LUMe LUME ,,MONDEO MK3 la dezmembrari !!!
ce am vazut la mondeo ala e ca aare
usi spate cu geamuri,si in interior una e completa ,are fata usa ,clanta ,etc,,si una nu avea fata de usa in rest avea si difuzoare etc,...
pompa si oala servo,modulul abs,,schimbator,frana de mana ,
computer bord,bord cuvolan , ceasurile pe dreapta,lipsea masca ...,avea si climatronicul,2 ceasuri de bord cu km in mile si apoi cu rosu in km multe fire etc
la motor am facut si eu cu telefonul o poza,2,ce am vazut ca nu lipseau multe de la motor,mai avea si 1 far dar avea decat cica o clema rupta ,roata de rezerva plina ...,2 sau 3 roti cu tot cu jenti din aluminiu ford ...
aproape o masina completa
a inca ceva ,,avea si trapa ,,si sistemul ala de iluminat din plafon,,,si etc ,,cine vrea mai multe info si e interesat de ceva sa imi zica si vb daca are cum si cat ,
VA Rog sa nU posta-ti aiurea,,ex cat e aia,dar asta cat e,si sa nu lua-ti nimik,ca obosesk omul cautand si dandu-i telefoane si intr-un final sa nu cumparati nimik,cine are nevoie de ceva (parerea mea) se interreseaza mai intai cat costa una noua ,nu la ford,la firmele care vand piese ,ex forcar,ford si mazada etc,,si apoi imi zice de piesa respectiva si vad cat pot sa cer pe ea,daca e interesat, ...,VA MULTUmESC ...,nu sunt samsar vreau doar sa ajut si eu cum pot
- Fişiere ataşate
-
3.JPG
- (11.57 KiB) Descărcat de 1497 ori
-
badboy20cm - 1nsane Member
- Maşina: Mondeo Turnier , Buil date 02/05/2001 , 1.8cmc , benzina , 125 ccp , 16 valve , 6 airbag
- VIN: WF0WXXGBBW1U89568