Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

ma poate ajuta cineva?inchiderea centralizata?,

14 Aug 2008, 11:31

am un ford focus 1.4,16v,din 1998 si am o problema, nu cred ca e mare dar pe mine ma deranjeaza........dupa ce opresc masina si o inchid din cheie(nu am telecomanda la inchiderea centralizata)se inchide normal a doua zi daca vreau sa o deschid tot din cheie se deschide doar usa de la sofer iar celelalte trei raman inchise.stie cineva care este problema?,iar dupa un timp,mai scurt sau mai lung se deschid si celelalte fara sa fie actionate.va multumesc!!!!!

Re: ma poate ajuta cineva?inchiderea centralizata?,

14 Aug 2008, 12:21

din motive de securitate se deschide doar usa de la sofer, dak o descui si nu o deschizi o sa observi k dupa o vreme usa de la sofer se uncuie automat, pentru a deschide si celelalte usi ale masinii ar trebui sa invarti cheia de 2 ori in butuc, o data pt usa ta, si o data pt celelalte usi, eu asa pateam cu telecomanda, apasam doar o data pe butonsi se deschidea doar usa mea....am vb la ford si mi-au zis sa apas de 2 ori, asa k s-ar putea sa faci si tu acelasi lucru...incearca!!!bafta

Re: ma poate ajuta cineva?inchiderea centralizata?,

14 Aug 2008, 19:15

zippo_jrl,multumesc pentru sugestie!!!!eu acum nu sunt in tara,ma voi intoarce peste 2 sapt.,cred ca am incercat varianta asta si parca nu a mers,sincer nu mai tin minte :( ,..........daca mai e cineva care ma poate ajuta cu o alta sugestie.va multumesc.nu sa mai lovit nimeni de problema asta? :-/ :-/
Răspunde