Salutare,
A venit momentul sa ma despart si eu de masina. Am avut ocazia sa mai conduc si alte masini si pot sa va spun ca Mondeo este o masina extraodinara.
Motivul pentru care o vand este ca astept sa imi soseasca VW-ul CC si sotia mai are un Focus.
Asadar, descrierea masinii este urmatoarea:
An Fabricatie: 2004 Carburant: Motorina
Rulaj: 151,000 km Capacitate: 1,998 cmc Putere: 131 CP Locatie:BUCURESTI Inmatriculata RO
EURO 4; CUTIE MANUALA 6+1; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; SCAUNE INCALZITE, SCAUNE REGLABIL ELECTRIC PE INALTIME, ESP, PARBRIZ DEVRIGARE, COMENZI PE VOLAN, SENZORI PLOAIE, SENZORI LUMINA, OGLINDA RETROVIZOARE HELIOMATA AUTOMATA, MODEL GHIA
Pretul este de 11000 euro negociabil ( nu mult ) pentru ca am cumparat-o cu 11500 si am investit cel putin 2500 in ea (inclusiv CASCO).
Am cumparat masina anul trecut in octombrie, am dus-o la autotest unde a obtinut un punctaj de 91% si asta pentru ca a avut o problema cu tubulatura de la turbina (furtunul imbatranit). Am rezolvat problema la Ford CSD pentru care am si factura. pentru alte infromatii va stau la dispozitie.
Ca si idee nu ma grabesc foarte mult sa o dau, si as prefera ca cel care o cumpara sa aiba cel putin o urma de pasiune pentru acest model de masina.
- Fişiere ataşate
-

-

-