ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

15 Aug 2008, 08:33

$1 scrie:$2lus ca linia de muscle car e superba http://www.informatiiauto.ro/dodge-chal ... d2226.html
Ce bord de Mondeo MK3 are :D
Eu m-as multumi cu o asemenea masina si daca ar avea motor de 2.0l Diesel de vreo 150cp la roata :D Avand in vedere pretul varientei de 6,1L cu motor HEMI de 37.000 $, pt. cel cu motorizarea "mea" as da 30.000$ + taxe transport, inmatriculare.

15 Aug 2008, 11:23

:D nu .. hemi trebuie sa fie nu diesel .. se pierde frumusetea unui muscle car... sa dai un burnout adevarat nu cum dau unii cu bmw-uri de se cred foarte tari :D cu 170cp :D

15 Aug 2008, 13:05

$1 scrie:$2aca ai avea asa masina iti zic eu ca nu te-ar deranja culoare, ar putea sa fie si roz si tot nu te-ar deranja, numai sa o ai... :))

Asta daca as castiga o la loto. Daca mi as permite o, mi as alege si culoarea, normal :)

15 Aug 2008, 13:12

Mie imi place culoarea, in realitate arata mult mai bine :)

15 Aug 2008, 17:17

este posibil sa nu stii ce masina ai?
FiÅŸiere ataÅŸate
fiesta_focus.JPG

15 Aug 2008, 18:01

AOLEuuu cata prostuuu scrie pe spate assholeeeeeee =)) ce masina conduci

15 Aug 2008, 18:48

macar a nimerit producatorul... :))

15 Aug 2008, 19:31

sau poate nu era aia de vanzare... :))

15 Aug 2008, 20:06

$1 scrie:$2au poate nu era aia de vanzare... :))
Dap.. posibil sa ai dreptate .. am mai vazut astfel de specimene.

15 Aug 2008, 22:03

La Fiesta aia se refera...scrie 1.3, pe Focus nu exista motor de 1.3 :D

16 Aug 2008, 16:34

Imagine

Prin centru...

16 Aug 2008, 18:20

$1 scrie:$2url=http://img142.imageshack.us/my.php?image=dsc00767cl2.jpg]Imagine[/url]

Prin centru...

E vorba de astea cumva? :D http://www.cancan.ro/2008-08-15/Cancan-25766.html

16 Aug 2008, 23:54

vazui un domn politist cu mustanta cu un ford mondeo new mondeo hatchback
se simte careva ? * pe la timpuri noi *

19 Aug 2008, 21:25

Carambol la iesirea din Bacau spre Roman! Ce bun era un abs sau niste frine pe disc! :) De remarcat ca audi are numere rosii.. nu a apucat proprietarul sa se bucure de noua lui jucarie! :(
FiÅŸiere ataÅŸate
Photo-0136.jpg
Frina..?!??? Care frina?? Unde?!:)

20 Aug 2008, 06:15

$1 scrie:$2arambol la iesirea din Bacau spre Roman! Ce bun era un abs sau niste frine pe disc! :) (

Se putea compensa si cu putina atentie ! :D

isi spala lamborghini cu galeata

20 Aug 2008, 08:53

nu am filmat eu insa merita vazut ... un proprietar de lambo isi spala masina cu galeata, iar apa o ia de la o fantana arteziana de pe mijlocul unui bulevard !

http://www.libertatea.ro/index.php?sect ... sid=211599

Re: isi spala lamborghini cu galeata

20 Aug 2008, 08:59

$1 scrie:$2u am filmat eu insa merita vazut ... un proprietar de lambo isi spala masina cu galeata, iar apa o ia de la o fantana arteziana de pe mijlocul unui bulevard !

cred ca acest post este indicat in "Coltul Media" unde de altfel se si gaseste deja viewtopic.php?f=36&t=19362
Si chiar ma depaseste faptul ca voi, ca si ziaristii devoratori de senzational, tot persistati in ... de a considera ca cel care spala acea masina este si proprietarul ei! :-??

20 Aug 2008, 08:59

ii da ce e mai bun... spalat natural...

20 Aug 2008, 09:14

nu l-am gasit in alta parte, l-am vazut si l-am pus aici ca era foarte amuzant.
acum daca stam sa analizam orice gluma si sa vrem sa nu o privim in ansamblu, sa o disecam, vom face doar sa ii piara umorul. probabil nu e ala proprietarul, dar conteaza asa de mult ?
almanahe, daca te-am jignit in orice fel prin filmuletul respectiv, imi cer scuze, a fost fara intentie.

20 Aug 2008, 09:18

daciile au frane pe disc pe fatza toate iar spatele nu tine din principiu deci nu conta dk avea discuri si akolo :) totusi banuiesc ca cel cu cielo nu a venit cu chiar 50 la ora din spate dupa cum arata boticul masinii si mai ales tinand cont de faptul ca la capitolul frane , modelul respectiv nu lasa mult de dorit din pct meu de vedere cel putin :-|

Re: isi spala lamborghini cu galeata

20 Aug 2008, 09:50

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u am filmat eu insa merita vazut ... un proprietar de lambo isi spala masina cu galeata, iar apa o ia de la o fantana arteziana de pe mijlocul unui bulevard !

cred ca acest post este indicat in "Coltul Media" unde de altfel se si gaseste deja viewtopic.php?f=36&t=19362
Si chiar ma depaseste faptul ca voi, ca si ziaristii devoratori de senzational, tot persistati in ... de a considera ca cel care spala acea masina este si proprietarul ei! :-??

Hai fratilor sa lamurim problema ca vad ca se creaza tragedii. :)
Eu am lucrat mult timp chiar pe bd. Unirii, acolo unde spala ala masina. Acolo e un domn de etnie roma care in fiecare dimineata blocheaza cateva locuri de parcare de pe bulevard cu niste galeti, si daca vrei sa parchezi acolo ori te certi cu el, ori ii dai si niste bani sa-ti spele masina. Probabil asta s-a intamplat, a parcat omul acolo si i-a dat bani altuia sa o spele. Unde e senzationalul? :)

20 Aug 2008, 09:57

$1 scrie:$2arambol la iesirea din Bacau spre Roman! Ce bun era un abs sau niste frine pe disc! :) De remarcat ca audi are numere rosii.. nu a apucat proprietarul sa se bucure de noua lui jucarie! :(

Din poza aia, Audi pare cel mai putin sifonat... Cred ca este singurul care a plecat netractat de-acolo

20 Aug 2008, 10:18

Sile.. sa inteleg ca discurile spate la o masina "e de design"? :D

E normal Audi sa fie mai putin sifonat.. unu la mina - pentru ca e Audi :D , 2 la mina a fost lovit in spate. Fata oricarui autovehicul e conceputa sa se deformeze la impact ca sa absoarba socul, de aceea avariile suferite de celelalte masini sint mult mai grave. Audi a intepenit cind a pus frina..restul s-au cam dus saniutza..! Chiar daca soferii aveau viteza de reactie, tot nu ar fi putut compensa lipsa tehnologiei. Oricum, frustrant sa ai o superba masina abia cumparata si sa te trezesti cu ea botita :(

20 Aug 2008, 10:21

K, acum Cielo da RCA-ul Daciei bleumarin, Dacia bleumarin Daciei albe, Dacia alba lui Audi. Audi ce dă, cui si mai ales... cat? :))

E semn ca nu e buna masina, s-o schimbe, atrage ghinionul. :)

20 Aug 2008, 11:06

$1 scrie:$2, acum Cielo da RCA-ul Daciei bleumarin, Dacia bleumarin Daciei albe, Dacia alba lui Audi. Audi ce dă, cui si mai ales... cat? :))

cumva ai vrut sa scrii "câtã" ? =))

20 Aug 2008, 11:20

Mhm :D.

20 Aug 2008, 12:17

$1 scrie:$2azuta duminica seara la intoarcerea de la mare , am tot incercat sa o fotografiez in constanta dar mereu se decalau benzile , iar in cele din urma cand am iesit din oras si toata lumea statea la coada aia de s-a intins pe 30 km , individul a depasit coloana si l-am lasat sa intre in fata ca sa-l pot imortaliza :)

Nissan Skyline :-t

20 Aug 2008, 12:44

Pe ce pagina ca nu gasesc...

20 Aug 2008, 13:54

@ludicas eu ma refeream ca franele pe spate la dacie sunt de design mai mult ;;) asta din pricina repartitorului deci si dk ai fi avt pe disc din moment ce akolo nu se prea pompa lichid tot de "aspect" ramaneau ;;) ai inteles aq ?

20 Aug 2008, 20:15

Acum intrebare de 1000 de puncte.. :D Care dintre soferi este vinovat si cine va fi sanctionat?

Acum 2 ani am fost martor, ca pasager, la o situatie similara. Stationam la semafor, in coloana, si ne-am trezit proiectati brusc in masina din fata, cea din fata in urmatoarea..super frumusete! 8-} Ne-a adunat un dastept cu o dubitza pe toti care eram la semafor.. 4 masini. Cica el vazuse verde asa ca in loc de frina, i-a dat talpa sa prinda verdele! :) Cine credeti ca a fost sanctionat si de ce? ;)
Ultima oară modificat de Ludicass pe 20 Aug 2008, 20:21, modificat 1 dată în total.
Răspunde