Discutii libere/forum

Intamplare din preaminunatul Bucuresti

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Intamplare din preaminutatul Bucuresti

Mesajde bogda1313 » 18 Aug 2008, 14:13

Eu as impune (cel putin in Bucuresti) obligativitatea afisarii la loc vizibil pe parbriz a unui numar de telefon. Asta ar rezolva multe din conflictele din parcari. Personal am in topedou biletelul pregatit pentru pus in geam si n-am avut niciodata probleme cand am lasat masina pentru scurt timp pe un loc dubios.
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde adicristea » 18 Aug 2008, 15:11

Nu poti obliga pe nimeni sa-si scrie nr de telefon daca nu vrea. Poate e procuror sau magistrat, poate e martor intr-un proces, cum ar fi sa inceapa sa fie sunat de familii si amenintat. Sau un om normal care isi pune nr de telefon in parbriz si e sunat la 2 noaptea de copii ce au prea mult credit pe cartela platita de taticu'.

A, singurele persoane pentru care as pune obligativitatea postarii unui biletel cu nr de telefon sunt blondele inalte, slabe si cu sanii mari :)).
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Nenea Fordescu » 19 Aug 2008, 01:37

Salutare! Iaca, am gasit si io un loc unde sa ma plang...

Din categoria "picate din cer" tin sa mentionez ca o nevinovata sticluta cu oja aruncata de la un anume etaj mi-a modelat o "ceasca pentru ceai" pe capota...

In schimb, daca parchez in spatele blocului incasez pe capota: carnaciori, cartofi prajiti, ULEI DIN CRATITA , precum si alte alimente pe care, cu deosebita placere, le inlatur de pe capota/parbriz/portiere dimineata, inainte sa plec la serviciu. Pentru toata lumea exista un punct in care pur si simplu nu mai suporti... Drept urmare, am ajuns si eu la punctul asta si am intrebat din etaj in etaj, cu mult calm, daca se intampla sa arunce pe geam careva cu diverse. Am gasit infractoarea cu uleiu': o babuta care mi-a explicat foarte calm ca ea arunca uleiul din cratita dupa ce a prajit pentru ca, daca il arunca in chiuveta - se infunda, iar daca il arunca in WC - nu se duce cand trage apa si miroase urat... La asa raspuns, m-am balbait vreo 10 secunde, i-am spus saru'mana si-am plecat...

Iar cu parcarea si cu telefonul lasat stau asa lucrurile:

Datele problemei:

1. Masina mea
2. Vecin cu T in parcare
3. Fiu nervos al vecinului
4. Lipsa de comunicare tata-fiu

Precizez ca, neavand loc de parcare, incerc sa nu deranjez pe nimeni si sa parchez cat mai chinuit, cu telefon in geam (chiar ii rog sa-mi dea beep, ca sa nu consume ei). In vara asta, vecinul meu cel binevoitor cu T in parcare mi-a spus ca pleaca 3 saptamani in concediu si ca pot parca in locul lui. Zis si facut. Am parcat sambata, duminica si luni. Eram fericitul posesor temporar al unui loc de parcare... Cand sa plec marti la serviciu, hop sarmaua!!! T-ul RIDICAT. Acu, ce sa fac...vecinu' nu era acasa...las biletu' cu nr. de tel. in geam si... plec cu metrou'. Ma intorc acasa seara, cu gand sa tai lacatul de la T si sa-i cumpar alt lacat vecinului, ca poate mi-o fi facut careva vreo gluma proasta. Ma duc in casa, iau "traforaju' " si-ncep sa tai. Dintr-o data...aud dinspre un balcon niste chestii tare urate despre mama, mortii ei si alte propozitii "elaborate" cu maiestrie de fiul vecinului. Desi posed un vocabular asemanator pe care-l tin undeva ascuns, el ma-njura, io-l rugam sa ma scuze. Va spun cu sinceritate ca este foooooaaaarte greu ca la 1.90 m si peste suta de kg sa spui "ma scuzati" unui pusti de 17 ani la 15 kg bucata cu tot cu tigara din gura, care te spurca de pe balcon. Mai mult, imi spune sa stau acolo, ca el coboara la mine si praf ma face... A coborat, am avut timp sa-i explic, inainte sa ma trasneasca (probabil), ca ta-su mi-a dat locu'. A plecat nervos in casa, probabil suparat ca n-a putut sa-mi arda una dupa ceafa... S-a intors cu cheile, a deschis lacatu', mi-a mai tras o injuratura prin trimitere la organele lui genitale si mi-a spus sa nu mai parchez acolo. Am realizat ca, in cazu' in care continua, eram in stare sa-l pun in loc de T ...sau in loc de lacat... Totusi, pentru evitarea puscariei si varsarii de sange de minor in caldurile tineretii, am plecat si am muscat din volan tot drumul pana la serviciu... Acum nu-mi raspund la salut nici el, nici ta-su. Nici mie, nici lu' nevasta-mea. Eu il mai salut pe ta-su cateva zile, dupa care renunt...

Inchei prin a spune ca mi se intampla din ce in ce mai des sa ma simt personajul principal dintr-un film de desene animate...si ca persoanele cu bun-simt sunt din ce in ce mai rare...si ca ii felicit pe cei care se pot exterioriza mai bine decat am facut-o eu...si felicit in mod special persoanele cu bun-simt.

Sfarsit sau...va urma... :)
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde Cornel001 » 19 Aug 2008, 03:09

"ca la 1.90 m si peste suta de kg"
:-S sa-mi aduc aminte sa nu te supar vreodata...

in rest, despre cele de mai sus nu comentez nimic pt ca este de necomentat...
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Tiry213 » 19 Aug 2008, 09:17

$1 scrie:$2alutare! Iaca, am gasit si io un loc unde sa ma plang...

Din categoria "picate din cer" tin sa mentionez ca o nevinovata sticluta cu oja aruncata de la un anume etaj mi-a modelat o "ceasca pentru ceai" pe capota...

In schimb, daca parchez in spatele blocului incasez pe capota: carnaciori, cartofi prajiti, ULEI DIN CRATITA , precum si alte alimente pe care, cu deosebita placere, le inlatur de pe capota/parbriz/portiere dimineata, inainte sa plec la serviciu. Pentru toata lumea exista un punct in care pur si simplu nu mai suporti... Drept urmare, am ajuns si eu la punctul asta si am intrebat din etaj in etaj, cu mult calm, daca se intampla sa arunce pe geam careva cu diverse. Am gasit infractoarea cu uleiu': o babuta care mi-a explicat foarte calm ca ea arunca uleiul din cratita dupa ce a prajit pentru ca, daca il arunca in chiuveta - se infunda, iar daca il arunca in WC - nu se duce cand trage apa si miroase urat... La asa raspuns, m-am balbait vreo 10 secunde, i-am spus saru'mana si-am plecat...

Asa e si la mine. O mai parchez langa ghena, si saracii aia de deasupra de lene sa mai iese pe scara sa arunce la ghena, mai arunca si direct pe geam. Si am gasit o multime de prostii pe ea.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Nenea Fordescu » 19 Aug 2008, 10:22

$1 scrie:$2quot;ca la 1.90 m si peste suta de kg"
:-S sa-mi aduc aminte sa nu te supar vreodata...

in rest, despre cele de mai sus nu comentez nimic pt ca este de necomentat...

Poti sa ma superi cand vrei tu :) Am nevasta, soacra, am nervii cicatrizati :)) Iar in legatura cu comentariile...ai dreptate, e de prisos...ramai blocat si fara reactie cand ti se intampla chestii de genu' asta. Iar pentru problema parcarilor nu intrevad o solutie prea rapida.
Nenea Fordescu

Mesajde Cosmin. » 19 Aug 2008, 15:20

Pentru problema parcării eu și prietena o să căutăm un garaj. Asta până ne-om permite să ne ridicăm propria casă cu garaj.

Deja s-au depășit toate limitele posibile și imposibile. Amenințări cu bătaia, cauciucuri sparte, mașini zgâriate, Poliția îmi spune să o "dau la pace" cu vecinii (:O). Bă, la dracu`, pe scurt ți se spune "ciocu` mic și joc de glezne că o-ncurci".

Țara lu` Papură Vodă cel Veșnic :(
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Mesajde mihai2k1 » 19 Aug 2008, 16:12

$1 scrie:$2In schimb, daca parchez in spatele blocului incasez pe capota: carnaciori, cartofi prajiti, ULEI DIN CRATITA , precum si alte alimente pe care, cu deosebita placere, le inlatur de pe capota/parbriz/portiere dimineata, inainte sa plec la serviciu.

Sa nu uiti sa zici "Saru' mana pentru masa!" :-)

La mine se intampla la fel, doar ca "mancarea" pica in gradina, spre fericirea lighioanelor de cartier si a buruienilor din gradina...
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde Nenea Fordescu » 19 Aug 2008, 16:58

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2In schimb, daca parchez in spatele blocului incasez pe capota: carnaciori, cartofi prajiti, ULEI DIN CRATITA , precum si alte alimente pe care, cu deosebita placere, le inlatur de pe capota/parbriz/portiere dimineata, inainte sa plec la serviciu.

Sa nu uiti sa zici "Saru' mana pentru masa!" :-)

La mine se intampla la fel, doar ca "mancarea" pica in gradina, spre fericirea lighioanelor de cartier si a buruienilor din gradina...

:) O sa ma duc s-o felicit pe baba de la 4 ca i-a iesit bine salata, numai ca mie-mi place cu mai mult ulei :)
Nenea Fordescu

Mesajde adicristea » 19 Aug 2008, 17:25

Cred ca se rezolva fara probleme :)).
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde Nenea Fordescu » 19 Aug 2008, 17:38

Pentru bunavointa de care da dovada, am sa las babuta sa-si tina muraturile la mine-n portbagaj, peste iarna...
Nenea Fordescu

Mesajde Cosmin. » 19 Aug 2008, 17:45

Măi, sincer acum, dacă depui o reclamație la Poliție că baba varsă uleiul pe mașina ta - lucru nu că interzis de lege, dar sancționat și de bunul simț - nu se întâmplă nimic? Este chiar țara în care oricine te calcă în picioare după cum are chef?

P.S.: am observat că ~70% dintre bucureșteni se încadrează în categoria "cel mai prost animal" și aproape începe să-mi fie rușine că mi-am schimbat buletinul. O vezi oriunde. Spre deosebire de bunul simț, care este pe cale nu de dispariție, ci de fosilizare.
Cosmin.
Gold Member

Mesajde Nenea Fordescu » 19 Aug 2008, 17:59

$1 scrie:$2ăi, sincer acum, dacă depui o reclamație la Poliție că baba varsă uleiul pe mașina ta - lucru nu că interzis de lege, dar sancționat și de bunul simț - nu se întâmplă nimic? Este chiar țara în care oricine te calcă în picioare după cum are chef?

P.S.: am observat că ~70% dintre bucureșteni se încadrează în categoria "cel mai prost animal" și aproape începe să-mi fie rușine că mi-am schimbat buletinul. O vezi oriunde. Spre deosebire de bunul simț, care este pe cale nu de dispariție, ci de fosilizare.

Cosmin, problema s-a rezolvat prin faptul ca am gasit un nou loc de paracre, langa un gard... Sunt unele obiceiuri pe care nu poti sa le combati...
Nenea Fordescu

Mesajde adicristea » 19 Aug 2008, 21:06

Cosmin, si totusi, ce sa-i ia femeii? Ii da amenda de 5 milioane, a terminat-o. Iti dai seama ce inseamna 500ron la pensia unui batran? Ok, stiu, si vopseaua ta costa, dar sa fim mai intelegatori cu oamenii in varsta, ei nu mai gandesc corect. Felicitari pt reactia si solutia lui Nenea Fordescu!
Imagine
adicristea

Mesajde Kyx81 » 19 Aug 2008, 22:22

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ar pe astia de tipul 'acolo parchez eu' nu ii suport.
Mai am vecini care au mai multe masini, au si garaj tot acolo, dar si celelalte masini au locurile lor. Si te blocheaza 1-2 daca indraznesti sa parchezi unde nu ai 'voie'
Decat sa tot sar la fiecare claxon ca cine stie caruia i s-a mai nazarit ceva, parchez la drum, pe/langa trotuar la ceva distanta de casa si asa stau mai linistit.

P.S. Cred ca se vede frustrarea pe care o am fata de aceste... bipede mononeuronale. :)

din pacate tot cel mai destept cedeaza :) , pe asta mizeaza probabil si ei, Nu il deranjeaza sa fie prost si nesimtit daca are loc de parcare rezervat pe gratis.

E greu aici in Manastur (nu numai cu parcarea). :)

Dar citind intamplarile celorlalti, mai ca mi-e rusine ca m-am plans. Totusi, unii au vecini mult mai... stiti voi cum. :(

Va urez sa va gasiti masina parcata in stare buna #:-S , vecini intelegatori =)) (oare ar putea fi (majoritatea) si la noi?) si nervi cat cuprinde daca cele de dinainte nu se indeplinesc :| :-S :-O . Hai Romania! :(( :(( :((
Ford Focus Turnier 2003 1.8 DuraTorq TDCi 85kW 115 CP
Ford Focus Turnier 2012 1.6 TDCi ECOnetic 85kW 115 CP
Ford Kuga ST-Line 2020 2.0 EcoBlue 4x4 140kW 190 CP
Kyx81
Ford Freak

Mesajde Cosmin. » 21 Aug 2008, 07:10

$1 scrie:$2osmin, si totusi, ce sa-i ia femeii? Ii da amenda de 5 milioane, a terminat-o. Iti dai seama ce inseamna 500ron la pensia unui batran? Ok, stiu, si vopseaua ta costa, dar sa fim mai intelegatori cu oamenii in varsta, ei nu mai gandesc corect. Felicitari pt reactia si solutia lui Nenea Fordescu!

Sincer... ai dreptate!

Eu unul am demarat campania "discută cu vecinii", în care îi abordez pe unde îi prind - și așa o freacă toată ziua majoritatea dintre ei - și vorbesc cu ei până se plictisesc ăia :D Încerc să le activez o urmă de bun simț, de fapt să îi fac să o aplice, că sunt sigur că e pe acolo pe undeva, îngropată sub frustrările din trafic și viața grea de zi cu zi din țara asta :(

Nu, n-am înnebunit, dar deja nu mai găsesc bilete prin parbriz și zgârieturi pe mașini. Meh, poate chiar funcționează :D
Cosmin.
Gold Member

Mesajde adicristea » 21 Aug 2008, 09:10

Incearca cu bautura, da roade, mai ales cand o platesti doar tu. Daca mai ai si 3 pungi de seminte si un lcd pt meciuri.. te adopta :)).
Imagine
adicristea

Mesajde Nenea Fordescu » 21 Aug 2008, 11:17

$1 scrie:$2ncearca cu bautura, da roade, mai ales cand o platesti doar tu. Daca mai ai si 3 pungi de seminte si un lcd pt meciuri.. te adopta :)).

DE ACORD! O tuica de tara si un vin curat la timpul lor fac minuni :) Da' baba mea nu bea. In concluzie, o sa-ncerc cu coliva, cip sau alte produse de larg consum :)
Nenea Fordescu

Mesajde Cosmin. » 21 Aug 2008, 11:26

$1 scrie:$2ncearca cu bautura, da roade, mai ales cand o platesti doar tu. Daca mai ai si 3 pungi de seminte si un lcd pt meciuri.. te adopta :)).

Booze + semințe ok, da` TV n-am și am jurat că nu o să-mi cumpăr vreodată decât cel mult pentru vizionarea de filme pe DVD/HD/whatever.

Așa că no adoption :((
Cosmin.
Gold Member

Mesajde cristian3000 » 21 Aug 2008, 11:31

sa inteleg ca nu ai vazut in viata ta un meci de fotbal, sau ca nu ai vazut nici o boaba din olimpiada? trista viata probabil ca ai. (sau cand e ceva de vazut mergi la vecinu?!)
cristian3000
1nsane Member

Maşina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.

Mesajde KomandantuR » 21 Aug 2008, 11:42

$1 scrie:$2a inteleg ca nu ai vazut in viata ta un meci de fotbal, sau ca nu ai vazut nici o boaba din olimpiada? trista viata probabil ca ai. (sau cand e ceva de vazut mergi la vecinu?!)

Eu tocmai ce am vazut meciul de handbal si nu cred ca "fericire" e cuvantul ce ma caracterizeaza acusica...
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde cristian3000 » 21 Aug 2008, 11:49

atunci vinde-ti si tu televizorul si jura sa nu-ti mai cumperi niciodata, daca asta e solutia =))
cristian3000
1nsane Member

Mesajde Cosmin. » 21 Aug 2008, 12:21

$1 scrie:$2a inteleg ca nu ai vazut in viata ta un meci de fotbal, sau ca nu ai vazut nici o boaba din olimpiada? trista viata probabil ca ai. (sau cand e ceva de vazut mergi la vecinu?!)

Meciurile de fotbal nu mă pasionează, nu m-au pasionat niciodată decât în contextul unor întâlniri cu prietenii "la meci + bere", punct. Olimpiada? Of, of, of, măi, măi, măi. Nu mă pasionează, punctum :)

La ce mă mai uit sunt MotoGP/F1, înregistrări care dacă știi unde, le găsești, la o calitate mult superioară din toate punctele de vedere TVului (fără reclame, fără Michi Alexandrescu - bleahh, fără comentarii imbecile overall), dar și asta din ce în ce mai rar, pentru că toate s-au pleoștit, nu mai există Senna, nu mai există Mansell, nu mai există Schumacher, Rossi ia conducerea și gata cursa, 125 și 250cc deja sunt total neinteresante. Top Gear iar găsești episoadele noi peste tot, la 1-2 ore de la difuzare, nu-mi trebe Antena 3 să-mi dea episoade de acum 3 ani.

În rest ce-i la TV? Știri cu topoare-n cap și accidente, toate înflorite la maximum, prefer să citesc știrile direct de pe internet, eventual maxim 1-2 forumuri să mă lămuresc. Mai sunt filme din anii 80, cu mațe sfâșiate și pușcături la kil, prefer Mall Vitan sau Plaza România, filme noi, și gata. Vreau clasic, merg în Diverta și cumpăr DVDul. Mai sunt toc-șouri, unde trebuie să fii brain-dead să te uiți, scuză-mă, dar nu mai suport Nașul, Mircea Badea, Teo, Mihaela Rădulescu, ăla de la "din dragoste" cum dreacu-l cheamă cu șuvița lui de păr pe frunte și toată liota de cretini.

Viața mea mă mulțumește in-extremis fără TV, singurul lucru care îmi lipsește cu adevărat este să am Discovery Channel la mână, cu sub-canalul Science. Dar și documentarele le poți găsi, fie ca DVD în Diverta sau în alte părți.

Deci ce pierd prin lipsa TVului? Un conținut 99% gunoi, reclamele cu tona care să-mi spună că tre` să cumpăr detergent ieftin care este la fel de bun ca cel scump și alte prostii. Scuză-mă, dar trebuie să te maturizezi, prietene. Internet + o viață deschisă îți pot oferi mult peste TV, și nu, nu trebuie să fii miliardar. Banii de pe abonamentul la cablu prefer să-i cheltuiesc pe un cico sau o cafea cu prietena în oraș sau pentru un CD/DVD.

Deci, te rog frumos o chestie, abține-te de la a judeca oamenii, mai ales că argumentele tale sunt copilărești (și aici sunt blând). Treci peste starea de couch-potato care te face să dai drumul seara la TV în loc să faci alte chestii mai... plăcute. Eventual cu prietena :D
Cosmin.
Gold Member

Mesajde cristian3000 » 21 Aug 2008, 12:52

@Cosmin:
in primul rand, daca fac anumite chestii le fac cu sotia, nu cu prietena, dar pentru asta te asigur ca nu am nevoie de sfatul tau.
ar fi multe de spus, dar din discursul tau ingust (si pe alocuri extremist) mi-a fost foarte simplu sa deduc ca nu are rost sa-mi bag capul, stiu exact cu ce fel de tip am de a face.
ideea mea a fost foarte simpla - nu suport ideile fixe (gen "eu niciodata nu o sa-mi iau televizor") si generalizarile de niciun fel (cum ar fi "televizorul sucks"). daca tu din 70-80 de canale nu ai nimic la ce sa te uiti, atunci te asigur ca problema este in ograda ta. (de fapt ai recunoscut ca urmaresti o gramada de chestii de TV, dar iti place sa le cauti pe internet si sa le urmaresti inregistrate - qed)
cristian3000
1nsane Member

Mesajde adicristea » 21 Aug 2008, 13:14

Domnilor, pai plecaram de la ceva haios si ajungem la d-astea? Ia, dati-va mana frumos ca niste forumisti cumsecade :D.
Imagine
adicristea

Mesajde Cornel001 » 21 Aug 2008, 13:56

am doua bâte p-aci, va aduc la fiecare cate una ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde mihai79 » 21 Aug 2008, 14:40

cristian, de 6 ani de cand locuiesc in Cehia nu am televizor si pot sa spun ca am citit la carti in anii astia cat n-am citit in toata scoala si am vizitat Cehia mai mult decat am vizitat Romania. Adaug faptul ca neurmarind TV-ul, sunt complet lipsit de stresul inevitabil pe care stirile ti-l aduc (accidente, coruptie, scumpiri etc etc etc) si pe care il simt de fiecare data cand merg in tara si am TV-ul aproape. Inseamna ca am o viata trista? (ca asta am eu impresia ca l-a dernajat pe cosmin) Te asigur ca nu.

On-topic, cand am fost in concediu si am trecut prin BUH am avut imensul noroc sa nu imi gasesc forduletzul patat precum colegul de forum care a initiat topicul dar am gasit o pereche de chiloti cu urme din acelasi material pe trotuar in fata blocului. Imi dau seama acum ca sunt foarte norocos. Bravo mie!
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde adicristea » 21 Aug 2008, 14:42

Macar erau tanga? :))
Imagine
adicristea

Mesajde mihai79 » 21 Aug 2008, 14:47

NU!!! :-& :-& :-&

Erau d-aia tip parasuta.
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde Cosmin. » 21 Aug 2008, 15:02

$1 scrie:$2Cosmin:
in primul rand, daca fac anumite chestii le fac cu sotia, nu cu prietena, dar pentru asta te asigur ca nu am nevoie de sfatul tau.
ar fi multe de spus, dar din discursul tau ingust (si pe alocuri extremist) mi-a fost foarte simplu sa deduc ca nu are rost sa-mi bag capul, stiu exact cu ce fel de tip am de a face.
ideea mea a fost foarte simpla - nu suport ideile fixe (gen "eu niciodata nu o sa-mi iau televizor") si generalizarile de niciun fel (cum ar fi "televizorul sucks"). daca tu din 70-80 de canale nu ai nimic la ce sa te uiti, atunci te asigur ca problema este in ograda ta. (de fapt ai recunoscut ca urmaresti o gramada de chestii de TV, dar iti place sa le cauti pe internet si sa le urmaresti inregistrate - qed)

ROFL ca să zic așa, m-ai și clasificat după discursul meu îngust. Amice, uită-te în ograda ta, cu soție, fără soție (a fi însurat nu este o dovadă de maturitate) și lasă-i pe alții în plata Domnului, că nu au nevoie de instrumente de îndobitocire în masă cu 80 de canale. Bravo ție că nu suporți ideile fixe, din păcate fiecare are câte una, a ta fiind faptul că nu suporți ideile fixe :)

Da, urmăresc o grămadă de chestii TV, dar nu îmi trebuie TV pentru asta, pentru că țin la timpul meu și nu vreau să văd un film de 2 ore în 4 ore că așa vor amicii să dea reclama, în 4-5 calupuri de 25-30 de minute.

QED my arse, eu m-am referit strict la afirmația ta cum că fără TV viața mea este "tristă". Du-te și sfătuiește un copil emo să nu-și taie venele, I`ll be just fine.

Pace :D
Cosmin.
Gold Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum