ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
28 Aug 2008, 13:08
Un tip merge la Minister sa caute de lucru. Cel care ii ia interviul il intreaba:
- "Ai facut armata ?"!
- "Da, raspunde omul. Am fost in Afganistan timp de 2 ani".
- "Bun, asta iti va aduce niste puncte suplimentare", zice angajatorul.
- "Ai fost ranit sau ceva de genul asta ?"
- "Da, zice omul, o grenada a cazut langa mine si mi-a smuls testiculele"
- "Foarte bine, zice angajatorul. Esti angajat. Vino maine dimineata pe la 10". Omul intreaba surprins:
- "Dar daca programul este de la 8 la 16, de ce trebuie sa vin eu de la 10 ?"
- "Pai, zice angajatorul, asta e o slujba la Minister. Primele doua ore stam degeaba si ne scarpinam la CENZURA. N-are rost sa vii si tu pentru asta...
29 Aug 2008, 07:55
O duda mica chiar de pe acest Forum:
"Mam apucat sa repar vitezometru ca nu mai facea contact bine si sarea acu de la gropi sa mai stricat o rotita care iti indica cati kilometri ai facut am facuto si pa aia da problema ie cand dai acu afara sa unbli la restu pieselor ie un reglaj foarte fin acolo carer ar fi problema cred ca nu mai indica bine la viteza ce vreau io sa stiu cei care au modelu meu ford mondeo 1.8 td din 95 sami zica si mie in viteza a 4 la 2000 de rotatii ce viteza i da vitezometru mie imi da 75 sau 70 dupa parea mea ar trebui sa dea cam 80 km astept un raspuns inainte sa ma apuc sal desfac iarasi"
29 Aug 2008, 12:01
$1 scrie:$2 duda mica chiar de pe acest Forum:
"Mam apucat sa repar vitezometru ca nu mai facea contact bine si sarea acu de la gropi sa mai stricat o rotita care iti indica cati kilometri ai facut am facuto si pa aia da problema ie cand dai acu afara sa unbli la restu pieselor ie un reglaj foarte fin acolo carer ar fi problema cred ca nu mai indica bine la viteza ce vreau io sa stiu cei care au modelu meu ford mondeo 1.8 td din 95 sami zica si mie in viteza a 4 la 2000 de rotatii ce viteza i da vitezometru mie imi da 75 sau 70 dupa parea mea ar trebui sa dea cam 80 km astept un raspuns inainte sa ma apuc sal desfac iarasi"
totul dintr-o rasuflare, probabil
31 Aug 2008, 08:36
pai pe clubford avem reclama platita cu renault
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

31 Aug 2008, 11:41
$1 scrie:$2
pai pe clubford avem reclama platita cu renault

Reclama la NISSAN e foarte faina.
Referitor la reclama la Koleos, reclama este adusa de Google pentru ca banuieste ca asta e un site de masini iar noi doar oferim spatiul, nu avem control asupra a ceea ce Google se decide sa afiseze.
Admin Edit
nu sunt admise trimiteri catre clickuri pentru reclamele de pe forum
Cu Stima
01 Sep 2008, 08:37
O FI REALA sau e regizata ?
http://www.eatmyshorts.net/videos/3623/ ... ident.htmlOricum, enervant rau de tot tipul asta de catzel..
01 Sep 2008, 10:37
mamaaaaa cum a putut sa dea de gheata aia
01 Sep 2008, 14:58
Atentie mare la bautura. Mai ales la cat beti... sa nu ajungeti in aceleasi ipostaze:
http://www.fishki.net/comment.php?id=40285
01 Sep 2008, 16:06
Nush daca e chiar de ras...
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

01 Sep 2008, 20:06
noile reclame..... mai e si la tv reclama aceea cu body-bag - urile...
02 Sep 2008, 06:25
$1 scrie:$2oile reclame..... mai e si la tv reclama aceea cu body-bag - urile...
Sint dure reclamele astea , da nu cred ca au efect ! Vorba ceea , sintem dacii , moartea nu ne sperie ! Vorba lui George :
"De-ar curge sângele pârău,
Nebiruit e braţul tău
Când morţii-n faţă nu tresari!
Şi însuţi ţie-un zeu îţi pari
Când râzi de ce se tem mai rău
Duşmanii tăi cei tari."
02 Sep 2008, 08:33
tuneaza-ti cazanul
http://www.youtube.com/watch?v=0TnGp5Y0 ... tuning.htmasta era buna pentru racer-ul d-aseara de la intalnire
02 Sep 2008, 12:31
Nu stiu daca a mai fost pusa dar mie-mi place
http://www.youtube.com/watch?v=KA2B5X0LhMY
02 Sep 2008, 12:57
dac-o pui pe forumul Dacia, mor aia de inima...
02 Sep 2008, 13:36
$1 scrie:$2ttp://www.collegehumor.com/video:1807302 Versurile sunt criminale...
cea mai tare melodie !!!

hai sa va aud fratilor....4 sau 7 minute inainte de o zi de munca?
02 Sep 2008, 14:23
dac-o pui pe forumul Dacia, mor aia de inima...

am pus-o eu acum ... astept reactii
http://www.daciaclub.ro/index.php?showt ... &p=1513549
02 Sep 2008, 16:37
Deci la metoda asta de a cersi nu m-am gandit niciodata,ingenioasa fata dar iti trebuie dubla personalitate ptr a face asta...
02 Sep 2008, 19:49
interesant

.... o sa ajunga sa faca si altceva in public.... mai era o emisiune "money talks"...si ce nu faceau fetele pt bani...
03 Sep 2008, 08:49
"Dear Mr. Radu D.
We have received and analyzed your complain letter regarding the "greierashi" issue on Renault Megane cars.
Unfortunately, we were unable to find this term (greierashi) in our databases and we kindly ask you to send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the following expressions: "bagamiash p^^la in mashina voastra", "nenorocitilor, sinteti nishte hotzi" and "ma pish pe el de servis reno".
Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France "