Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Probleme scurgeri apa de la motor

22 Aug 2008, 07:38

Nu stiu daca voua vi s-a intamplat, dar am observat ieri ca de sub masina mea picura apa de la motor.Daca v-ati mai intalnit cu aceasta problema si ma puteti ajuta sa imi dau si eu seama de unde si cum se poate remedia aceasta problema v-as fi recunoscator.
Apropo, am o Fiesta 1.4 TDCi din 2004

Re: Probleme scurgeri apa de la motor

22 Aug 2008, 07:48

daca nu e multa apa, e de la AC( condensul)
daca e multa, e altceva
:D

22 Aug 2008, 07:51

Nu e de la aerul conditionat pentru ca este roz, aceeasi culoare cu cea din vasul de expansiune

22 Aug 2008, 08:33

atunci sunt mai multe posibilitati!
ori nu e bine strans capacul de la vas, si cand se infierbanta lichidul si tu opresti motorul, deci nu se mai raceste, da pe afara
ori au pe undeva crapat furtunul
ori nu e bine prins pe la 1 colier!

22 Aug 2008, 09:05

Din cate am vazut eu pe acolo, exista o teava metalica subtire si una jumatate metal jumatate furtun de cauciuc si se prelinge apa de cea metalica.
Sa fie cumva garnitura de la cea metalica,pentru ca aceasta din cate am observat sunt prinse prin insurubare

22 Aug 2008, 22:04

Daca nu-ti lipseste din antigel, vezi sa nu fie lichid de parbriz.

09 Noi 2011, 08:43

Salutare. Am si eu o problema similara pe care vreau sa o remediez..de fapt nu stiu daca e o problema. treaba sta cam asa. ieri seara eram la semafor si am dat sa spal parbrizul. bun, l-am spalat, si ma atentioneaza o doamna de pe banda a 2-a ( eu eram pe a 3-a) ca imi curge ceva de la masina. Ma dau jos, intr-adevar curgea ceva pe la aripa dreapta, pe la coltul capotei. am zis ca e de la spalatul parbrizului. chestia e ca duza din dreapta la mine nu da lichid, doar cea din stanga. am zis ca a asa e sistemul sa elimine mai mult pe dreapta, si ca masina nu sta perfect drept, drumul fiind inclinat. ca sa verific, am tras la un moment dat pe trotuar, cu partea stanga pe trotuar, si iar curgea prin dreapta la spalarea parbrizului. am tras si pe stanga si curgea pe stanga. treaba e ca atunci cand am ajuns acasa, am parcat masina intr-un loc cu inclinare spre spatele masinii, deci masina avea botul mai sus decat fundul. am spalat iar parbrizul si apa nu mai curgea pe langa roata, ci mai spre centrul masini, ca sa zic asa, printre componentele de pe acolo. in lumina, picaturile aveau o culoare albastruie, ca si lichidul de parbriz, chestia e ca acel lichid nu prea miroase, deci nu mi-am putut da seama din comparatia a ceea ce curgea si lichidul din bidon pe care il aveam in portbagaj, daca e acelasi lucru. acum va intreb, de ce curgea asa, printre componentele din compartimentul motor?
Răspunde