F#@k R.A.R.
Cumparat masina acum 2 sapt de la Germanica. acolo nu am putut lua numere decat pentru 5 zile - trebuia sa mai astept inca o zi pentru numere pe perioada mai mare, caci eram la sfarsitul programului. ca si comparatie, acolo mi-au luat 15 minute sa plec cu numerele - la noi, la ploiesti am stat 4 ore si 30 min la coada pentru numerele rosii.
acum incepe distractia mare. prima zi libera la RAR Prahova - 17 octombrie
am incercat prin niste "cunostinte" care m-ar fi ajutat cu mare placere sa inaintez, daca nu apucam sa-mi fac deja o programare pe data mai sus mentionata.
mai exista alte metode prin care sa pot circula cu masina dupa ce expira numerele rosii? (13 sept)
exista vreo cale (cunoscuta, testata) prin care pot anula programarea la RAR, dupa care sa ma programez mai repede prin "cunostinte" ?
multumesc!
acum incepe distractia mare. prima zi libera la RAR Prahova - 17 octombrie
am incercat prin niste "cunostinte" care m-ar fi ajutat cu mare placere sa inaintez, daca nu apucam sa-mi fac deja o programare pe data mai sus mentionata.
mai exista alte metode prin care sa pot circula cu masina dupa ce expira numerele rosii? (13 sept)
exista vreo cale (cunoscuta, testata) prin care pot anula programarea la RAR, dupa care sa ma programez mai repede prin "cunostinte" ?
multumesc!
JÁNTĂ, jante, s.f. Partea exterioară periferică a unei roţi de autovehicul, de bicicletă etc., construită astfel încât să permită montarea pe roată a unui pneu.
-
shpampy - Member
- Maşina: FF 2- 2005, 1.6 TDCI
- VIN: WF03XXGCD35C22542