Re: Exista Extraterestrii? Misterele Istoriei!
-
catser - Gold Member
- Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango
Moderator: Automatistul
de catser » 19 Iul 2008, 09:26
de octa » 19 Iul 2008, 20:54
de Cornel001 » 20 Iul 2008, 03:55
de wanna » 22 Iul 2008, 21:17
de Alma » 23 Iul 2008, 09:42
$1 scrie:$2ama, frate cat s-a scris aici.
eu n-a timp nici sa beau apa la serviciu, si voi gugaliti si yahooliti, nici acum n-am timp sa citesc toate cele 5 pagini, desi mi se pare f interesant subiectul.
scuze de offtopic! ontopic: reveniti la subiect:D
de Alma » 25 Iul 2008, 08:08
de catser » 25 Iul 2008, 12:55
$1 scrie:$2ttp://www.antena1.ro/index.php?page=news&subcat=1&id=26831¤tPage=1
de Cornel001 » 25 Iul 2008, 15:24
de Alma » 25 Iul 2008, 17:24
$1 scrie:$2xista extraterestrii si pe forum ?
de Cornel001 » 25 Iul 2008, 17:58
de Alma » 25 Iul 2008, 18:01
de andoruls » 25 Iul 2008, 18:08
de DGAlexandru » 25 Iul 2008, 23:10
de Nic_Bv » 26 Iul 2008, 09:14
de DGAlexandru » 26 Iul 2008, 09:58
Hmm... cred ca am fost sabotat .... => chiar exista extraterestrii pe acest forum$1 scrie:$2DGAlexandru, fain bancul dar trebuie sa te decizi asupra culorii extraterestrului. In prima fraza e mic si verde, pe la mijlocul bancului e negru si cu ochii mari.
de Cosmin. » 06 Aug 2008, 16:30
$1 scrie:$2u nu cred. Nu e nicio dovada fara echivoc in acest sens. In plus de asta sunt si un bun crestin
Daca exista extraterestri inseamna ca existenta noastra, a acestei lumi e doar o intamplare... un rezultat al hazardului. Nu concep asa ceva
$1 scrie:$2he Drake equation states that:
N = R* X fp X ne X fℓ X fi X fc X L
where:
N is the number of civilizations in our galaxy with which communication might be possible;
and
R* is the average rate of star formation in our galaxy
fp is the fraction of those stars that have planets
ne is the average number of planets that can potentially support life per star that has planets
fℓ is the fraction of the above that actually go on to develop life at some point
fi is the fraction of the above that actually go on to develop intelligent life
fc is the fraction of civilizations that develop a technology that releases detectable signs of their existence into space
L is the length of time such civilizations release detectable signals into space.
$1 scrie:$2onsiderable disagreement on the values of most of these parameters exists, but the values used by Drake and his colleagues in 1961 were:
* R* = 10/year (10 stars formed per year, on the average over the life of the galaxy)
* fp = 0.5 (half of all stars formed will have planets)
* ne = 2 (stars with planets will have 2 planets capable of supporting life)
* fl = 1 (100% of these planets will develop life)
* fi = 0.01 (1% of which will be intelligent life)
* fc = 0.01 (1% of which will be able to communicate)
* L = 10,000 years (which will last 10,000 years)
Drake's values give N = 10 × 0.5 × 2 × 1 × 0.01 × 0.01 × 10,000 = 10.
$1 scrie:$2eja ne trebuie un fizician cu intoarcerea asta in timp... nici in chestia asta nu prea cred
Sa spunem ca ma intorc in timp si ii spun lu' tata sa nu se mai insoare cu mama... eu nu m-as mai fi nascut...ce se intampla? Dispar intr-o ceata albastruie? Cu masina mea ce se intampla? dispare si aia? Nu se mai fabrica? Ce se intampla cu toate lucrurile si oamenii cu care am interactionat? Exista mai multe dimensiuni? Daca in viitor intoarcerea in trecut ar fi pozibila cred ca cineva s-ar fi intors sa il execute pe Hitler macar
de Alma » 06 Aug 2008, 16:42
$1 scrie:$2E: băgați în poll și "Nu știu", unii nu-s așa fanatici
de Cosmin. » 06 Aug 2008, 16:47
$1 scrie:$2hestia cu extraterestrii e OK. La cat de vast este universul, ar fi absurd sa presupunem ca suntem singuri.
Dat fiind numarul mare de marturii a prezentei lor pe Pamant, putem presupune ca o parte din materialele prezentate se refera la ei.
Dar chestia cu calatoria in timp nu e in regula. Eu nu cred in asa ceva. Nici teleportarea nu mi se pare plauzibila, dar mai ca as crede in ea. Dar calatoriile in timp sunt pure fantezii ale unor oameni de stiinta sariti de pe fix.
de Tiry213 » 06 Aug 2008, 17:32
$1 scrie:$2eja ne trebuie un fizician cu intoarcerea asta in timp... nici in chestia asta nu prea cred
Sa spunem ca ma intorc in timp si ii spun lu' tata sa nu se mai insoare cu mama... eu nu m-as mai fi nascut...ce se intampla? Dispar intr-o ceata albastruie? Cu masina mea ce se intampla? dispare si aia? Nu se mai fabrica? Ce se intampla cu toate lucrurile si oamenii cu care am interactionat? Exista mai multe dimensiuni? Daca in viitor intoarcerea in trecut ar fi pozibila cred ca cineva s-ar fi intors sa il execute pe Hitler macar
$1 scrie:$2Ceea ce descrii tu este un paradox foarte interesant. Am gasit într-o carte, fără îndoială SF (:P) o explicație foarte simpatică pentru așa ceva.
Tu poți să stai și-n limbă să-i spui lu` tac`tu să n-o ia pe maică-ta, el de ce te-ar asculta? Ești un străin care abia a picat (literalmente) în ciorbă. Nu te cunoaște deloc, n-are idee cine ai putea fi. A, și mult noroc în a-i spune că ejti fi-su care face un experiment
Partea a doua, conform teoriei lui Einstein (nu mai știu care din ele), nu ar exista o singură lume reală, ci o multitudine de lumi paralele, care interacționează la un anume nivel, dar care nu e perceptibil. Practic călătoria în timp nu ar fi posibilă, ci doar transferul într-o lume paralelă. O să-mi contactez o fostă colegă de liceu mare fizician at the moment să-mi explice că și eu sunt bulversat. Chestia principală este că execuția lui Hitler nu ține, la fel cum nu prea ține nici denial-ul
de Cosmin. » 07 Aug 2008, 00:53
de Nic_Bv » 07 Aug 2008, 15:49
$1 scrie:$2ven later edit (n-am mai putut edita postul precedent că s-a băgat Almanahe cu replică mono-rândică):$1 scrie:$2hestia cu extraterestrii e OK. La cat de vast este universul, ar fi absurd sa presupunem ca suntem singuri.
Dat fiind numarul mare de marturii a prezentei lor pe Pamant, putem presupune ca o parte din materialele prezentate se refera la ei.
Dar chestia cu calatoria in timp nu e in regula. Eu nu cred in asa ceva. Nici teleportarea nu mi se pare plauzibila, dar mai ca as crede in ea. Dar calatoriile in timp sunt pure fantezii ale unor oameni de stiinta sariti de pe fix.
Meh, teleportarea s-a și realizat. Și încă de ani buni. Dar îmi place latura mereu practică a omului, dacă nu s-a teleportat piramida lui Kheops în locul turnului din Pisa și turnul din Pisa în locul Statuii Libertății + madam cu torța în Egipt, nu s-a teleportat nimic
de Tiry213 » 07 Aug 2008, 16:11
de Alma » 12 Aug 2008, 17:04
de Alma » 12 Aug 2008, 17:14
de Tiry213 » 13 Aug 2008, 09:56
Înapoi la Discutii libere/forum
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori