Este iminenta o importanta operatie al unui membru de familie.Membrii forumului care au luat contact cu mine (putini cei drept, nu sunt cel mai activ membru) si-au dat seama poate ca sunt un om cu creier, care nu umbla cu vorbele in vant.
Deci revine la vanzare cu pretul de 6000 euro (negociabil daca persoana este decisa).Ce s-a mai intamplat cu masina intre timp:
- Acum 9 zile am fost agatat in fata unui spital in spate, unde bara intalneste caroseria.A rezultat coltul indoit, necesita inlocuire.(Am vrut sa dau cu spatele sa parchez, m-am asigurat, femeia de la volanul celeilalte masini mi-a facut semn, m-am asigurat inca o data ...dupa ce am trecut cu portbagajul de masina ei si am dat in fata poc...m-a agatat, pentru ca s-a gandit ca era prea aproape de bordura.Mers la politie dupa terminarea programului, declarat cu autor necunoscut si luat dovada.Eu imi luam mama de la spital, femeia o interna pe a ei...chiar nu aveam stare sau timp sa merg pe loc...rca..asigurari.Poate am gresit, dar sunt suficient de crestin incat sa ma manance toti sfintii pana la Dumnezeu)
- Trebuie facuta revizia (ulei, filtre) si schimbata cureaua de accesorii (prezinta semne de imbatranire...din cate stiu costa cam 200 lei...poate gresesc)
- Este necesara aceeasi reparatie a barei fata si a aripei stanga mentionata in primul post. (de atunci si pana acum niciun agent nu mi-a pus nicio intrebare, cu toate ca am lamaile pe geam)
Stiu foarte bine ca masina nu este cea mai dotata, dar stiu ca pe langa problemele de care m-am lovit eu (amortizoare schimbate, rulmenti, planetara integral, anvelope) nu par sa fie altele.Nici mecanic nu sunt deci poate gresesc din nou.In schimb cutia de viteze nu a dat niciodata semne de batranete, boala sau orice altceva.E destul de buletproof asa cum s-a spus de multe ori, si face toti banii.
Nu spun ca am nevoie maine de bani (asa cum este cazul) ci doar ca ma grabesc pe cat posibil cu vanzarea.Este nevoie de 1000 euro...deci
accept si schimb cu fiesta sau focus.Sa nu aud sfaturi "baga repede un credit pentru banii de care ai nevoie"...problemele de sanatate respective persista de mai bine de 2 ani si au consumat suficiente resurse financiare pana acum.Inclusiv credite.Imi pare rau pentru masina...dar este ultima solutie.Voi avea in continuare nevoie de masina pentru ca ma voi muta langa bucuresti dupa respectiva operatie (va avea nevoie de toata grija existenta).
Ca sa raspund la orice posibila intrebare, cu toate ca este un subiect delicat...am dat multe detalii pentru ca imi place in general sa-mi motivez fiecare actiune.
Sper sa nu fi uitat nimic despre starea masinii, pentru orice informatie pot fi contactat la
0721 10 69 66 sau pe
reashtk@gmail.com