$1 scrie:$2u sunt nici jmekeras si nici nu strang volanul la 150 km/ora (care normal se scrie km/h) si nici nu ma bag la liniute pentru ca nu am nimic de demonstrat, daca zici ca ai mers acum 2 zile cu 200km ... sunt curios unde ai facut-o ? pe circuit sau pe strada ?
@ Xmad
Chiar am stat sa ma gindesc daca sa-ti mai raspund sau nu, pentru ca din punctul meu de vedere, sincer fara rancchiuna, resentimente ori cum vrei sa-i spui, insa dragul meu nu ai inteles absolut nimic din ce s-a scris pe acest topic. Aici era vorba despre respect/lipsa de respect fata de semeni, responsabilitate/iresponsabilitate si multe alte calitati/lipsuri pe care le avem ori nu, asta indiferent de masina pe care o conducem, fie Ferrari ori Trabant, fie ca respectam Codul Rutier sau stam la limita lui. Asta este, in viata sunt si altii de cealalta parte a baricadei.
Ca sa-ti raspund punctual la nelamuririle tale:
1. din punct de vedere tehnic nu este nici o diferenta intre km/h si km/ora, corect este km/h dar este acceptata, in Romania, si varianta km/ora, h = hour (engl.) = ora (rom.). Daca din punctul tau de vedere este intolerabila greseala atunci imi fac "mea culpa";
2. cu 200 km/h am mers pe autostrada, pentru ca sincer trebuia sa ajung foarte repede la firma si pentru simplul motiv ca drumul era extraordinar de liber la ora si ziua cind s-a intimplat.
PS imi cer scuze ca mesajul este off-topic