GATA BIELETA!!!

Pentru cine mai are nevoie :
Bieleta se schimba relativ usor in spatele blocului, numai ca pentru ca sa nu pierdeti doua zile pe langa ea cum am facut eu, folositi urmatoare pentru a termina treaba in 20 min: flex, doua chei de 10, o teava de aprox 1.5m lungime si diametru de vre-o 2.5 cm, o coarba d'aia in x, si un pic de muschiuletz. Se da jos roata si aparatoarea de noroi, se desface bieleta din capatul de bara, se taie cu flexul nuca bieletei in lateral ATENTIE doar atat cat sa scoti bila din nuca, scoti bila, apoi crestezi nuca astfel incat sa poti baga o cheie de 10 pe diametru, se cresteaza la fel teava (la mine tzeava a avut diametrul de asa natura incat mi-a intrat la fix in nuca bieletei dar la fel de bine banuiesc ca ar fi mers si cu o teava mai mare ca bieleta in diametru) se pune ce-a de-a doua cheie de 10 in capatul celalalt al tevii unde se imbina tot prin crestare coarba astfel incat sa intre cheia din teava si in coarba, se fixeaza in nuca si se rasuceste cu un pic de putere. Rezultat: am scos bieleta din fabrica de pe forduletz. Am incercat pana la aceasta solutie plina de imaginatie toate sculele posibile: chei franceze, mox-uri si alte nebuneli si degeaba. Teava si flexul sunt sfinte

Multumiri lui vali_0572 care mi-a aratat cu ce se mananca bieleta si a mers cu mine sa-mi cumpar una noua!