ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
25 Aug 2008, 07:35
dupa cum stiti, slr-urile, gt3-urile, x5-urile noi cu motoare de 5l, s600, 760 li, db9 sunt prea multe pe strazi ca sa mai fie ceva deosebit.
aseara insa am gasit un ferrari mai vechi, probabil testarosa. am gasit iar ferrari-ul albastru dintr-un post anterior ( f430 ), un rolls royce parcat cu usi sinucigase ( asa zic americanii la portierele care se deschid invers) langa un bentley, si un mercedes s classe cu tuning ce il face destul de agresiv.
poze facute cu un telefon cu camera foarte slaba, telefonul pe care il iau la plaja ca daca il pierd sa nu imi para rau.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

-

-

-

-

25 Aug 2008, 07:54
$1 scrie:$2..
Ce as pati oare daca as pierde de sub control o dacie cu RCA valabil prin acea parcare

?
25 Aug 2008, 07:59
are si RCA-ul ala o limita ... s-ar putea sa iti vinzi rinichii, ficatul, plamanii, parintii, vecinii .... :d
25 Aug 2008, 08:02
Nasol, ar trebui sa ti repari singurel dacia.

.hmm, e nasol rau de tot.
25 Aug 2008, 11:05
ala nu e testarosa da oricum e frumos foc

....
parcare de oameni de rand
25 Aug 2008, 11:26
e un ferrari 348 ... ma puneti sa ma interesez
http://www.youtube.com/watch?v=N61PRbKjPuc
25 Aug 2008, 13:05
$1 scrie:$2ata ce am vazut eu astazi, de ziua mea, in trafic. Luminite rosii si albastre in spate, venind pe Serban Voda (Bucuresti) dinspre City Mall. Am vazut Politia care m-a oprit si mi-a dat un cadou nu foarte costisitor, dar cu mari semnificatii. Politia m-a oprit sa-mi dea cei 50 RON amenda pentru "trecere pe galben". Le-am multumit pentru cadou si am plecat, urmand ca azi, de ziua mea, sa ma duc la CEC sa-mi achit cadoul.

Voi pastra procesul-verbal si il voi inrama, ca sa ma "laud" cu el la batranete

Au inceput sa apara in fata la hotel Rex... si o sa mai vina
25 Aug 2008, 15:19
Food or Ford: Baiatul insarcinat cu parcarea corecta si platita, un baiat de nota 10 de altfel, care reusea sa convinga pe toata lumea ca sa poate parca a.i. sa mai incapa inca o masina
Matiz_la _miere: Ne-am oprit sa luam ceva miere... Dupa aprox un minut apare si "ala micu", probabil tot atras de miere. De remarcat ca in spatele meu erau cel putin 10 metri de parcare pietruita libera... Am asteptat pana a plecat, evident ca nici nu a semnalizat
Mazda_nfs: Are acelasi desen si pe partea stanga, presupun ca e in proces de tunare.
Inghe_trici: Mototricicleta de inghetata. De mult nu am mai vazut una... mniam-mniam....
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

25 Aug 2008, 21:08
$1 scrie:$2upa cum stiti, slr-urile, gt3-urile, x5-urile noi cu motoare de 5l, s600, 760 li, db9 sunt prea multe pe strazi ca sa mai fie ceva deosebit.
aseara insa am gasit un ferrari mai vechi, probabil testarosa. am gasit iar ferrari-ul albastru dintr-un post anterior ( f430 ), un rolls royce parcat cu usi sinucigase ( asa zic americanii la portierele care se deschid invers) langa un bentley, si un mercedes s classe cu tuning ce il face destul de agresiv.
poze facute cu un telefon cu camera foarte slaba, telefonul pe care il iau la plaja ca daca il pierd sa nu imi para rau.
mercedes-ul s-class parca este un plug de indepartat zapada
26 Aug 2008, 01:06
$1 scrie:$2Au inceput sa apara in fata la hotel Rex... si o sa mai vina

Si cand pleaca?
26 Aug 2008, 07:08
nu numai la rex gasiti astfel de masini adunate. aseara in benzinarie, erau 3 baietzasi, pe la 20 si ceva de ani fiecare maxim, si aveau asa : un porsche carrera 4s, un aston martin (dar nu mai stiu de care ca seamana) si un audi r8. stateau de impresie acolo, si au plecat cu putin scartz, oricum de apreciat ca nu au turat motoarele in benzinarie atat de tare cum fac altii...
mi-a parut rau ca nu aveam camera sau vreun tel la mine, ca tare aratau bine ( masinile ) aliniate asa.
26 Aug 2008, 12:13
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Au inceput sa apara in fata la hotel Rex... si o sa mai vina

Si cand pleaca?
Cred ca dupa ce se termina grand prix-ul... dupa 31 august
26 Aug 2008, 17:20
hai sa revenim la bucuresti. ieri in fata la oracle:
27 Aug 2008, 23:01
$1 scrie:$2ai sa revenim la bucuresti. ieri in fata la oracle:
DSC00021`````````````````````.JPG
DSC00020``````````````.JPG

Sunt nehotarati - in ce motor sa intre!!!???
27 Aug 2008, 23:20
Rulează fin
27 Aug 2008, 23:51
stramosul tdci-urilor.
am uitat sa zic : sambata pe 16.08 in timp ce mergeam pe A1 catre Petesti, m-a enervat o masina de epoca (probabil un Ford T dar nu sunt f sigur) care rula cu maxim 50/h, condus de un batranel cu barba si la costum, de epoca, care a incurcat traficul si a pus in pericol circulatia.
veneau oamenii pe banda a 2-a, incetineau la 50-60 km/h si cascau gura la el, toti trebuind sa franam mult. in plus ala din fata mea cu un nissan parca, a franat pana pe la 40, iar eu cascand un ochi la dracovenia din dreapta m-am trezit periculos de aproape de el (cel din fata), cam 1-2 metri, si am cam avut ceva palpitatii.
Cine le da domne voie sa umble in trafic...
28 Aug 2008, 02:06
Poi dacă are RCA și ITP de ce n-ar merge?
A, că merge pe A1, unde, citez, "vehicule care din diverse motive nu pot depăși viteza de 50km/h" n-au voie, asta este altceva
28 Aug 2008, 08:46
cu toate ca ar trebuii sa fie o bucurie ca tine cineva in functiune asa ceva si mai si merge cu respectiva masinutza pe strada , totusi nu mi se pare normal sa o arzi cu viteza de scuter pe autostrada.... mai ales atata timp cat putea sa o ia pe drumul vechi fara probleme
28 Aug 2008, 14:53
A1 este București - Pitești, nu București - Constanța
28 Aug 2008, 16:43
Pai cine a zis ca e Buc - Cta? Drumul vechi exista si spre Pitesti...
28 Aug 2008, 21:10
$1 scrie:$2atre Petesti
Pai sa ne lamureasca Cornel, Petesti inseamna Pitesti sau Fetesti
29 Aug 2008, 08:08
irelevant... ideeea era k cineva mergea cu evu mediu' pe autostrada si altii puneau frana sa se holbeze la el negandinduse ca e posibil sa le faca cineva remodelare din spate
29 Aug 2008, 12:19
$1 scrie:$2relevant... ideeea era k cineva mergea cu evu mediu' pe autostrada si altii puneau frana sa se holbeze la el negandinduse ca e posibil sa le faca cineva remodelare din spate

poate sunt eu nebun, dar cred ca vina era a celorlalti care incetineau sa mearga in rand cu el sa il vada...
daca merge un murcielago cu 200, ce faci...accelerezi sa il ajungi sa il admiri si daca te prinde radaru` dai vina pe el????
si poate ca 50 km aia erau vreo 70...
29 Aug 2008, 15:14
@ shine cu sigurantza ca principalii vinovatzi erau "gura casca" dar daca masinutza de epoca mergea cu 50 are si ea vina ei pt ca pana la urma 20 km sub limita legala se cam simt , + k mersul pe drumul vechi mie unul mi se pare mult mai atractiv decat mizeria de A1
29 Aug 2008, 15:53
si un range rover sport foarte coborat pentru "statura" sa, dar arata foarte bine. il el s-a urcat, pasager, patronul de la hotelul rex mamaia, ala de are si slr, si gt3, si ...
apoi unul dintre organizatorii cursei, alerga cu un trocarici d-ala cu 2 roti si fuma trabuc de impresie.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

30 Aug 2008, 10:16
$1 scrie:$2attachment=0]IMG_0004.JPG
...da, e "soferita"
Asta e la mine, la magazinul Star
01 Sep 2008, 11:31
ultima moda in CT sa te plimbi cu sareta tiganilor, dar nu din alea care incurca traficul sambata seara ... ci prin parc, direct, aer mai curat, trafic mai liber, mai tragi cate un bici pe fundul vreunei fete care face jogging ca nu se da la o parte ...
asta dupa ce saptamana trecuta facea unu cu un tico curse pe aleile alea... nu cred ca avea 15 ani
erau 2 sarete...
daca nici in parc ( singurul de altfel din constanta, ca restul le-a vandut mazare si au facut blocuri ) nu scapi de accidente rutiere, nu mai zic nimic ca e de prisos.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-