ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Pret Bomba

13 Aug 2008, 14:13

De cateva zile am vazut reclama acestui site pe forum. Si azi m-a facut curios sa intru. M-am uitat ce e pe acolo, si mi-am dat seama ca e o mare tapa . O sa scriu si 2 link-uri sa vedeti de ce zic asta.

http://www.douamaini.ro/pentru-minte/55 ... -romanesti
http://doipedoi.com/2008/08/05/licitatii-online/

Re: PretBomba

13 Aug 2008, 14:19

Am licitat si eu creditul ala moka , si au mai aparut 4 dupa mine intr-o singura secunda :))

13 Aug 2008, 14:35

Chiar am primit un mail de la un utilizator care mi-a raportat faptul ca site-ul respectiv nu este in regula. Din pacate, reclama este furnizata de Google.

Asa ca aveti grija, cititi regulamentele site-urilor si nu va lasati pacaliti! Nimeni nu vinde cu 4 lei un produs de 1000 ...

13 Aug 2008, 14:52

Ce tare, voi cand va inscrieti nu cititi si regulamentul? :)

13 Aug 2008, 15:08

Pai tocmai de asta m-am inscris. Ca sa vad ce e de capul lor.

06 Oct 2008, 14:55

bai, atunci cum a cistigat asgard telefonu?

e o teapa... pentru ca sint baieti si baieti. sint citiva care cistiga constant. vad ca au limitat numarul de cistiguri lunare la 5 pe user, dar baietii au inceput sa isi faca cite 4-5 useri si atunci...tot acelasi om cistiga: szasz.....nustiucum a cistigat cam tot ce se poate. inclusiv credite cu sutele...

astfel de site-uri se bazeaza pe: defect in retea, neatentie, lipsa de bani, etc. daca urmaresti cite licitatii a facut un user nou si daca urmaresti cite licitatii a facut fiecare atunci ai sanse de cistig. sa iti explic: un cetatean cumpara in general cu suma minima numarul minim de credite doar ca sa incerce, dupa aceea mai cumpara de doua sau de trei ori in timpul joscului si apoi se lasa pagubas cind vede ca nu a luat nimic si ca sint sanse sa nu ia nimic atunci este momentul si de aceea este bine sa urmaresti o licitatie mult timp inainte de a plasa licitatia. exista chiar tutoriale pentru acest lucru. ei pe asta se bazeaza tot acest sistem.
Răspunde