Nairpic.. sa zici sarut mina ca tie iti mentioneaza viteza in plicul trimis acasa. Daca aveai ghinionul acesta la Bacau, era groasa

. Am in fata un souvenir trimis de Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Politia Rutiera Bacau in care formularea e urmatoarea:
"In conformitate cu art 39, va solicitam in termen de 5 zile de la data primirii prezentei, sa ne comunicati datele de identificare ale persoanei careia i-a fost incredintat vehiculul marca ..., nr inmatriculare....., serie sasiu...., acesta fiind inregistrat cu ajutorul mijloacelor tehnice certificate la date de... , ora..., localitatea Nicolae balcescu, DN2, km 276 + 172,
cu viteza peste limita legala."
De bine de rau tu stii la ce sa te astepti. Poti gasi pe cineva care sa sustina ca se afla la volan la momentul respectiv. Eu abia dupa 2 telefoane la cine trebuie am aflat exact ce viteza e in baza de date, cit e amenda si cite puncte.

Te trezesti ca declari sincer ca tu esti autorul si afli ca tocmai ai ramas pieton!
PS: viteza respectivului era 74km/h asa ca se va lasa cu 2 puncte si 1 milion amenda. Oricum, nu sint eu autorul!