$1 scrie:$2si totusi spune in lege...
Art. 102
(1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:
22. savarsirea de catre conducatorii de vehicule sau pasagerii acestora de gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de expresii jignitoare sau vulgare participantilor la trafic;
Asta tine tot de bun simt si respectul fata de participantii la trafic!?
În trafic sufăr de sindromul Tourette față de tâmpiți și inconștienți.
$1 scrie:$2Explica-mi intai de pe ce drum fara prioritate vin eu(vezi poza)!
Îți pierzi prioritatea față de cel ce vine din față. Punct. Scrie în lege. Se numește prioritate de dreapta. Cum poți să ai curajul să întrebi așa ceva?
$1 scrie:$2Daca trebuie sa faceti stanga intr-o situatie ca cea descrisa/desenata si pe sensul opus este coloana de masini iar un conducator mai amabil va da flash-uri sa treceti!? Voi nu treceti deoarece e posibil ca un politist aflat pe strada pe care urmeaza sa va incadrati sa vada manevra si sa considere ca n-ati acordat prioritate de dreapta!?
Dea Domnu` să ajungă polițiștii în astfel de locuri. N-am discutat că îți face ăla flashuri sau semne să treci. Am discutat că tu ai luat stânga cu 20/h când ăla venea cu 40/h și erau 20 de metri între voi. Ce dorești să justifici acum? Te simți atât de intens vinovat? Da? Ai și de ce, polițaiul te-a picat pe bune. La traseu. LOL. Nr. 2.

În primul rând tu te-ai băgat singur în ceva urât mirositor, și cu detaliile pe care le-ai dat te-ai băgat și mai adânc. Dorești să continui?

P.S.: editez semnătura acum