Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intalnire CLUJ - SEPTEMBRIE

30 Aug 2008, 10:06

Intalnirea lunii septembrie a membrilor ClubFord va avea loc sambata in data de 13.09.2008 la ora 11:00 in parcarea de la Iulius Mall (pe terasa deasupra la Auchan)!

30 Aug 2008, 12:24

dati-mi si mie adresa exacta - sau coordonatele jipies ale parcarii

sau indrumati-ma cum ajung acolo, venind dinspre oradea

merci

ps - eu trec si maine (31 aug) prin cluj, spre seara, in drum spre oradea, deci daca are cineva chef de o cafea ... dati un nr de tel pe pm :D

30 Aug 2008, 13:29

$1 scrie:$2ati-mi si mie adresa exacta - sau coordonatele jipies ale parcarii

merci

Adi, uite aici!
$1 scrie:$2entru cei care vin din alte localitati decat Cluj, aveti harta atasata cu cele mai simple drumuri

Legenda
[x] X marks the spot
(1) Gara. cei care vin dinspre Zalau: Virati la dreapta si continuati pe liniile de tramvai (cate una pe sens). Imediat dupa ce treceti Somesul (in capatul podului) parasiti liniile de tramvai si continuati inainte pana in piata Matei Corvin, pe care o ocoliti pe dreapta, prin fata pe la Primarie (2) si Casa de Cultura a Studentilor (3)
(2) Primaria, vis-a-vis este sediul RDS-RCS, o cladire de vreo 10 etaje, virati spre (3)
(3) Casa de Cultura a Studentilor (CCS). In fata ei virati la stanga si tot inainte. Aveti 6 semafoare mari (doua la CCS, doua in Piata Matei Corvin, doua in fata la Teatru). Mergeti tot inainte. Dupa Teatru cam la 1,5 Km o sa vedeti pe stanga un magazin PLUS. Tineti drept inca aprox 500 de metri, pana unde drumul se imparte in doua. Virati la dreapta.
(4) Podul din Marasti. Cei care vin dinspre Dej treceti PE SUB el (virati spre stanga prin dreapta)

Cei care vin de la Oradea, dupa intrarea in oras tineti drept pana la (2), virati dreapta (obligatoriu) spre (3) si urmati traseul marcat.

Drumuri bune tuturor
FiÅŸiere ataÅŸate
harta.JPG

30 Aug 2008, 13:32

Si acuma adresa exacta:

IuliusMall Cluj:
Romania, Cluj-Napoca
Str. Alex. Vaida Voievod nr. 53-55

30 Aug 2008, 15:33

10x

10x si pt pm

31 Aug 2008, 17:21

SALUT, INCERC SA AJUNG SI EU

31 Aug 2008, 17:40

vin si eu - dupa un an cu Fiesta am facut primul consum extraurban si vreau sa stiu daca 5.1 litri la 100 km e ok sau nu prea

31 Aug 2008, 21:08

5.1 e un consum extraurban normal pentru Fiesta de 1.3 la o viteza de pana la 100 km/h. Eu scot cam 5.5-6 in functie de drum si incarcatura. Te-asteptam la intalnire.

31 Aug 2008, 22:56

Eu am de mers la nunta 2/3 pe luna asta in 13. Daca e timp mai mult atunci, vin si eu. :)

01 Sep 2008, 10:16

Si eu vin, sper sa fim mai multi ca in august

01 Sep 2008, 12:34

tocmai mi-am gasit masina lovita... aripa stanga, spate... fiesta mea e in 3 usi... ; sunt ca-mpuscata-n aripa :(

01 Sep 2008, 13:56

stiu eu un service ieftin si bun
mai multe detalii la telefon
;)

01 Sep 2008, 14:12

Dana, nu esti singura care si-a gasit masina lovita! :( Si eu mi-am gasit-o lovita in coltul din stanga fata! Bara julita si cu o gaurice si aripa agatata langa far!
Se pare ca au napadit prostii orasul!
Daca nu apuc s-o repar vin cu masinuta lovita la intalnire! :((

01 Sep 2008, 15:28

Stai linistit, a mea e lovide de vreo 5 luni si tot asa umblu cu ea.
daca o repar si o loveste careva ma doare si mai tare :D

01 Sep 2008, 17:07

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ati-mi si mie adresa exacta - sau coordonatele jipies ale parcarii

merci

Adi, uite aici!
$1 scrie:$2entru cei care vin din alte localitati decat Cluj, aveti harta atasata cu cele mai simple drumuri

Legenda
[x] X marks the spot
(1) Gara. cei care vin dinspre Zalau: Virati la dreapta si continuati pe liniile de tramvai (cate una pe sens). Imediat dupa ce treceti Somesul (in capatul podului) parasiti liniile de tramvai si continuati inainte pana in piata Matei Corvin, pe care o ocoliti pe dreapta, prin fata pe la Primarie (2) si Casa de Cultura a Studentilor (3)
(2) Primaria, vis-a-vis este sediul RDS-RCS, o cladire de vreo 10 etaje, virati spre (3)
(3) Casa de Cultura a Studentilor (CCS). In fata ei virati la stanga si tot inainte. Aveti 6 semafoare mari (doua la CCS, doua in Piata Matei Corvin, doua in fata la Teatru). Mergeti tot inainte. Dupa Teatru cam la 1,5 Km o sa vedeti pe stanga un magazin PLUS. Tineti drept inca aprox 500 de metri, pana unde drumul se imparte in doua. Virati la dreapta.
(4) Podul din Marasti. Cei care vin dinspre Dej treceti PE SUB el (virati spre stanga prin dreapta)

Cei care vin de la Oradea, dupa intrarea in oras tineti drept pana la (2), virati dreapta (obligatoriu) spre (3) si urmati traseul marcat.

Drumuri bune tuturor

S-au modificat ceva sensuri prin centru, dar din cate stiu nu afecteaza traseele mentionate.

03 Sep 2008, 00:01

up! :D

03 Sep 2008, 07:16

$1 scrie:$2p! :D

ce e "up"? :-S

03 Sep 2008, 08:05

atunci cand nu posteaza nimeni, topicul coboara in josul paginii si nu il mai vede nimeni. asa ca se da "up". altfel spus, daca nimeni nu are nimic de spus si totusi topicul trebuie sa ramana in atentie, se aplica procedeul SF de UP

03 Sep 2008, 08:37

$1 scrie:$2tunci cand nu posteaza nimeni, topicul coboara in josul paginii si nu il mai vede nimeni. asa ca se da "up". altfel spus, daca nimeni nu are nimic de spus si totusi topicul trebuie sa ramana in atentie, se aplica procedeul SF de UP

haaaaa, mersi fain!! UuuuuuuP

03 Sep 2008, 09:37

:)) :)) =D> Shade
Astazi atasez tabelul de prezenta, ca sa vedem cine vine la intalnire!
Sau mai bine sa pun lista intr-un mesaj ca sa o puteti edita? :-??
Hmm, la 300 de pozitii va vi cam lung postul! 8-}

03 Sep 2008, 10:32

$1 scrie:$2i eu vin, sper sa fim mai multi ca in august

In august am fost putini pentru ca nici n-am promovat evenimentul! Dar luna asta sigur vom fi mai multi! :)

03 Sep 2008, 10:43

Acuma sa atasez lista cu membrii din zona. Colegii din zona, care nu sunt trecuti in lista, ii rog sa se treaca si sa ataseze lista la un post. Pe cei care se regasesc in lista, ii rog sa marcheze cu "1" optiunea pe care o au cu privire la intalnirea din data de 13!
Aceasta lista impreuna cu anuntul privind intalnirea o veti primi si pe privat. :D ;)
FiÅŸiere ataÅŸate
Lista septembrie.xls
(152 KiB) Descărcat de 149 ori

03 Sep 2008, 11:30

Eu voi fi in concediu in Grecia, ramna pe altadata!

Ciao

03 Sep 2008, 11:34

$1 scrie:$2u voi fi in concediu in Grecia, ramna pe altadata!

Ciao

Sa ai concediu placut! :)

03 Sep 2008, 11:50

Voi fi si eu pe acolo de data aceasta.

Data trecuta eram in concediu 8->

03 Sep 2008, 11:56

$1 scrie:$2oi fi si eu pe acolo de data aceasta.

Ok! Te-am notat! Sa stergi bine obiectivul aparatului foto! ;) :))

03 Sep 2008, 22:05

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2oi fi si eu pe acolo de data aceasta.

Ok! Te-am notat! Sa stergi bine obiectivul aparatului foto! ;) :))

... doar vine si fotomodelu' nu ? :D

03 Sep 2008, 22:16

Va salut,
Vreau sa vin si eu. Asta daca nu va interveni ceva neasteptat in acea zi si nu uit 8-} (oricum setez o alarma pe telefon :P)

04 Sep 2008, 01:14

sa postati niste poze pt cei care nu au putut sa vina...eu ma plimb cu barca de vreo patru luni 8-} ca deja mi ard palmele...sa pilotez un pic forduletul meu...ditractie si numai de bine ! <:-P

04 Sep 2008, 11:10

Dragilor ma inscriu si eu. Sper ca primiti si sibieni rataciti prin tara!!!! <):) :-?
Daca mai vor sa vina si alti sibieni, rog dati un semn, facem o caravana.
Subiect închis