Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
11 Aug 2008, 12:59
frumos!... cu doua sfaturi:
1. la bara fata e cumva semnul de ma M power? daca da... da-l jos
2. eu as vopsi si interiorul farurilor in negru pentru o incadrare mai armonioasa cu restul elementelor vopsite
11 Aug 2008, 13:08
nu!:)) e kamei!asa am luato..presupun k e o firma ceva...

nu fak taranisme destea cu mpower!:D
si farurile as vrea sa le skimb,cu unele angels si spranceana gen bmw...
11 Aug 2008, 13:28
Dap, Kamei e ceva firma
http://www.kamei.de/ww/de/pub/dachboxen ... tyling.cfm si arata bine.
P.S. pentru faruri vorbeste cu
dms aici pe forum.
11 Aug 2008, 13:44
dap...muream prost si nu stiam!:)) ms!;) sa termin c mai am in gand si o sa vb cu el pt faruri...
11 Aug 2008, 13:48
Aici, pe forum, nimeni nu se supara daca primeste un link. Ca nu e numai pentru el, poate e si pentru altii. Dar, daca tot m-ai luat la misto, atunci da-mi voie sa-ti spun ca va trebui sa-ti revizuiesti stilul de scris. Nu suntem pe messenger. Ia vezi aici:
http://forum.clubford.ro/rules.php Pct 1i.
11 Aug 2008, 13:53
aaa???serios nu stiam d kamei!!!si nu t ia nimeni la misto!!si kiar muream prost pt k nu stiam!!tiam si multumit...dar poate nu e d ajuns...nu sunt genu si nu am jignit p nimeni de atata timp de cand sunt inscris p forum!!
si in legatura cu gramatica si ortografia,eu nu am facut scoala in romania!cer scuze si pt kestia asta...dak nu e ok,puteti sa stergeti posturile mele...ms...
Ultima oară modificat de
teddyb pe 11 Aug 2008, 13:55, modificat 1 dată în total.
11 Aug 2008, 13:55
$1 scrie:$2u!:)) e kamei!asa am luato..presupun k e o firma ceva...

Esti un baiat adevarat, nu faci ”tzaranisme” cu mpower, dar scrii ca pe mirc. Nu esti taran, esti la un pas, parca asta vrei sa transmiti.

L.E. Nu mai fac un post nou, gata, scuze, ma plictiseam si de cine sa ma iau si eu?
Ultima oară modificat de
nepot pe 11 Aug 2008, 14:10, modificat 1 dată în total.
11 Aug 2008, 13:57
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u!:)) e kamei!asa am luato..presupun k e o firma ceva...

Esti un baiat adevarat, nu faci ”tzaranisme” cu mpower, dar scrii ca pe mirc. Nu esti taran, esti la un pas, parca asta vrei sa transmiti.

nu am chef de cearta pt unele neintelegiri!!repet si cer scuze: nu am facut scoala in romania ca sa invat atat de bine ca voi gramatica limbii romane...scuze din nou....
11 Aug 2008, 14:05
OK, trecem atunci cu bine peste momentul neplacut, si ii dam inainte cu masina. Nu aveam de unde sa stim de unde esti etc (de aia noi ceilalti completam si localitatea...). Una peste alta, masina arata OK. Dar, cum nu ma pricep, intreb: nu ar arata mai bine cu toata capota neagra? Eventual acelasi negru mat ca pe jante?
11 Aug 2008, 14:19
am stat in italia pana acum cateva luni...si momentan locuesc in craiova...ms pt intelegere
sa stii ca mam gandid la taota capota,dar am facut inainte fotografii si modificat in photoshop si parca nu ma convingea toata capota neagra!apropo,jantele sunt vopsite de mine negru mat!:D dar am vazut unele si mai frumoase si as vrea sa le marit...
11 Aug 2008, 14:33
Vad ca ai geamuri fumurii si pe fata, nu te opreste politia sa-ti dea amenda?
11 Aug 2008, 14:51
asa e...p fata am black si p spate dark black....pana acum nu sa intamplat!:D si daca e sa se intample,le zik ca la mine le am asa din ita si acolo este totu ok!:P iar daca nu tine vrajeala,le dezlipesc d fata cu ei si le pun seara inapoi!:>
12 Aug 2008, 08:21
Viper, da mai bine cu capota asa. Daca ar fi toata neagra ar da impresia ca a fost inlocuita si asteapta sa fie vopsita.
Oricum, sa-ti stapanesti sanatos masina. Arata bine.
12 Aug 2008, 18:36
Nu spune nimeni ca Kamei nu este firma..... ( e cakofonie ? ), dar pentru Focus I n-au decat cotiere si pleoape, astfel ca, aceea emblema pusa pe grila este tot un fel de "M Power".
Fara suparare.
12 Aug 2008, 19:47
o fi,nush!park am scris mai sus k asa am luat grila!!!si nici nu stiam k kamei face ceva de tuning pt k nu ma interesat...deci....
12 Aug 2008, 20:25
Fără supărare dar ce vedeți voi acolo este sigla .... firmei Kamei.
Nu este nimic aplicat aftermarket, așa vine grila branduită.
Vezi și aici :
http://www.kamei.de/ww/de/pub/popup_zoo ... 0&hoch=366 .
Dar cine caută nod în papură găsește foarte ușor.
13 Aug 2008, 01:07
c sa zic...eu asa am luato dla tip...cu sigla cu tot si e lipita d plasa,care e lipita la randu ei cu silicon!nu am stat sa o mai dau jos si sa pun alta...pana nu de putin,nici nu stiam ca Kamei face piese tuning...o so rup zilele astea!:))
13 Aug 2008, 07:40
stai potolit, de ce s-o rupi? pe urma te trezesti ca dai de alte belele... daca puneai sigla de bmw pe focus mai ziceam, dar asa?!?!
13 Aug 2008, 08:35
N-o da jos că nu e nimic kitchos. Au unii auzenii
15 Aug 2008, 07:21
Fara suparare, cred ca la mesajul meu te referi.
Vad ca ai intrat pe site-ul cu pricina si ai vazut ca firma se ocupa de tuning pentru alte marci ( VW, AUDI ) de unde si poza pe care ai postat-o.
Kamei pe o grila de Focus, probabil manufacturiata, dar foarte reusita este ca si cum ai pune Brabus ( cel care face tuning pentru Mercedes) sau Milotec ( cel care face pentru Skoda ) ca sa nu mai spun MPower.
Acum s-a inteles ce am vrut sa spun.
15 Aug 2008, 09:34

Păi tocmai asta e fasconal. Că tuningul este ok.
Kamei oferă produse de tuning și pentru ford și pt. vw și pt. audi și pt. alții.
http://www.kamei-online.co.uk/makes/Ford.htm
15 Aug 2008, 09:57
OK, vad ca nu ne intelegem.
Nu-mi da link-uri in care apare scris si Ford Focus ( printre alte modele de Ford ) pentru ca daca "sapi mai adanc" o sa vezi ca pentru astfel de modele ( marci ) au doar cotiere si alte produse universale.
Acum m-am facut inteles ?
16 Aug 2008, 00:12
e cumva botita in spate unde scrie Focus sau doar bate lumina ?
16 Aug 2008, 01:13
dap..ai observat bine!!:( am luat nitel o bara d fier cand am facut marsarier...nu am vazuto...trb sa plec in afara peste o saptamana cu niste trb iar la intoarcere am de gand sa fac spatele "shaved style" vazand k tot trb sa o indrept!:D
20 Aug 2008, 14:08
parerea mea ar fi sa nu-ti "strici"masina cu angeleyes arata bine si asa(ideea de angel e preluata de la BMW).oricum s-o conduci sanatos,merita
20 Aug 2008, 14:24
ce sa zic,imi plac ff mult angels eyesurile...

oricum,acum ma mai gandesc,pt ca trb sa dau masina....
21 Aug 2008, 19:57
$1 scrie:$2e sa zic,imi plac ff mult angels eyesurile...

oricum,acum ma mai gandesc,pt ca trb sa dau masina....

..frumoasa ,,italianca,, care e pretul de vanzare ?
21 Aug 2008, 20:57
ms ms!!:*
viewtopic.php?f=108&t=19620 uite link...vreau pe ea 8000e asa cum e,plus portbagajul si rotile de rezerva k mic bonus...