Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

bulbucata se prezinta

20 Sep 2006, 11:05

Salut,
Desi ma plimb pe forum de peste 2 luni, n-am apucat pana acum sa ma afisez si eu pe forum.
Prin amabilitatea celor din club, in speta -stimatul Maddogul- am si eu ocazia sa-mi prezint Fiesta.Poza e facuta la intalnirea din septembrie.
Este o bulbucata, culoare blue tonic, benzina, caracteristicile din semnatura.
Am plimbat-o destul de putin pana acum, cu rusine recunosc ca nu are decat putin peste 500 la bord. Imagine

20 Sep 2006, 11:45

Putin peste 500km???? WOW!!!
Pai in ritmul asta prima revizie de 2500 va coincide cu revizia anuala (si asta numai daca te grabesti putin :icon_mrgreen: ).

20 Sep 2006, 12:26

Mihai, am spus ca nu ma laud cu km parcursi, chiar mie jena s-o spun. Am ratat un proiect de concediu asa ca asta-i situatia. La serviciu este mai usor si mai ieftin sa ajung cu RATB-ul, nici nu am unde s-o parchez, toata parcarea e full, inclusiv trotuarele din jur.Daca as veni cu cca 45 minute mai devreme as gasi loc, dar nu merita. Cred ca daca as merge zilnic la ore de varf prin centru (si nu numai) as ceda nervos. Am circulat in vara asta de cateva ori in conditiile de mai sus si m-am saturat! Noroc de AC si sistemul audio care-ti fac viata mai usoara.
Am uitat sa precizez ca 'bulbucata' este sora buna cu 'libelula' ( cu voia Zuzei, bineinteles!)

20 Sep 2006, 18:46

s-o stapanesti sanatos si multi km fara evenimente :)

20 Sep 2006, 21:34

Multumesc
Răspunde