva, e din greseala si nu din rea intentie, si promit sa indrept daca sunt tras de urechi. Oricum banii nu se pierd ei raman in cont pentru actiunea de vinerea viitoare

**Dupa ce faceti plata, va rog expediati dovada pe mail la: marius306@yahoo.com[/quote]
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 04 Aug 2008, 22:17

Noi va multumim voua, tuturor celor care ne-au sustinut..financiar, fizic sau cu o vorba buna! >:D<

AM LUAT HOTARIREA IMPREUNA CU MARIUS SI MONTEREY (DAN) CA ACEASTA ACTIUNE UMANITARA SA CONTINUE SI SAPTAMINA ACEASTA! :)

As putea spune ca decizia s-a luat "la cererea publicului"! :) Sintem pur si simplu impinsi de la spate de VOI FORUMISTII prin mesaje de sustinere, prin telefoane de imbarbatare sa nu punem la suflet anumite vorbe sau gesturi si sa continuam aceasta actiune umanitara.

Astazi am fost contactat telefonic de un coleg forumist care m-a anuntat ca el a demarat pe cont propriu o actiune de colectare de fonduri de la societati comerciale. Nu va pot da deocamdata detalii prea multe. Am stabilit ca vineri seara el va fi la Bacau cu banii colectati si vom repeta figura frumoasa din weekendul trecut! Vom adauga si banii care se vor stringe in contul lui Marius pe parcursul acestei saptamini si sigur vom face iar un gest pe care locuitorii din Saucesti nu-l vor uita curind. Acum avem deja experienta in a organiza asemenea actiuni! :)

Singura problema pe care o vad eu tine de factorul uman. Doar cu participarea lui Marius, Monterey, a samariteanului respectiv si a mea, ne va fi imposibil sa organizam partea de pregatire a pachetelor si distribuire! Ne-ar lua zile sa facem toate acele pachete. Asa ca fac un apel (stiu, suna ca dracu dar asta e formularea) la toti cei care pot veni sa ne ajute, sa o faca! Nu e nevoie de contributii financiare, doar ajutorul fizic!

Asa ca urmeaza ETAPA 2 a acestei actiuni umanitare! Nu va pot spune cit ma bucur ca actiunea noastra capata amploare si ca oamenii se implica! Multumim din suflet pentru sustinere si vorba poetului "NU mor caii cind vor ciini!" =D>

PS: Marius a fost contactat de cei de la CLUB OPEL! Vor sa stie cum am organizat noi actiunea, cu cine am luat legatura, etc. Dar mai bine il las pe Marius sa va povesteasca exact ce si cum.

Ludicass
1nsane Member

Mesajde mariuscociorva » 04 Aug 2008, 23:17

Poza de grup
Fişiere ataşate
P1090553 (Large)2.JPG
Poza de grup
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 05 Aug 2008, 07:59

O mentiune! Din poza de grup lipseste OVI-BC care a participat la partea de distribuire a ajutoarelor in Saucesti! Si el va multumeste pentru increderea acordata!

Ludicass
1nsane Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum