$1 scrie:$2b]Alt dialog:
EU - " - Nu mai tine atat de mult picioru' pe ambreiaj, ca se duce dreacu' "
EA - " - Instructoru' a zis..."
EU - " - Mai da-l [...] de instructor! "
Un monolog:EU - " Ca sa nu ni se mai faca tuturor rau in masina, franeaza mai tare la inceput, apoi ia piciorul usor de pe frana si, dupa ce masina a incetinit, franeaza incet"
Intrebare frecventa:EA - "Am loc printre astia?"
Concluzie:Mi-am dat seama ca trebuie sa conduca mai des. A luat masina singura prin jungla din intersectii si pana acum n-a patit nimic, DOAMNE AJUTA ! S-a rezolvat in timp problema cu "Am loc printre astia?", dar, de fiecare data cand pleaca din parcare, ma uit de pe balcon de parca mi-ar pleca fiul in razboi

Si acu' beau mai des. Ia o sa stie sa conduca si eu o sa devin alcoolic. Mi se pare echitabil

1. Când începe cu intructorul mie mi se declanșează Tourette-ul. Așa că se abține și face ca mine, că-s "prea obscen"

Înverșunarea ar trebui să fie direcționată împotriva instructorilor, nu le-au învățat mai nimic, iar dacă vi se pare că voi ați învățat mare lucru din școala de șoferi, think again.
2. Eu am reușit aici, frânează impecabil

3. Și eu mai întreb asta câteodată, atunci când spațiul devine excesiv de strâmt. Concluzia mea după ce era să agăț o oglindă - a doua opinie contează și e bine să o ceri

Concluzia este cum nu se poate mai adevărată, prin exercițiu va căpăta și ea încredere în ea însăși, dar și tu în ea. Te vei uita mereu așa când pleacă din parcare, cauza este că nu ești tu acolo s-o vezi ce face
Control freaks suntem, aia e, tre` să ne împăcăm cu suarta