ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
27 Aug 2008, 08:49
$1 scrie:$2a intersecția dintre Bulevardul Timișoara și bulevardul Vasile Milea, m-a bronzat din spate un focus culoare închisă. Eu am luat-o spre Drumul Sării, el a făcut dreapta.
Care te simți

Ma simt! Dar era Vasile Milea cu Dr. Taberei si...am becuri noi, trebuia sa le testez.
27 Aug 2008, 08:56
Fiesta ST B-90-FDY, parcata zilnic pe Str Postavarul parca...sectorul 3!
28 Aug 2008, 10:51
Fiesta cu B153399 pe Stirbei Voda acu 2 ziler era parcat.
Si B76XFE parcat ieri seara pe Compozitorilor.
28 Aug 2008, 11:13
era sa cred ca l-am vazut pe Cartoon aseara.
Fiesta albastru cu numar B 87 YOZ parca. apoi mi-am dat seama ca a lui e rosie...
B-00-UUJ statea la panda sa intre in pasajul pietonal de la capatul podului Grant

cin` sa fie oare?
28 Aug 2008, 15:33
$1 scrie:$2nseamna k styx e vecin cu mine

daca styx e vecin cu tine, si eu ii vad masina aproape zilnic, (desi in ultima saptamana nu l-am mai reperat) tu unde iti tii masina? ca nu am observat ?
28 Aug 2008, 15:48
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2nseamna k styx e vecin cu mine

daca styx e vecin cu tine, si eu ii vad masina aproape zilnic, (desi in ultima saptamana nu l-am mai reperat) tu unde iti tii masina? ca nu am observat ?
Masina???? Pai el are o strada intreaga!
Dimineata (pe la 9 parca) te-am vazut cam prin dreptul scolii, mergeai catre Campia Libertatii (iar eu catre Mihai Bravu)... Asa-i?
28 Aug 2008, 16:57
cum intrii pe sos. giurgiului , faci stanga inainte de biserica dp partea stanga (e un parculetz si un "nufarul" in capu strazii mele )
28 Aug 2008, 18:14
Si amandoi stim ca e linie continua acolo, da?
28 Aug 2008, 19:08
da eu eram dimineata pe la 8:45 ca sa fim mai exacti.
sile, eu intru de pe oltenitei in spatele parcarii de la city mall, si acolo raman, de aceeea nu te-am remarcat.
28 Aug 2008, 22:17
offtopic:iar eu stau chiar langa piata progresul
29 Aug 2008, 08:14
@adi ...

si totusi se intoarce deosebit de intens pe akolo

sa nu mai spun ca fix in capu strazii la mine e bartai semnu de interzis si in dreapta la gen 3 metrii e alta intrare de strada care se uneste dupa 50m cu strada in sine pe care ar trebuii sa intrii in mod normal , insa marea parte din participantzii la trafic intra cat se poate de relaxati pe interzis cu toate k cele 2 mari semne troneaza acolo

@wanna ... in spatele parcarii de la city la 2 blocuri departare stau , deci ne-am ratat la mustatza cum se zice :d
@ danning cam multzi forumishti pe metru patrat prin zona asta
29 Aug 2008, 09:05
vazut si salutat mondeo mk3 cu sticker pe ocatvian goga spre intrarea in pasajul marasesti acum vreo juma de ora... el nu avut nicio reactie...
29 Aug 2008, 12:03
$1 scrie:$2adi ...

si totusi se intoarce deosebit de intens pe akolo

sa nu mai spun ca fix in capu strazii la mine e bartai semnu de interzis si in dreapta la gen 3 metrii e alta intrare de strada care se uneste dupa 50m cu strada in sine pe care ar trebuii sa intrii in mod normal , insa marea parte din participantzii la trafic intra cat se poate de relaxati pe interzis cu toate k cele 2 mari semne troneaza acolo

@wanna ... in spatele parcarii de la city la 2 blocuri departare stau , deci ne-am ratat la mustatza cum se zice :d
@ danning cam multzi forumishti pe metru patrat prin zona asta

si daca e bal, bal sa fie. o sa ma mut si eu intr-o saptamana tot in zona aia, la o statie de 141 spre Ferentexas...langa blocul unei alte forumiste...persoana importanta, nu spui cine. cand o sa aiba din nou internet, o sa se desconspire ea.
29 Aug 2008, 14:58
intalnit si stat un pic de vorba cu KomandantuR, cand am iesit in pauza de masa
29 Aug 2008, 15:07
o aripa a forumului a pus stapanire p zona asta
29 Aug 2008, 16:20
Mai e si
cata23 care sta in aceeasi zona, de fapt la aceeasi statie (Dr. Gazarului) cu mine. Deci ne putem intalni la mijloc, la Progresu

.
29 Aug 2008, 18:28
va astept ! daca o sa claxonati un pic mai tare, ies si eu afara:))
29 Aug 2008, 20:04
Eu zic sa va faceti thread separat... si sa-l numiti
Intalniri in Cartier(, pe dupa blocuri, care este)

.
30 Aug 2008, 00:58
E vreo Fiesta ST alba cu dungi albastre cu SLK la numar pe-aici? Am tot vazut masina in trafic zilele astea..

O data a intrat pe o straduta pe langa City Mall.
Si eu am treaba frecvent pe langa Piata Progresul.
30 Aug 2008, 11:03
astept topicul cu intalneala de cartier

:p
30 Aug 2008, 13:50
vazut azi pe la 11:00 la oficiul starii civile al sectorului 1 pe FordFiesta. Fara sticker, dar l-am recunoscut dupa kitul de ST nou montat

ce cautai acolo? cumva esti proaspat casatorit?
31 Aug 2008, 13:23

nu sunt... filmez la nunti, stickerul o sa il pun dar trebuie sa ma intalnesc cu maddogul sa cumpar de la el
31 Aug 2008, 20:57
Am vazut eu bine azi la stiri: colegu' ASGARD cu masina sifonata in gard la Base (Cotroceni)??
31 Aug 2008, 21:14
fazut ieri la Saturn, in mare pe colegul Shine!
31 Aug 2008, 21:19
Da , eu eram....noroc ca nu a murit nimeni. Ca sa evit o polemica...nu a fost vina mea, am fost lovit de un alt auto care a derapatin panta de la cotroceni
31 Aug 2008, 21:37
CINEVA acolo sus te iubeste! Putea sa iasa mult mai rau...
31 Aug 2008, 23:46
Bine ca sunteti ok.. toti 3

Bine ca a avut centura pusa.. de obicei gravidele stiu ca nu o poarta.
Cu ce masina erai ?
In filmulet nu apare decat o Toyota, care banuiesc ca e cea care a derapat.
01 Sep 2008, 01:00
E un mondeo turnier... acum am vazut si eu stirea pe prima... si pe big taz sufland in etilotest

Bine ca a fost doar atat. Sanatate sotiei. Este bine, nu?
01 Sep 2008, 01:24
Ca de obicei, mucinceai cu Avensis, dacă nu m-am săturat de toți amețiții care ies la agățat de pițipoance

Multă sănătate soției, dobitocul ăla merită o bătaie bună pe lângă amendă (sau ce i-or da ăia).
P.S.: centura pentru gravide e puțin cu dus-întors, dar oricum e mai bine să o ai decât să nu.